0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, έχεις δίκιο, αλλά είμαι της άποψης οτι η αλλαγή είναι και στο δικό μας χέρι. Εγω απο τότε που έχω πάει στο σχολείο τους έχω πρήξει πραγματικά για να φτιαχτεί το εργαστήριο Πληροφορικής. Κάθε μέρα πάω στο γραφείο και τηλεφωνούμε σε ΠΛΗΝΕΤ,Δήμο, Σχολική Επιτροπή κλπ. Ήδη έχουν αρχίσει και γίνονται κάποια βήματα και εγω δεν θα σταματήσω να πιέζω αν δεν φτιαχτεί. Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα και εμείς οι ειδικότες το έχουμε βιώσει απο πρώτο χέρι. Απο την στιγμή όμως που επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό θα κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου να το βελτιώσω έστω και στο ελάχιστο και τουλάχιστον να μην μισήσουν οι μαθητές το σχολείο λόγω του δικού μου μαθήματος.
Μάθημα με κάποια ειδικότητα ή καθημερινά με τον δάσκαλο/α εννοείς;
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 02, 2010, 11:04:37 amΜάθημα με κάποια ειδικότητα ή καθημερινά με τον δάσκαλο/α εννοείς;Ολες τις ωρες καθε μερα
Ναι υπαρχουν αιθουσες τις οποιες χρησιμοποιουν οι προκοποι η ενωση κρητων και ο Δημος λεει οτι πρεπει να συμφωνησουν οι οδηγοι του δημου για το ποτε θα μεταφερουν τα πραγματα σε μια αποθηκη που δηθεν νοικιασε ο δημος