0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι καλησπέρα..θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσες μέρες άδεια για τις εκλογές δικαιούμαστε όσοι υπηρετούμε σε παραμεθόριες περιοχές,για παράδειγμα εγώ είμαι τοποθετημένος στη Γ Λέσβου...νομίζω 1 ημέρα παραπάνω. επίσης αν γνωρίζετε τί γίνεται με όσους τρέχουν σε 3 σχολεία.....αν έχουν εφημερίες,αν γίνονται υπεύθυνοι τμημάτων κτλ...ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 11, 2010, 08:44:26 pmΠαράθεση από: Demek στις Οκτωβρίου 11, 2010, 07:50:54 pmΡε παιδιαΤελικα ο jetry απο Κορινθια που τον ενημερωσαν οτι θα πληρωθει αυριο δηλ 6/10 πληρωθηκε Ας μας πει να χαρουμε ή να λυπηθουμε?Για να πληρωθούν οι αναπληρωτές πρέπει να υπάρχει ο αριθμός πίστωσης (Α
Παράθεση από: Demek στις Οκτωβρίου 11, 2010, 07:50:54 pmΡε παιδιαΤελικα ο jetry απο Κορινθια που τον ενημερωσαν οτι θα πληρωθει αυριο δηλ 6/10 πληρωθηκε Ας μας πει να χαρουμε ή να λυπηθουμε?Για να πληρωθούν οι αναπληρωτές πρέπει να υπάρχει ο αριθμός πίστωσης (Α
Ρε παιδιαΤελικα ο jetry απο Κορινθια που τον ενημερωσαν οτι θα πληρωθει αυριο δηλ 6/10 πληρωθηκε Ας μας πει να χαρουμε ή να λυπηθουμε?