0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει μερικοί εδώ μέσα είναι θεότυφλοι, θεόκουφοι και το κυριότερο ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ....!!!!
Είναι δύσκολο να είσαι του κλασικού και με το επίπεδο του εκπαιδευτικού φιλολόγου ,του εκ του ιερού τεμένους των μουσών εξερχομένου. Δεν σας απαξίωσε κανείς ,την αλήθεια είπαμε για την ανάθεση.Δικές μας ώρες πήρατε,όχι του γείτονα.
Παράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:20:07 pmΕντάξει μερικοί εδώ μέσα είναι θεότυφλοι, θεόκουφοι και το κυριότερο ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ....!!!! και οχι μονο ειναι πανω σε καλαμι αλλα οσες φορες και να τους το πεις δεν ξεκαβαλανε...ε ρε επιμονη!!!το οτι ολοι οι αλλοι τους λενε με τροπο να σταματησουν να μιλανε δε εχει περασει τελειως απαρατηρητο...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:24:02 pmΠαράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:20:07 pmΕντάξει μερικοί εδώ μέσα είναι θεότυφλοι, θεόκουφοι και το κυριότερο ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ....!!!! και οχι μονο ειναι πανω σε καλαμι αλλα οσες φορες και να τους το πεις δεν ξεκαβαλανε...ε ρε επιμονη!!!το οτι ολοι οι αλλοι τους λενε με τροπο να σταματησουν να μιλανε δε εχει περασει τελειως απαρατηρητο...το δικο μου το καλάμι, το'χω παει για service....
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:24:02 pmΠαράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:20:07 pmΕντάξει μερικοί εδώ μέσα είναι θεότυφλοι, θεόκουφοι και το κυριότερο ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ....!!!! και οχι μονο ειναι πανω σε καλαμι αλλα οσες φορες και να τους το πεις δεν ξεκαβαλανε...ε ρε επιμονη!!!το οτι ολοι οι αλλοι τους λενε με τροπο να σταματησουν να μιλανε δε εχει περασει τελειως απαρατηρητο...το δικο μου το καλάμι, το'χω παει για service.... φτου γμτ
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:27:57 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:24:02 pmΠαράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:20:07 pmΕντάξει μερικοί εδώ μέσα είναι θεότυφλοι, θεόκουφοι και το κυριότερο ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ....!!!! και οχι μονο ειναι πανω σε καλαμι αλλα οσες φορες και να τους το πεις δεν ξεκαβαλανε...ε ρε επιμονη!!!το οτι ολοι οι αλλοι τους λενε με τροπο να σταματησουν να μιλανε δε εχει περασει τελειως απαρατηρητο...το δικο μου το καλάμι, το'χω παει για service.... φτου γμτ Το καλύπτει η εγγύηση τουλάχιστον;
Εγώ πάντως ιστορία δεν ξέρω. Να την πάρουν οι άλλοι!!