0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για τις συνταξιοδοτήσεις τίποτα δε μου είπαν, πρέπει να περιμένουμε δήλωσαν, γιατί μεχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρουν ποιος τελικά θα αποφασίσει να βγει στη σύνταξη και ποιος όχι.
........... αγαπώ πολύ την τάξη
και θελω να πω και κατι για τους τριτεκνους. παιδια ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται !! ειναι στην κυριολεξια αυτο που εχω ξαναπει.αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει ! ειλικρινα δεν το καταλαβαινω και αν θελει καποιος ασ μου το εξηγησει. δηλαδη επειδη καποια την εχει δει κουνελλα πρεπει εγω και ο καθενας μας να την πληρωνουμε και να μας παιρνει την θεση?? με ποιο δικαιωμα?? και γιατι 20%?? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ! δηλαδη μπαινουν που μπαινουν χωρις ασεπ-ουσιαστικα- εμ θελουν και το 20%? αλλα βεβαια αν διαβαζαν για το ασεπ, δεν θα ειχαν χρονο για αλλα πραγματα!! ειναι και αυτο μια στασις---κυριολεκτικα και μεταφορικα--- , νιωθεται. οπως γραφει και ο καβαφης. ειλικρινα αν καποιος μπορει να μου δωσει να καταλαβω με ποια λογικη εφαρμοζεται αυτος ο ρατσισμος, ας με βοηθησει !!
Παράθεση από: ioannis στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:19:41 pm και θελω να πω και κατι για τους τριτεκνους. παιδια ειναι μεγαλη αδικια αυτο που γινεται !! ειναι στην κυριολεξια αυτο που εχω ξαναπει.αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει ! ειλικρινα δεν το καταλαβαινω και αν θελει καποιος ασ μου το εξηγησει. δηλαδη επειδη καποια την εχει δει κουνελλα πρεπει εγω και ο καθενας μας να την πληρωνουμε και να μας παιρνει την θεση?? με ποιο δικαιωμα?? και γιατι 20%?? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ! δηλαδη μπαινουν που μπαινουν χωρις ασεπ-ουσιαστικα- εμ θελουν και το 20%? αλλα βεβαια αν διαβαζαν για το ασεπ, δεν θα ειχαν χρονο για αλλα πραγματα!! ειναι και αυτο μια στασις---κυριολεκτικα και μεταφορικα--- , νιωθεται. οπως γραφει και ο καβαφης. ειλικρινα αν καποιος μπορει να μου δωσει να καταλαβω με ποια λογικη εφαρμοζεται αυτος ο ρατσισμος, ας με βοηθησει !!Από τι στιγμή που μιλάς για αδικίες και άλλα φούμαρα να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις του στυλ "αλλος γαμ...αλλος την πληρωνει !"Δεν χρειάζεται να καταλάβεις κάτι: το λένε οι νόμοι του κράτους. Όλα τα προηγούμενα χρόνια το 20% στους αναπληρωτές το "είχαν" οι πολύτεκνοι. Όταν αποφασίστηκε οι πολύτεκνοι να διορίζονται κατευθείαν το 20% πήγε στους τρίτεκνους εκπαιδευτικούς.Ποιός σου είπε ότι μπαίνουν χωρίς ΑΣΕΠ; Που μπαίνουν; Ουσιαστικά; ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;Εντάξει δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά μη λέμε και ψέματα.Ρατσισμός;;;;
Eνα παιδί (και κυρίως ένα επιπλέον παιδί-απόκτημα πολύτιμο-)είναι απόφαση ζωής!Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν ένα τρίτο παιδί μόνο και μόνο για να διοριστούν...Κάνω τρίτο παιδί σημαίνει ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ από κάθε άποψη να κάνω και να στηρίξω αυτό το παιδί...Αν ήταν έτσιι απλά τα παιδιά (από τη γέννηση ως το μεγάλωμά τους)όλοι οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί (όσοι έχουν μάλιστα δύο)θα ήταν τρίτεκνοι.Εννοείται πως συμφωνώ με πέρασμα από ασεπ αλλά δε νομίζω οτι πολλοί για 5 μόρια πια θα αποκτήσουν εύκολα τρίτο...Αποτελεί ένα κάποιο κίνητρο,για δημογραφικούς λόγους και πιστέψτε με είναι πολύ άδικο για όσους έχουν 2 αφού εξομοιώνει τις ανάγκες και τις δυσκολίες στο διάβασμα μ΄αυτούς που δεν έχουν κανένα...
Το θέμα της συγκεκριμένης συζήτησης είναι το "Γ΄Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2010-2011"Παρακαλούμε να παραμείνετε σε αυτό.Ευχαριστούμε