0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και το ότι είναι και από δημόσιο πανεπιστήμιο, νομίζω θα ήταν καλύτερα να είναι φθηνότερα.
για τον ιδιωτικό τομέα ενδιαφέρομαι είναι μεγάλο το κόστος και όλα μέσω διαδικτύου αφήστε δε που έχει και κριτήρια πτυχίο-εργασία-προυπηρεσία και ειδοποιούν μετά από 5 ημέρες....σκέφτομαι από το να κάνω κάτι αντιστοιχο σε ιδιωτικό φορέα καλύτερα το ΕΚΠΑ....είχα ρωτήσει στο new york college και είχα ακούσει ένα αστρονομικό ποσό πάλι για on line μάθημα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.....
τπτ ...τύπου <<ααααα έχεις κάνει και ένα σεμινάριο την πήρες τη θέση στο φροντιστήριο !!! >>.....
Είχα κάνει πριν 4-5 χρόνια το ''Ελληνισμός και Δύση'', τοτε ήταν 700 ευρώ, τώρα δεν ξέρω. Είχε ενδιαφέρον, δεν λέω, αλλά και αρκετή δουλειά και εργασία στο τέλος...Όσο για το αν αναγνωρίστηκε κάπου... Πάντως τώρα δεν θα τα έδινα τα 700ευρώ, με τίποτα !!!
Η χρονική διάρκεια του Προγράμματος είναι πέντε (5) μήνες, ενώ ο απαιτούμενος “χρόνοςδιδασκαλίας” εκτιμάται στις 116 ώρες,6 μαθήματα ,μου φαίνεται αφενός ενδιαφέρον αφετέρου σκέφτομαι τα χρήματα....stargate έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ,έτυχε φροντιστηριάρχης να με ειρωνεύεται γιατι δεν είχα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!!!!
Έχω παρακολουθήσει το "Διαχείριση Πολυπολιτισμικότητας και Πολιτιστικές Πρακτικές". Πολύ ακριβό, είχα δώσει 1200 ή 1300 δε θυμάμαι, σε δόσεις. Εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχει χρησιμεύσει ΠΟΥΘΕΝΑ! Πάντως το κατέθεσα στο ΙΔΕΚΕ για τις θέσεις εκπαιδευτών και περιμένω να δω αν θα αναγνωριστεί, αλλά δεν ελπίζω.