0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έμαθα ότι και στην Αχαϊα υπάρχουν κανα δυό κενά.Στα δωδεκάνησα παίρνουν κάθε χρόνο αναπληρωτές ένα σωρό , τώρα ώς βγήκαν υπεράριθμοι?
Καλησπέρα συνάδελφοι!Είδα στο alfavita έγγραφο του υπουργείου με αποσπάσεις,στους αποσπασμένους ήταν και 4οικονομολόγοι(φεύγουν απο τα σχολεία καιπάνε είτε στην περιφέρεια,είτε στην διεύθυνση),2ΧΙΟΣ,1ΚΡΗΤΗ,1ΗΜΑΘΙΑ,
Παράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 09, 2010, 08:34:16 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι!Είδα στο alfavita έγγραφο του υπουργείου με αποσπάσεις,στους αποσπασμένους ήταν και 4οικονομολόγοι(φεύγουν απο τα σχολεία καιπάνε είτε στην περιφέρεια,είτε στην διεύθυνση),2ΧΙΟΣ,1ΚΡΗΤΗ,1ΗΜΑΘΙΑ,Να και κάτι καλό...Για να δούμε. Μπράβο irenad!!! Η εκτίμηση μου βέβαια είνια ότι θα πάρει ΑΝ ΠΑΡΕΙ λιγότερους από 10 στο νούμερο οπότε τα βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα. Ας πάρει τουλάχιστον και κάμποσους ΑΜΩ για να ελπίζουμε. Από Δευτέρα ελπίζω να έχουμε πληροφόρηση.
Παράθεση από: rouso στις Οκτωβρίου 09, 2010, 08:46:38 pmΠαράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 09, 2010, 08:34:16 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι!Είδα στο alfavita έγγραφο του υπουργείου με αποσπάσεις,στους αποσπασμένους ήταν και 4οικονομολόγοι(φεύγουν απο τα σχολεία καιπάνε είτε στην περιφέρεια,είτε στην διεύθυνση),2ΧΙΟΣ,1ΚΡΗΤΗ,1ΗΜΑΘΙΑ,Να και κάτι καλό...Για να δούμε. Μπράβο irenad!!! Η εκτίμηση μου βέβαια είνια ότι θα πάρει ΑΝ ΠΑΡΕΙ λιγότερους από 10 στο νούμερο οπότε τα βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα. Ας πάρει τουλάχιστον και κάμποσους ΑΜΩ για να ελπίζουμε. Από Δευτέρα ελπίζω να έχουμε πληροφόρηση.Μμμ...Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτές οι αποσπάσεις σημαίνουν απαραίτητα και κενά...Ίσως ήταν υπεράριθμοι...