*

Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτη Απάντηση στην Επιστολη Φιλολογων  (Αναγνώστηκε 24459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epidauros

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Απαράδεκτη Απάντηση στην Επιστολη Φιλολογων
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:26:46 pm »
???

Να το γράψω στα αρχαία;

Γράψτο στα γερμανικά αλλά στη λίστα σου, που σε καταλαβαίνουν καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:59 »

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:37:11 pm »
To ύφος μου ( στυλάκι για τους ξγ) δεν είναι ειρωνικό,απορώ γιατί το εξέλαβες ως τέτοιο. Αν πάλι δε σ' αρέσει να κάνεις ιστορία ,πέρνα μια βόλτα απ' το διπλανό σχολείο.Το να τολμάς να συγρίνεις τη σχολή σου με τη δική μας είναι τουλάχιστον προκλητικό. Κανείς δε σάς απαξίωσε -ούτε εσάς ,ούτε το μάθημά σας- εσείς έχετε κάνει την ώρα των ξγ παιδική χαρά.

Μήπως να τις βγάλουμε έξω και να αρχίσουμε να τις μετράμε; Ε, ρε κατάντιες... Τελικά η κυρία Ελένη Παπαδοπούλου--Υπ. Δρ Paris III-Sorbonne Nouvelle την έκανε τη δουλειά της...

??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:41:11 pm »
Τι θέλει να πει ο ποιητής; ???
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:43:24 pm »
Μόνο αυτός ξέρει  ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:59 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:49:44 pm »
δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. καποιοι θα πρεπει να ξεκαβαλησουν λιγο. κι εγω και η bellaspir ειπαμε το ιδιο πραγμα, οτι η ιστορια ειναι μαθημα των φιλολογων και εκτος απ'αυτους που θελουν να βολευτουν σ'ενα σχολειο οι υπολοιποι δεν τη θελουμε. δεν μπορω να την καταλαβω αυτην την επιθεση. μακαρι καποια στιγμη να δειτε περα απο τις μυτες σας και να καταλαβετε οτι καλο ειναι να εχετε και τη δικη μας υποστηριξη σ'ολο αυτο. κι επειδη αναφερθηκε απο καποιον η βαση στην αγγλικη δεν ηταν 11, τουλαχιστον οταν μπηκα εγω αλλα πολυ πολυ παραπανω...ουτε και ειναι απο τις πιο ευκολες σχολες. τελος οπως υπαρχουν κακες "αγγλικουδες" που εχουν κανει το μαθημα παιδικη χαρα, γιατι οντως υπαρχουν, ετσι υπαρχουν και κακοι φιλολογοι, γι'αυτο υπαρχουν και μαθητες που ουτε το ονομα τους δεν γραφουν σωστα.
ειλικρινα ορισμενοι εδω μεσα δεν εχετε καμια απολυτως διαφορα με την κυρια που εγραψε τη γελοια αυτη ανακοινωση...δυστυχως
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:55:51 pm »
Αγαπητή μου δεν έχω καβαλήσει καλάμι.Έχω τελειώσει το κλασικό( εισήχθην με 18,5 στη σχολή) ,έχω 3 ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό. Έχω επίσης και proficiency ,εσένα σου αρέσει να κάνω αγγλικά στο σχολείο για να συμπληρώσω ωράριο; Για πες;

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:01:39 pm »
κι εγω μπηκα με πανω απο 18,5...αυτο λεει κατι? κι εχω 5 ΑΣΕΠ και ειμαι και διοριστεα αγαπητη μου. αλλα απ'αυτα που ειπα καταλαβες οτι συμφωνω με τη β' αναθεση?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:06:18 pm »
Συνάδερφοι, η κυρία προσπαθεί να εκμηδενίσει τα πάντα! Για ποιο κατάπτυστο κείμενο μιλάει; Την διάβασε την επιστολή; Ή απλώς ανέγνωσε τον τίτλο; Η κατάσταση είναι τραγική, σε λίγο θα μας βγάλουν ανειδίκευτους για τα μαθήματά μας και για όλα θα είναι αυτοί ειδικοί. Πού αλλού θα προωθήσουμε την επιστολή; Μόνο διαδυκτιακά στάλθηκε;

Προτείνω να τη στείλουμε στα ΜΜΕ, ώστε να ερωτηθεί κάποιος από το υπουργείο σχετικά με το θέμα, τελικά γιατί να εξετάζουν στον ΑΣΕΠ στην Ιστορία;; Ακόμη να την απευθύνουμε στην ΟΛΜΕ (λέτε να ασχοληθούν ή καίγονται μόνο για το μισθό των μονίμων;;;;)

Προτείνω να τη στείλουμε όπου μπορεί ο καθένας: σε ΜΜΕ, διαδικτυακές λίστες, βουλευτές για επερωτήσεις, Πανεπιστημιακούς, ΟΛΜΕ (εκεί φιλολόγους προς το παρόν δεν πρέπει να έχει), ΠΕΦ. Δεν χρειάζεται να το πολυσυζητάμε - ας κάνει ο καθένας ότι μπορεί - και ας ενημερώνει.
Και η απάντηση της υποψήφιας διδάκτορος, μπορεί να επισυνάπτεται. Ήταν πολύ προσβλητική και άκρως επιθετική. Λυπάμαι που δεν βγήκε κανείς φιλόλογος να τοποθετηθεί επίσημα.

Είναι πολυγραφότατη η υποψήφια διδάκτορας βλέπω στους δικτυακούς τόπους - με τέτοιους συμβουλάτορες καταλαβαίνω γιατί στραβωσε ο γιαλός...

Επομένως, για να τελειώνουμε - το στέλνει ο καθένας όπου μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:09:53 pm »
Αγαπητή μου δεν έχω καβαλήσει καλάμι.Έχω τελειώσει το κλασικό( εισήχθην με 18,5 στη σχολή) ,έχω 3 ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό. Έχω επίσης και proficiency ,εσένα σου αρέσει να κάνω αγγλικά στο σχολείο για να συμπληρώσω ωράριο; Για πες;
Νομίζω ότι η τοποθέτηση της giota8 ήταν αρκετά μετριοπαθής,ας μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.Το θέμα είναι πως για εξωδιδακτικούς σκοπούς (κοινώς μπακαλίστικά οικονομικά και μίζερες διευθετήσεις) η ιστορία γίνεται μάθημα για να περνάει η ώρα.Κι ας μη γελιόμαστε!Αν έχει κάποιος το μεράκι με αυτήν και ασχολείται σοβαρά μπορεί και να τη διδάξει με επιτυχία.Το μεράκι είναι που λείπει σε πολλούς από μας...Εμένα ο άντρας μου είναι μαθηματικός και ξέρει καλύτερη ιστορία από 'μένα,γιατί δε σταματά να διαβάζει.Εγώ δυο φορές έχω χάσει στο τσακ το διορισμό από αυτό το μάθημα...
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:14:45 pm »
δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε τρεις και λίγο κάποιος κλάδος καθηγητών γκρινιάζει και ξεσηκώνεται για διάφορα ανούσια κατά τη γνώμη μου θέματα.
ξαφνικά ξεσηκώνονται οι φιλόλογοι και έχουν έντονο ενδιαφέρον για την ποιοτική μάθηση της ιστορίας από τους μαθητές.μακάρι να ναι και έτσι .
μακάρι αγαπητοί συνάδελφοι ο καθένας να κάνει μόνο το μάθημα που σπούδασε και κανένα άλλο.
αλλά σκεφτείται τα εξής:
1. πως θα φανεί στους φιλολόγους αν ξεσηκωθού αρκετοί κλάδοι και ζητήσουν την μείωση ωρών των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο μιας ο αριθμός των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο θεωρείται από πάρα πολλούς ως εξωπραγματικός.
ειδικά ο τρόπος διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων μόνο απέχθεια και βαρεμάρα προκαλέι στους μαθητές και ειδικότερα στο γυμνάσιο.
2. οι β αναθέσεις εξασφαλίζουν πλήρες ωράριο σε πολλούς κλάδους και άρα την οργανικότητα των θέσεων πάρα πολλών συναδέλφων.εκτος και αν οι αγαπητοί φιλόλογοι πιστεύουν ότι μόνο αυτοί θα έχουν πλήρες ωράριο και οι άλλοι ας κάνουν μόνο τις ώρες της σχολής τους κάτι το οποίο θα οδηγήσει στο να υπάρχουν στο σχολείο οι φιλόλογοι και όλοι οι υπόλοιποι να είναι ωρομίσθιοι.
3.προσέξτε γιατί η ζωή δείχνει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα γυρίζουν και ίσως στο μέλλον να παρακαλούν οι φιλόλογοι για β αναθέσεις για να συμπληρώσουν ωράριο και να μην βγαίνουν στη διάθεση και τους ξαποστέλνουν σε χωριά και ραχούλες για να συμπληρώσουν ωράριο
4. οι εκπαιδευτικοί των υπόλοιπων μαθημάτων είναι άνθρωποι και όχι πρόβατα.δεν νομίζω ότι ξαφνικά σας πήρε ο πόνος για την ιστορία άλλα μάλλον νοιάζεστε για τον ευατό σας και μόνο.
χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας λίγη περισσότερη αλληλεγγύη , συναδελφικότητα δεν βλάπτει.αφήστε τους αφορισμούς γιατι αυτά θα γυρίσουν μπουμεραγκ.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:14:52 pm »
           ΕPIDAUROS, επειδή δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με την κυρία ,επανέρχομαι στο θέμα μας.Εγώ προσωπικά θα τηλεφωνήσω όπου μπορώ (ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,βουλευτές ,υπουργείο).Ας  κάνουν όμως και οι άλλοι κάτι,γιατί βλέπεις τι γίνεται: εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι.

Αποσυνδεδεμένος solidarite

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:15:00 pm »
Συγχαρητήρια για το βαθμό με τον οποίο εισήχθης, για τους 3 ΑΣΕΠ, για το μεταπτυχιακό και το Prificiency. Υποθέτω πως διορίστηκες αλλά πες μου, δεν συμπλήρωνες ωράριο και παρόλα αυτά δώσαν την Ιστορία σε ξενόγλωσσο?
 Γιατί προτίμησε να διατεθώ στην πρωτοβάθμια και να πηγαίνω σε έξι δημοτικά με απόσταση μεταξύ τους προκειμένου να διδάσκω το μάθημα που κατέχω και μου αρέσει να διδάσκω.
Αυτά και ξεκόλλα απο τους βαθμούς εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, είναι πολύ παιδικό

Αποσυνδεδεμένος solidarite

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:17:04 pm »
δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε τρεις και λίγο κάποιος κλάδος καθηγητών γκρινιάζει και ξεσηκώνεται για διάφορα ανούσια κατά τη γνώμη μου θέματα.
ξαφνικά ξεσηκώνονται οι φιλόλογοι και έχουν έντονο ενδιαφέρον για την ποιοτική μάθηση της ιστορίας από τους μαθητές.μακάρι να ναι και έτσι .
μακάρι αγαπητοί συνάδελφοι ο καθένας να κάνει μόνο το μάθημα που σπούδασε και κανένα άλλο.
αλλά σκεφτείται τα εξής:
1. πως θα φανεί στους φιλολόγους αν ξεσηκωθού αρκετοί κλάδοι και ζητήσουν την μείωση ωρών των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο μιας ο αριθμός των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο θεωρείται από πάρα πολλούς ως εξωπραγματικός.
ειδικά ο τρόπος διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων μόνο απέχθεια και βαρεμάρα προκαλέι στους μαθητές και ειδικότερα στο γυμνάσιο.
2. οι β αναθέσεις εξασφαλίζουν πλήρες ωράριο σε πολλούς κλάδους και άρα την οργανικότητα των θέσεων πάρα πολλών συναδέλφων.εκτος και αν οι αγαπητοί φιλόλογοι πιστεύουν ότι μόνο αυτοί θα έχουν πλήρες ωράριο και οι άλλοι ας κάνουν μόνο τις ώρες της σχολής τους κάτι το οποίο θα οδηγήσει στο να υπάρχουν στο σχολείο οι φιλόλογοι και όλοι οι υπόλοιποι να είναι ωρομίσθιοι.
3.προσέξτε γιατί η ζωή δείχνει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα γυρίζουν και ίσως στο μέλλον να παρακαλούν οι φιλόλογοι για β αναθέσεις για να συμπληρώσουν ωράριο και να μην βγαίνουν στη διάθεση και τους ξαποστέλνουν σε χωριά και ραχούλες για να συμπληρώσουν ωράριο
4. οι εκπαιδευτικοί των υπόλοιπων μαθημάτων είναι άνθρωποι και όχι πρόβατα.δεν νομίζω ότι ξαφνικά σας πήρε ο πόνος για την ιστορία άλλα μάλλον νοιάζεστε για τον ευατό σας και μόνο.
χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας λίγη περισσότερη αλληλεγγύη , συναδελφικότητα δεν βλάπτει.αφήστε τους αφορισμούς γιατι αυτά θα γυρίσουν μπουμεραγκ.

Πες τα Χρυσόστομε :D

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:25:56 pm »
          ΕPIDAUROS, επειδή δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με την κυρία ,επανέρχομαι στο θέμα μας.Εγώ προσωπικά θα τηλεφωνήσω όπου μπορώ (ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,βουλευτές ,υπουργείο).Ας  κάνουν όμως και οι άλλοι κάτι,γιατί βλέπεις τι γίνεται: εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι.

Νομίζω ότι επικρατεί ένας μικρός πανικός.  Προτείνω να καταλήξουμε τη συζήτηση. Ο κοινός μας τόπος είναι ότι όλοι συμφωνούμε στην κατάργηση της

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 749
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)