0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 29, 2012, 04:01:28 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουνίου 29, 2012, 03:17:28 pmPanos2, πολύ ωραίες οι κατευθύνσεις που δίνεις. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις. Επίσης, πόσο δίκιο έχεις όταν γράφεις για "βόλεμα" εντός εισαγωγικών βέβαια, στον δημόσιο τομέα, διότι, κάτι τέτοιο πλέον, δε νομίζω να έχει κανείς την ψευδαίσθηση έστω ότι υφίσταται. Για δείτε και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου τύπου: "Εξετάσεις για 587.467 υπαλλήλους", τι ερωτήσεις θα τους υποβληθούν κ.ο.κ.marion μου, εγω επιμενω στο "βολεμα" των δημοσιων διχως εισαγωγικα. Κανεις δεν τους "κουνησε" απο τη θεση τους. Κανεις δεν απολυθηκε παρολο που 2 χρονια αυτα ακουγαμε. Αντιθετα προσληφθηκαν κιολας!!!!Και βολεμα σημαινει να εχεις σταθερη δουλεια .....αλίμονο στους άνεργους και στους ημι-απασχολούμενους... Και τωρα με το δημοσιευμα σιγα μη δουμε διαγωνισμο! αλλα και διαγωνισμος να γινει σιγα μην απολυθει κανεις....Ως ένα σημείο συμφωνώ με αυτά που λες Μάρκο και θωρώ ότι έχεις δίκιο. Απ' την άλλη, όσο κι αν πρέπει να μειωθεί το υπέρογκο κράτος που έχει δημιουργηθεί δεν μπορώ να ταχθώ υπέρ της απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων, γιατί κάτι τέτοιο θεωρώ ότι θα διατάραζε συθέμελα τον κοινωνικό ιστό. Συμφωνώ ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι στις θέσεις που κατέχουν, άλλοι διορίστηκαν ως κομματική πελατεία κ.ο.κ. Φαντάζεσαι όμως να απολύσεις 150.000 ανθρώπους, με οικογένειες, υποχρεώσεις που τρέχουν κτλ; Συμφωνώ ότι εάν ξαναγίνει διαγωνισμός, θα αργήσει αφενώς πολύ να διεξαχθεί, και αφετέρου θα μιλάμε για σχεδόν μηδενικές θέσεις πρόσληψης προσωπικού. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να στραφούμε κι αλλού. Στον ιδιωτικό τομέα, στο εξωτερικό, σε επιπλέον σπουδές, σε ό,τι επιλέξει τέλος πάντως ο καθένας.Φοίβο, στην ασφαλιστική εταιρεία που εργαζόμουν και δη στο τηλεφωνικό κέντρο δεν προσλαμβάνονταν μόνο κοπέλες. Είχα και αρκετούς άνδρες συναδέλφους. Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι είσαι πολύ θυμωμένος με την όλη κατάσταση, όπως όλοι μας. Συνέχισε να ψάχνεις και πάνω απ' όλα μην απογοητεύεσαι.
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 29, 2012, 03:17:28 pmPanos2, πολύ ωραίες οι κατευθύνσεις που δίνεις. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις. Επίσης, πόσο δίκιο έχεις όταν γράφεις για "βόλεμα" εντός εισαγωγικών βέβαια, στον δημόσιο τομέα, διότι, κάτι τέτοιο πλέον, δε νομίζω να έχει κανείς την ψευδαίσθηση έστω ότι υφίσταται. Για δείτε και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου τύπου: "Εξετάσεις για 587.467 υπαλλήλους", τι ερωτήσεις θα τους υποβληθούν κ.ο.κ.marion μου, εγω επιμενω στο "βολεμα" των δημοσιων διχως εισαγωγικα. Κανεις δεν τους "κουνησε" απο τη θεση τους. Κανεις δεν απολυθηκε παρολο που 2 χρονια αυτα ακουγαμε. Αντιθετα προσληφθηκαν κιολας!!!!Και βολεμα σημαινει να εχεις σταθερη δουλεια .....αλίμονο στους άνεργους και στους ημι-απασχολούμενους... Και τωρα με το δημοσιευμα σιγα μη δουμε διαγωνισμο! αλλα και διαγωνισμος να γινει σιγα μην απολυθει κανεις....
Panos2, πολύ ωραίες οι κατευθύνσεις που δίνεις. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις. Επίσης, πόσο δίκιο έχεις όταν γράφεις για "βόλεμα" εντός εισαγωγικών βέβαια, στον δημόσιο τομέα, διότι, κάτι τέτοιο πλέον, δε νομίζω να έχει κανείς την ψευδαίσθηση έστω ότι υφίσταται. Για δείτε και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου τύπου: "Εξετάσεις για 587.467 υπαλλήλους", τι ερωτήσεις θα τους υποβληθούν κ.ο.κ.
ι έμαθα ότι ο ΑΣΕΠ θα υπάρχει ως μόνος τρόπος διορισμού για την εκπαίδευση από εδώ και πέρα, καλό είναι οι νέοι πτυχιούχοι να ξεκινήσουν από τώρα το διάβασμα με οργάνωση και μεθοδικότητα, παράλληλα με τις όποιες ασχολίες τους, προκειμένουν να επιτύχουν το διορισμό τους με τον αμέσως διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
Συνάδελφος συνδικαλιστής μου το ανέφερε, βέβαια όλα εξαρτώνται από τρόικα κλπ.Όμως ο ΑΣΕΠ θα εξακολουθεί να υφίσταται στην εκπαίδευση...