0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητή μου δεν έχω καβαλήσει καλάμι.Έχω τελειώσει το κλασικό( εισήχθην με 18,5 στη σχολή) ,έχω 3 ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό. Έχω επίσης και proficiency ,εσένα σου αρέσει να κάνω αγγλικά στο σχολείο για να συμπληρώσω ωράριο; Για πες;
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:14:52 pm ΕPIDAUROS, επειδή δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με την κυρία ,επανέρχομαι στο θέμα μας.Εγώ προσωπικά θα τηλεφωνήσω όπου μπορώ (ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,βουλευτές ,υπουργείο).Ας κάνουν όμως και οι άλλοι κάτι,γιατί βλέπεις τι γίνεται: εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι.Νομίζω ότι επικρατεί ένας μικρός πανικός. Προτείνω να καταλήξουμε τη συζήτηση. Ο κοινός μας τόπος είναι ότι όλοι συμφωνούμε στην κατάργηση της
ΕPIDAUROS, επειδή δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με την κυρία ,επανέρχομαι στο θέμα μας.Εγώ προσωπικά θα τηλεφωνήσω όπου μπορώ (ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,βουλευτές ,υπουργείο).Ας κάνουν όμως και οι άλλοι κάτι,γιατί βλέπεις τι γίνεται: εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι.
Παράθεση από: epidauros στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:25:56 pmΠαράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:14:52 pm ΕPIDAUROS, επειδή δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με την κυρία ,επανέρχομαι στο θέμα μας.Εγώ προσωπικά θα τηλεφωνήσω όπου μπορώ (ΠΕΦ,ΟΛΜΕ,βουλευτές ,υπουργείο).Ας κάνουν όμως και οι άλλοι κάτι,γιατί βλέπεις τι γίνεται: εκεί που μας χρωστούσαν ,μας πήραν και το βόδι.Νομίζω ότι επικρατεί ένας μικρός πανικός. Προτείνω να καταλήξουμε τη συζήτηση. Ο κοινός μας τόπος είναι ότι όλοι συμφωνούμε στην κατάργηση της
προφανώς δεν έχει δουλέψει σε σχολείο και δεν έχεις ιδέα από τα δεδομένα της εκπαιδευτικής κοινότητας.η επιπολαιότητα και η βιασύνη δεν ωφέλησε κανέναν.μακάρι ναωφεληθείτε εσεις αλλά δεν ξέρετε τι εστι υπουργείο παιδείας.έχετε πλήρη άγνοια και μάλιστα επικίνδυνη άγνοια.
δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε τρεις και λίγο κάποιος κλάδος καθηγητών γκρινιάζει και ξεσηκώνεται για διάφορα ανούσια κατά τη γνώμη μου θέματα.ξαφνικά ξεσηκώνονται οι φιλόλογοι και έχουν έντονο ενδιαφέρον για την ποιοτική μάθηση της ιστορίας από τους μαθητές.μακάρι να ναι και έτσι .μακάρι αγαπητοί συνάδελφοι ο καθένας να κάνει μόνο το μάθημα που σπούδασε και κανένα άλλο.αλλά σκεφτείται τα εξής:1. πως θα φανεί στους φιλολόγους αν ξεσηκωθού αρκετοί κλάδοι και ζητήσουν την μείωση ωρών των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο μιας ο αριθμός των φιλολογικών μαθημάτων σε γυμνάσιο και λύκειο θεωρείται από πάρα πολλούς ως εξωπραγματικός.ειδικά ο τρόπος διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων μόνο απέχθεια και βαρεμάρα προκαλέι στους μαθητές και ειδικότερα στο γυμνάσιο.2. οι β αναθέσεις εξασφαλίζουν πλήρες ωράριο σε πολλούς κλάδους και άρα την οργανικότητα των θέσεων πάρα πολλών συναδέλφων.εκτος και αν οι αγαπητοί φιλόλογοι πιστεύουν ότι μόνο αυτοί θα έχουν πλήρες ωράριο και οι άλλοι ας κάνουν μόνο τις ώρες της σχολής τους κάτι το οποίο θα οδηγήσει στο να υπάρχουν στο σχολείο οι φιλόλογοι και όλοι οι υπόλοιποι να είναι ωρομίσθιοι.3.προσέξτε γιατί η ζωή δείχνει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα γυρίζουν και ίσως στο μέλλον να παρακαλούν οι φιλόλογοι για β αναθέσεις για να συμπληρώσουν ωράριο και να μην βγαίνουν στη διάθεση και τους ξαποστέλνουν σε χωριά και ραχούλες για να συμπληρώσουν ωράριο4. οι εκπαιδευτικοί των υπόλοιπων μαθημάτων είναι άνθρωποι και όχι πρόβατα.δεν νομίζω ότι ξαφνικά σας πήρε ο πόνος για την ιστορία άλλα μάλλον νοιάζεστε για τον ευατό σας και μόνο.χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας λίγη περισσότερη αλληλεγγύη , συναδελφικότητα δεν βλάπτει.αφήστε τους αφορισμούς γιατι αυτά θα γυρίσουν μπουμεραγκ.
ας υποθέσουμε ότι γίνεται κατάργηση των β αναθέσεων γενικότερα.αυτομάτων καταργούνται οι οργανικές θέσεις και όλοι είναι στη διάθεση του πυσδε.τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό; εκτος και αν είσαι κρυφουπουργικός και παραπλανείς τον κόσμο.τι να πω.όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει.και απ ότι βλέπεις ούτε ξενόγλωσσος είμαι ούτε ειδικό συμφέρον έχω. το συμφέρον των εκπαιδευτικών γενικότερα με νοιάζει.σίγουρα δεν έχεις καμία γνώση των δεδομένων στην εκπαίδευση .