0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και μη πεις Landau πως εχω σχεση με καμια ΠΕ06 ή καμια του ιστορικου και τα λεω αυτα (οπως ειπες για τις νηπιαγωγους) σε πλακωσα συναδελφε.οχι τιποτε αλλο, αλλα τα διαβαζει μια ψυχη και καθε τόσο εχω γρινα....
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:49:24 pmκαι μη πεις Landau πως εχω σχεση με καμια ΠΕ06 ή καμια του ιστορικου και τα λεω αυτα (οπως ειπες για τις νηπιαγωγους) σε πλακωσα συναδελφε.οχι τιποτε αλλο, αλλα τα διαβαζει μια ψυχη και καθε τόσο εχω γρινα.... εσυ φταις που αφηνεις αλλους να διαβαζουν
Είναι δύσκολο να είσαι του κλασικού και με το επίπεδο του εκπαιδευτικού φιλολόγου ,του εκ του ιερού τεμένους των μουσών εξερχομένου. Δεν σας απαξίωσε κανείς ,την αλήθεια είπαμε για την ανάθεση.Δικές μας ώρες πήρατε,όχι του γείτονα.
Κάτι άλλο που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι οι γνήσιοι κλασικοί χτυπιούνται για τις ώρες της ιστορίας, την ίδια ώρα και στιγμή που θεωρούν (οι περισσότεροι και όχι όλοι, το τονίζω) ότι οι απόφοιτοι φιλολογίας είναι οι μόνοι "ικανοί" να διδάξουν φιλολογικά, και απαξιώνουν συναδέρφους του ιστορικού και ειδικά του ΦΠΨ. Τώρα ξαφνικά οι ώρες τις ιστορίας έγιναν των κλασικών;
Τί εχουν ρε σεις οι ξενογλωσσοι? μια χαρα κανουν το μαθημα! Εμεις τι παραπανω θα καναμε?σας ρωτω ευθεως και αν εχετε κοτσια να μου απαντησετε,ενας του κλασικου με ενα και μοναδικο μαθημα ιστοριας στην αναλυτικη του για πτυχιο, πόση παραπανω ιστορια ξερει απο τον ξενογλωσσο?περιμενω απαντηση,αντε γιατι ολοι μας το εχουμε δει εδω μεσα Σβολοπουλοι,
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 10:41:25 pmΤί εχουν ρε σεις οι ξενογλωσσοι? μια χαρα κανουν το μαθημα! Εμεις τι παραπανω θα καναμε?σας ρωτω ευθεως και αν εχετε κοτσια να μου απαντησετε,ενας του κλασικου με ενα και μοναδικο μαθημα ιστοριας στην αναλυτικη του για πτυχιο, πόση παραπανω ιστορια ξερει απο τον ξενογλωσσο?περιμενω απαντηση,αντε γιατι ολοι μας το εχουμε δει εδω μεσα Σβολοπουλοι,
Α μερικοί φιλόλογοι είναι και μελλοντολόγοι!!!