0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν πρωινά και απογευματινά ΣΔΕ. Τα πρωινά είναι τα ΣΔΕ φυλακών, ενώ τα απογευματινά είναι τα ΣΔΕ Γενικού πληθυσμού. Το πρόγραμμα είναι 5ωρο. Το πρωί συνήθως είναι 8-12 χονδρικά και το μεσημέρι μετά τις 3. Εξαρτάται από το κάθε σχολείο.Στα ΣΔΕ υπάρχει μια γενικότερη ευελιξία και αυτό έχει να κάνει και με την "ύλη", καθώς όντως δεν υπάρχουν βιβλία, απλώς ένα προτεινόμενο υλικό απο το ΙΝΕΔΙ
Δες τους αξιολογικούς πίνακες τους περσινούς αξιολογικούς πίνακες και ποιοι προσλήφθηκαν.
Μήπως είναι αυτοί; http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/1419/%CE%9F%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%89%CE%BD%20%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B1%20%CE%A3%CE%94%CE%95.pdfΜου κάνει εντύπωση ότι είναι πολύ λίγοι οι φιλόλογοι που ζητούν να έρθουν στην Αττική και δεν έχουν και πολλά μόρια. Μήπως, άραγε, παίρνουν πολύ λίγους ή μήπως δε θέλει και κανείς να αποσπαστεί εκεί; Για ένα χρόνο ισχύει η απόσπαση;
Δεν ξέρω τι σου είπε ο γνωστός σου που δουλεύειο στα ΣΔΕ. Εγω μιλάω από προσωπική εμπειρία.Στην προκήρυξη για τα ΣΔΕ γράφει ότι εάν κάποιος αιτούμενος πάρει απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ, τότε αυτομάτως ακυρώνεται η αίτησή του στα ΣΔΕ και οφείλει να τους ενημερώσει άμεσα.Άρα; Αυτό δεν είναι προτεραιότητα;Επίσης, ως προς αυτό, τους πήρα και τηλεφωνικά και μου το επιβεβαίωσαν.
μηπως προκειται για συμπληρωματικα αποσπασμενους, περαν εκεινων που ηδη υπηρετουν; γιατι τα κενα ειναι πολυ λιγα