0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα το μαθημα της οικιακης οικονομιας το πηραν β αναθεση οι κοινωνιολογοι?ρωταω γιατι εψαξα και δεν βρηκα κατι τετοιο παρολο που το εχω ακουσει εδω στο φορουμ.....Μου περασε απο το μυαλο να δωσω κατατακηριες στην οικιακη οικονομια μιας και διοριζεστε σχεδον αμεσα αλλα και γιατι το μαθημα μου φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερον....τι αποψη εχετε?
αυτο που με ωθει ειναι το οτι υπαρχει μονο ενα τμημα στην ελλαδα και οτι υπαρχει μαθημα στο γυμνασιο και δεν αλλαζει αυτο....παντα θα απορροφονται οι πτυχιουχοι της οικιακης οικονομιας και υπαρχουν πολλα κενα...αυτο που με αποθθαρυνει ειναι οτι χουμε στην ελλαδα και εγω προσωπικα δεν εχω διδαχθει ποτε μαθημα οικιακης οικονομιας και πολυ φοβαμαι οτι αν σφιξουν κι αλλο τα πραγματα οι το μαθημα θα διδασκεται αποκλειστικα απο β αναθεση.....βεβαια παντα θα ειστε καλυτερα σε σχεση με εμας τους ΠΕ10
τι εννοεις οι διορισμοι εφτασαν στους 11?στον ασεπ του 2008 30 δεν πηραν?και ποσους αναπληρωτες?
Παράθεση από: rebecca... στις Οκτωβρίου 09, 2010, 03:10:01 amτι εννοεις οι διορισμοι εφτασαν στους 11?στον ασεπ του 2008 30 δεν πηραν?και ποσους αναπληρωτες?Φέτος διόρισαν μόνο 11 άτομα...Οι υπόλοιποι του χρόνου μάλλον...Αναπληρωτές 0 μεχρι τώρα...