0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τι ιστορία κάνουν οι ξενογλωσσοι στο Παν/μιο...Δίνουν όμως στον ασεπ ύλη ιστορίας 2.500 χιλιάδων χρόνων;;;;Επειδή τα ψέμματα τελείωσαν κι οι περισσότεροι θα περάσουμε ασεπ ή να δίνουνε κι αυτοί ιστορία ή να μη δίνουμε εμείς!Ας καταφέρουμε τουλάχιστον αυτό γιατί η δεύτερη ανάθεση δεν πρόκειται να καταργηθεί για "τεχνικούς"λόγους...Εν τω μεταξύ ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε όταν οι μαθητές πιστεύουν οτι το'40 πολεμήσαμε τους Τούρκους!!!
στρεφομαστε κατα συναδελφων, ενω ξερουμε πως αλλου ειναι το προβλημα. Οι ξενογλωσσοι θεωρω πως αν τους ρωτησεις ουτε καν θελουν να αναλαβουν και αλλο μαθημα "ασχετο" με την ειδικοτητα τους, αλλα αναγκαζονται.μηπως να σας θυμησω πως ουτε εμεις οι φιλολογοι ειμαστε "μονιασμενοι"? (βλ."γνησιοι" φιλολογοι κλπ κλπ)
Να απαντήσω στην κυρία των γαλλικών που μπήκε στη σχολή με 11 ,ίσως και κάτω απ' τη βάση:δε συγκρίνεται κοπέλα μου το δάβασμα στη φιλολογία (τελείωσα το κλασικό) με τη γαλλική.Εμείς την ιστορία τη δώσαμε στο ΑΣΕΠ(αν έχεις ακουστά;) για να τη διδάξετε οι ξγ;Απορούσα γιατί τα ελληνόπουλα είναι τόσο ανιστόρητα, πώς να μην είναι όταν ιστορία διδάσκονται από ξγ και θεολόγους;
To ύφος μου ( στυλάκι για τους ξγ) δεν είναι ειρωνικό,απορώ γιατί το εξέλαβες ως τέτοιο. Αν πάλι δε σ' αρέσει να κάνεις ιστορία ,πέρνα μια βόλτα απ' το διπλανό σχολείο.Το να τολμάς να συγρίνεις τη σχολή σου με τη δική μας είναι τουλάχιστον προκλητικό. Κανείς δε σάς απαξίωσε -ούτε εσάς ,ούτε το μάθημά σας- εσείς έχετε κάνει την ώρα των ξγ παιδική χαρά.