0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 10:55:51 pmΑγαπητή μου δεν έχω καβαλήσει καλάμι.Έχω τελειώσει το κλασικό( εισήχθην με 18,5 στη σχολή) ,έχω 3 ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό. Έχω επίσης και proficiency ,εσένα σου αρέσει να κάνω αγγλικά στο σχολείο για να συμπληρώσω ωράριο; Για πες;Συγχαρητήρια χρυσή μου, και σ' ανώτερα. (Εδώ ισχύει και πάλι η προηγούμενη ατάκα, με πιο επεξηγηματική μορφή γιατί δεν έγινε αντιληπτή την προηγούμενη φορά "ωραία, έλα τώρα να τις βγάλουμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη"--τώρα, αν και πάλι δεν έχεις καταλάβει τι θα βγάλουμε, σηκώνω τα χέρια ψηλά, ας μιλήσει η επιστήμη. (Και μη μιλάς για βαθμούς και πτυχία, γιατί αν ανοίξουν το στόμα τους κάποιοι του φόρουμ δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς--και πιθανώς κι εγώ)Αν κάνεις, που λες Ινώ μου, στο σχολείο αγγλικά (της αγγλικής είμαι) επειδή έτσι θέλεις, όχι δεν θα μου αρέσει, και θα στην πω χοντρά. Αν όμως, κρίνει το υπ. παιδείας ότι επειδή έχεις proficiency είσαι ικανή να κάνεις αγγλικά, θα στραφώ εναντίον του υπουργείου, και θα φροντίσω να σε έχω σύμμαχό μου, ενημερώνοντάς σε. Αυτό που μάλλον δεν έχεις καταλάβει και δεν βλέπω να καταλαβαίνεις, είναι ότι ενώ οι περισσότεροι--για να μην πω όλοι--ξενόγλωσσοι διαφωνούν με τη β' ανάθεση και επισημαίνουν το προς τα πού πρέπει να στραφούν τα βέλη, εσύ πήρες τη φαρέτρα και στοχεύεις αδιακρίτως. Αν αυτό νομίζεις ότι σε κάνει σπουδαία "αγωνίστρια", από 'δω παν κι άλλοι... Για τον μόνο που στενοχωριέμαι είναι για τον συνάδελφο, τον Epidaurus που έκατσε και έγραψε αυτή την επιστολή, η οποία προσωπικά με βρίσκει σύμφωνη, αλλά δυστυχώς αν υπογράφεται από άτομα σαν κι εσένα, να με συγχωρείτε, πάω πάσο. Κι όσο κι αν προσπάθησα να σας πω, όπως κι άλλοι, μην "τσιμπάτε" σε επιστολές που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, μάλλον δεν το καταλαβαίνετε. H Ελένη Παπαδοπούλου εκπροσωπεί τον εαυτό της, όχι τους ξενόγλωσσους. Πολύ φαρμάκι ρε παιδί μου, πολύ φαρμάκι... Προσέξτε μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας κατά λάθος...
Αγαπητή μου δεν έχω καβαλήσει καλάμι.Έχω τελειώσει το κλασικό( εισήχθην με 18,5 στη σχολή) ,έχω 3 ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό. Έχω επίσης και proficiency ,εσένα σου αρέσει να κάνω αγγλικά στο σχολείο για να συμπληρώσω ωράριο; Για πες;
Μακάρι στο δημόσιο σχολείο ο καθένας να δίδασκε μόνο και απερίσπαστα αυτό που έχει σπουδάσει : Ο κλασσικός φιλολογος Αρχαία, ο ιστορικός ιστορία, ο καθηγητής αγγλικών αγγλικά..κτλ
Τους μόνους που δέχομαι ότι άξια διδάσκουν Ιστορία, είναι αυτούς που τελείωσαν το τμήμα Ιστορίας (ή πως λέγεται σε κάθε πόλη). Όλοι οι άλλοι καλύτερα να κάνουμε μόκο...
ΠαράθεσηΜακάρι στο δημόσιο σχολείο ο καθένας να δίδασκε μόνο και απερίσπαστα αυτό που έχει σπουδάσει : Ο κλασσικός φιλολογος Αρχαία, ο ιστορικός ιστορία, ο καθηγητής αγγλικών αγγλικά..κτλΜεγάλο λάθος, aspinoulas. Εκτός του ότι είναι λειτουργικώς αδύνατο, η πλήρης εξειδίκευση και αποσπασματικότητα των θεωρητικών/ανθρωπιστικών επιστημών θα οδηγήσει σε πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Μέσα σε όλα τα μαθήματα των ΠΕ02 βρίσκεις στοιχεία όλων των επιστημών μας.ΠαράθεσηΤους μόνους που δέχομαι ότι άξια διδάσκουν Ιστορία, είναι αυτούς που τελείωσαν το τμήμα Ιστορίας (ή πως λέγεται σε κάθε πόλη). Όλοι οι άλλοι καλύτερα να κάνουμε μόκο... Αγαπητή Landau, δεν είναι ακριβώς έτσι.
Έχω συμβιβαστική λύση: Την Ελληνική ιστορία να την διδάσκουν οι φιλόλογοι ΠΕ02 και την Ευρωπαική ιστορία οι ξενόγλωσσοι φιλόλογοι, άντε και οι Φυσικοί....
Γιώτα, μόλις έκανα μια προσθήκη, δεν είχα ολοκληρώσει την απάντησή μου. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλους. Φυσικά και υπάρχουν συνάδελφοι ξενόγλωσσοι που σέβεστε τα μαθήματα των ΠΕ02 και εμείς τα δικά σας. Και αν θέλεις τη γνώμη μου, κακώς αφαιρέθηκε η 3 ώρα σας. Αν διαβάσεις και αλλού, καταδικάζω κάποιες νύξεις στην επιστολή των φιλολόγων που μπορούν να ληφθούν ως προσβλητικές από τους ξενόγλωσσους ή τους θεολόγους. Ελπίζω να σε κάλυψα.Bellaspir, όπως είπα και παραπάνω, η προσθήκη μου (ίσως βιάστηκα να πατήσω αποστολή) δείχνει την ολοκληρωμένη μου άποψη. Την επιστολή δεν την προσυπέγραψα. Επειδή όμως έχω συνομιλήσει με κάποιους ξενόγλωσσους η άποψή τους (δυστυχώς) ήταν προκλητική, όπως και η απάντηση της κυρίας Παπαδοπούλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναφέρομαι, όχι στο σύνολό σας (το τονίζω).
Δεν χρειάζεται πανικός. Δεν βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Δεν ζητήσαμε τα θρησκευτικά ούτε και τις Ξένες γλώσσες. Ούτε και μπορεί ο καθένας εδώ να περάσει πλαγίως τα συμφεροντά του. Γι' αυτό επιμένω:Stay the course και προωθήστε την επιστολή.
Θα μπορούσατε να επιστρέφατε τη 1 ώρα στους ξενόγλωσσους οπότε αυτόματα θα κερδίζατε την ιστορία. Το σκέφτεστε αυτό;
ΠαράθεσηΘα μπορούσατε να επιστρέφατε τη 1 ώρα στους ξενόγλωσσους οπότε αυτόματα θα κερδίζατε την ιστορία. Το σκέφτεστε αυτό;rozy4, πού είναι ο χώρος επιστρεφόμενων προϊόντων; Να φέρουμε και την απόδειξη; Μήπως αυτό που έγραψες έπρεπε να έχει άλλον παραλήπτη;
ευτυχώς που το είδες σαν χιούμορ!