*

Αποστολέας Θέμα: Αστείο και θλιβερό  (Αναγνώστηκε 9535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αστείο και θλιβερό
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 10:07:19 am »
Φίλε Ioannis! Εγώ είμαι ΠΕ60 (νηπιαγωγός) και επειδή μου φαίνεται ότι σκοπό έχεις να υποτιμήσεις την πρωτοβάθμια, αξίζει να σου αναφέρω ότι αν ένα σπίτι δεν έχει γερά θεμέλια εύκολα καταρρέει. Έτσι η δουλειά που γίνεται στην πρωτοβάθμια έχει εξαιρετική σημασία για την μελλοντική εξέλιξη του παιδιού, τόσο κοινωνικά, όσο και ακαδημαικά!!! Δηλαδή, πράγματι, η δουλεία του "δημοδιδάσκαλου" είναι πολύτιμη! Αυτά απο μια νηπιαγωγο, της οποιας το επάγγελμα υποτιμάται από πολλούς, πιστεύοντας ότι αρκείται στη "φύλαξη" των παιδιών...Αν γνώριζες, σίγουρα θα είχες καλύτερη εντύπωση για το έργο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης...Εύχομαι να σε προβλημάτισα λιγάκι :)
Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη το σημερινό χάλι της ελληνικής κοινωνίας της λαμογιάς, του βολέματος και της έλλειψης παιδείας, προφανώς κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους όταν τόσα χρόνια έβαζαν τα μπετά στα θεμέλια... Αλλά ξέχασα, ο εκπαιδευτικός δεν φταίει ποτέ για τίποτα σε αυτή τη χώρα, φταίει το "σύστημα", οι δομές, η τρύπα του όζοντος, ο κακός μας ο καιρός...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:57:19 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 10:14:42 am »
συγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι  αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................

δε γνωριζεις Μαιρη μου ή βαζεις σε δοκιμασια τα λογια του Ιωαννη?

Ιoannis, το πεζοδρομιο ειναι "σκληρη" δουλεια, οπως εχεις διαπιστωσει.θελει ψυχη!
ενω το πληκτρολογιο θελει ....καφε και μαξιλαρακι απο πουπουλα χήνας!

Μαιρη, αυτοι που κλαινε, γρινιαζουν και φωναζουν πριν τακτοποιηθουν και μετα σιωπουν και δεν αντιδρουν για καμια βελτιωση. Ή μηπως πρωτη φορα τ'ακους?  ;D
MARKOS  θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω πως  «αν δεν είσαι προετοιμασμένος να κάνεις λάθος δεν θα σκεφτείς ποτέ κάτι πρωτότυπο» και κάποιοι που δεν αποδέχονται ποτέ τα λάθη τους, ούτε μαθαίνουν μέσα από αυτά ,δεν έχουν την έμφυτη ικανότητα να διδάξουν. 

PO-PA-KI  μου, εχει απολυτο δικαιο....
μα, τι να διδαξουν? ποια ακριβως αρετη?  ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 10:59:20 am »
Καταρχάς έχουν σβηστεί πολλά μηνύματα και έχει αλλοιωθεί η ροη του διαλόγου. Προτείνω να σβήνονται μόνο εκφράσεις – βρισιές (δυστυχώς έχουμε και τέτοιους εκπαιδευτικούς) και να μένει η ουσία του μηνύματος (όποια και αν είναι αυτή). Ξέρω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο στα εκατοντάδες μηνύματα που γράφονται καθημερινά. Πάντως υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη που θα μπορούσαν να γίνουν moderators και να βελτιστοποιηθεί η διαχείριση του forum.  Έμενα προσωπικά ο Μπομπ με αποκάλεσε μπαγλαμά (Ρε μπαγλαμά για την ακρίβεια) όσο τουλάχιστον παρακολουθούσα το θεμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό...

Το βασικοτερο όμως είναι ότι ο Μπομπ Σφουγγαρακης (iamspongebob) ειπε σε μηνύματα του (και φαντάζομαι τα διάβασαν πολλοί πριν διαγράφουν) οτι τα προβλήματα στην πρωτοβάθμια είναι η κακοποίηση παιδιών και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Κακοποίηση παιδιών!!! Μέχρι χθες νόμιζα ότι τα προβλήματα στην πρωτοβάθμια ήταν η ανεπάρκεια μερικών δασκάλων στα μαθήματα μεγάλων τάξεων (δικά τους λόγια στο forum όχι δικά μου). Τώρα βλέπω ότι έχουμε θέματα κακοποίησης και προσβολών σε μικρούς μαθητές!!!

...
και σπέρνετε συνεχώς τη διχόνοια μεταξύ των εκπαιδευτικών

Για να το αναλύσουμε αυτό. Πληροφορικός είσαι. Τι γνώμη είχες για τα δελτία τύπου της ΔΟΕ ότι το μάθημα της πληροφορικής (αλλά και θεάτρου, εικαστικών) να το κάνουν οι δάσκαλοι;

Τι γνώμη έχεις που η ΔΟΕ απορρίπτει τα 800 ολοήμερα πριν καν λειτουργήσουν; Μήπως τα απορρίπτει γιατί χάνουν θέσεις οι δάσκαλοι και κερδίσουν οι ειδικότητες; Ήδη το έχουν καταδικάσει πριν καν ξεκινήσει. Δεν αμφιβάλλω ότι το καλοκαίρι θα πουν ότι απέτυχε, ώστε να γυρίσουμε στο παλιό "καλό" ολοήμερο. Αυτό που όλες οι ειδικότητες ήταν ωρομίσθιοι, και υπήρχαν θέσεις για περισσότερους μόνιμους δασκάλους.

Πριν λιγες μερες τυχαία συνάντησα τον διευθυντή του ολοήμερου που ήμουν περιση. Μου είπε ότι έχουν δασκάλους που δεν συμπληρώνουν ωράριο. Και αυτοί θα διατεθούν για το ολοήμερο (εκτός και αν προκύψει κάποια απόσπαση, ασθένεια). Τι μαθήματα θα κάνουν; Μην λέω τα ίδια και καταντώ κουραστικός. Κλέφτες μαθηματων λοιπόν οι δάσκαλοι (χωρίς εισαγωγικά η λέξη, αν κάποιος διαφωνεί – προσβάλλεται να μου πει κάποια που ταιριάζει καλυτέρα). Και αφού τους περισσεύουν 3-4 ώρες στο πρόγραμμα τους, γιατί δεν πάνε σε γειτονικό δημοτικό να συμπληρώσουν; Δάσκαλος σε 2 σχολεία; Είναι και περασμένης ηλικίας (πατημένα 23-24 οι περισσότεροι πλέον). Δεν μπορούν να τρέχουν. Ξενόγλωσσοι και άλλες ειδικότητες πάνε σε 4 και 5 σχολεία και το αποδέχονται. Είναι διχαστικό που θέλω π.χ. γυμναστική να κάνει ο γυμναστής, θέατρο ο θεατρολόγος ολες τις ωρες στο δημοτικο;

Αλλά επειδή μιλάς για διχόνοια:
Έχουμε την πρωτοβάθμια που:
-Απροκάλυπτα δηλώνουν οι συνδικαλιστές τους ότι θέλουν να κλέψουν μαθήματα από άλλες ειδικότητες. Ήδη όταν έχουν κενά στο πρόγραμμα τους, τα συμπληρώνουν με μαθήματα ειδικοτήτων.
-Αρκετοί δεν τα καταφέρνουν στις μεγάλες τάξεις, αλλά παράλληλα δεν αφήνουν καθηγητές (φιλόλογους, μαθηματικούς, φυσικούς) να μπουν στην πρωτοβάθμια.
-Έχουν ΑΣΕΠ που ο κάθε καθηγητικός κλάδος στο γνωστικό θα έπιανε 100% . (Και η πλάκα είναι ότι πολλοί δεν δίνουν γιατί τους αγχώνει.)
-Ακόμα και συναδέλφους τους νηπιαγωγούς σε ιδιωτικά σχολεία κυνηγούν, αν κάνουν μάθημα στην πρώτη δημοτικού. Αν υπήρχε έλλειψη νηπιαγωγών και πληθώρα δασκάλων, θα διόριζε ο Μπρατης δασκάλους σε νηπιαγωγεια;
-Αχαριστια - πρόκληση: Υπάρχει μέλος που σπαμαρει καθημερινα γραφοντας,  –"για ποσα ακομα χρονια πιστευετε οτι θα διοριζονται ευκολα οι δασκαλοι;";
Άλλοι έγραφαν "μην δηλώνετε ΑΜΩ θα καταντήσουμε σαν τους καθηγητές στην δευτεροβάθμια"!!! Μόνο εγώ οργίζομαι όταν βλέπω τέτοια μηνύματα;

Και έχουμε και τη δευτεροβάθμια:
-Ωρομισθιες, διορισμούς στα πενήντα, και ξενάγηση σε όλη την Ελλάδα.
-Μηδέν χρηματοδότηση (ολοήμερο γυμνάσιο λύκειο μοιάζουν με ταινία του Σπιλμπεργκ).
-Πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας.
-ΑΣΕΠ σε τεράστιες σε όγκο και δυσκολία ύλες για μερικές δεκάδες θέσεις σε κάθε κλάδο.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ένας συνδικαλιστής, έκανε τσιφλίκι του την πρωτοβάθμια. Γιατί ενώ τα πάντα αλλάζουν, εμείς μένουμε σε εξατάξιο δημοτικό που αποκλειστικά διδάσκουν σε αυτό δάσκαλοι.
Προσωπικές απόψεις αυτές βέβαια. Συμφωνώ και εγώ ότι πάνω από όλα είναι η ενότητα. Συνεχίζω να στηρίζω την ενότητα (όπου αυτή υπάρχει ή όπου και αν την βλέπει κανείς να υπάρχει).

Υ.Γ. Σταγόνα στον ωκεανό είναι οι αποσπάσεις (έστω και με το έτσι θέλω) Γιάννη. Απορώ πως το έκανες θέμα...

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 11:56:17 am »
Αγαπητέ Δον Κιχώτη, έχεις καταλάβει πως τυχαία δεν κάνω τίποτα θέμα. :) Και ΧΑΙΡΟΜΑΙ που έστω με το "απλό" θέμα των αποσπάσεων (που δεν είναι απλό), κάποιοι πτυχιούχοι αντιπαιδαγωγικών τμημάτων, όπως ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, η PO-PA-ΚI κλπ. έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ποιο; Των ύβρεων, των ανυπόστατων κατηγοριών, επειδή δεν έχουν να αντιπροβάλουν επιχειρήματα, της έλλειψης σεβασμού και αξιοπρέπειας, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα καταφέρουν κάτι ;D (αστείοι γίνονται αν μη τι άλλο), θα θίξουν (!) ή θα φιμώσουν μια φωνή που αναφέρει τα κακώς κείμενα της εκπαίδευσης. Της εκπαίδευσης των παιδιών μας που έχουμε δώσει το αίμα μας. Αλλά, βέβαια, τα παιδάκια δεν έχουν... παιδάκια δικά τους, για να νιώσουν λίγο την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα. Γι'αυτά ο διορισμός τους είναι μια μετεφηβική "τρέλα", ένας ακόμη στόχος, ένα στοίχημα, ακόμα και παιχνίδι. Κατάλαβες τα εγκληματικά λάθη που έχουν γίνει;
ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ, κύριοι και κυρίες, παιδίσκοι και παιδούλες, δε δέχομαι. Αυτά μπορείτε να τα εφαρμόσετε αλλού. Απορώ αν γινόταν ένα συνέδριο και ανέφερα τα επιχειρήματά μου, όσο σκληρά και αν είναι (η αλήθεια πάντα σκληρή είναι, κάποιοι και κάποιες δε λένε να το καταλάβουν), τι θα έκαναν; Φραστικές, υβριστικές επιθέσεις; Θα βιαιοπραγούσαν; Θα με σκότωναν;! ΤΙ;! Το λυπηρό είναι, φίλε Δον, ότι παιδάκια των 23 ετών, όπως η PO-PA-KI, προφανώς ο αναπληρωτής δημοδιδάσκαλος Μπομπ (τραγικό;!) κλπ. έμαθαν πια στη λογική του βολέματος και με έπαρση και αγένεια τολμούν να βρίζουν αδιάκριτα, επειδή κάτι δεν τους συμφέρει. Αυτός όμως δε λέγεται εκπαιδευτικός ούτε καν άνθρωπος πολιτισμένος. Δεν μπορεί να προσφέρει γνώσεις, αλλά το κυριότερο δεν μπορεί να διαμορφώσει ήθος και χαρακτήρα, γιατί δε διαθέτει. Θα μπορούσα να είμαι ελαστικός μαζί τους και να τα αγνοήσω γελώντας λόγω της μικρής ηλικίας τους, ίσως αξία παίρνουν έτσι από τη στιγμή που ασχολούμαι. Πίσω όμως από τα παιδάκια αυτά φωτογραφίζω εκείνους που και θέσεις καίριες έχουν καταλάβει και αποφάσεις λαμβάνουν εις βάρος σας και αδιαφορούν για το μέλλον της παιδείας αυτού του τόπου. Και μην ξεχνάς, αυτά τα παιδάκια μεγαλώνοντας θα γίνουν νέοι συνδικαλιστές ακόμα και σε ηγετικές τους θέσεις.
 :) Μαιρούλα, παιδί μου, πρώτον ακόμα και το "ρε" δεν είσαι σε θέση να το χρησιμοποιήσεις. Ποια είναι η ηλικία σου; 19-20-21;! Αλλά εντάξει στο απρόσωπο internet σου επιτρέπεται, θέλοντος ή μη. Αυτό που ρωτάς στο έχω ήδη γράψει αρκετές φορές. Μήπως εσύ δε ρωτούσες σε άλλο topic του pde με αγωνία "πόσοι δάσκαλοι θα διοριστούν ρε παιδιά και φέτος" και αν θα μείνει κανείς αδιόριστος; Ξέρεις πολύ καλά λοιπόν σε ποιους αναφέρομαι. Αλλά ξέχασα, εσύ ζητάς να "αφήσουμε τους δασκάλους στην ησυχχία τους". ;D
Μάρκο, ψυχή υπάρχει, το βλέπεις άλλωστε. Και εδώ και εκεί έξω και παντού.Τα πουπουλαναθρεμένα με το φραπέ ανά χείρας να φοβάσαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2010, 12:22:46 pm από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:57:19 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 12:21:22 pm »
Και να αδερφέ μου

Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος
Μουσική: Χρήστος Λεοντής
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης

http://www.youtube.com/watch?v=FrvN-XgHk-I

Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ' όλες τις καρδιές,
σ' όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα-σύκα
και τη σκάφη-σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
και να λένε:
"Τέτοια ποιήματα
σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
Αυτό θέλουμε κι εμείς.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ' τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.

Καλημέρα :)

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 12:22:14 pm »
Παράθεση
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:42:15 μμ
καλο σβ/κο κι απο μενα!οπως εγραψα αργα χτες, η Πουλιά ειναι θετικη, αλλα θελει χρονο κ μελετη να δημιουργηθουν οι οργανικες που θα μας βαλουν.Μην τηλεφωνειτε σε ολους χωρις λογο, μερικοι ειναι οι αρμοδιοι για το θεμα.εφοσον εγινε νομος, ολα ειναι υπερ!!!βεβαια --συν Αθηνα και χειρα κινει--, αλλα μην την ξεχαρβαλωσουμε κιολας την χειρα... αυτά.

Τι οργανικές; Αυτό με τις οργανικές δεν ισχύει. Ένα σωρό μόνιμοι συνάδελφοι βρίσκονται στην διάθεση σε διάφορα γραφεία και καλύπτουν λειτουργικά κενά...
Η απάντηση του "Μπομπ" σε συνάδελφό του για τις οργανικές θέσεις. Όλα εξηγούνται, συνάδελφοι. Ακόμα και ο αισχρός τρόπος που μπορεί να μιλήσει ένας αναπληρωτής που ΚΑΙΓΕΤΑΙ να ξανακληθεί, παίρνοντας σβάρνα υπουργεία, ακόμα και το πολιτικό γραφείο της Διαμαντοπούλου.
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 01:18:48 pm »

Μάρκο, ψυχή υπάρχει, το βλέπεις άλλωστε. Και εδώ και εκεί έξω και παντού.Τα πουπουλαναθρεμένα με το φραπέ ανά χείρας να φοβάσαι.

Δε διαφωνουμε. μιλησες για αγωνες στο πεζοδρομιο. ειμαι συχνα, αλλα δυστυχως ΔΕΝ βλεπω κοσμο. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι....(και απορω που ειναι η "ψυχη"?)  ;)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 01:24:08 pm »
Και να αδερφέ μου

Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος
Μουσική: Χρήστος Λεοντής
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης

http://www.youtube.com/watch?v=FrvN-XgHk-I

Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ' όλες τις καρδιές,
σ' όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα-σύκα
και τη σκάφη-σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
και να λένε:
"Τέτοια ποιήματα
σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
Αυτό θέλουμε κι εμείς.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ' τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.

Καλημέρα :)
Πολύ ωραίο και πάντα επίκαιρο και ουσιαστικό...  ;)
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 01:30:36 pm »
 ρίξτε  μια ματιά στο βιντεάκι.....έχει ενδιαφέρον.

Ο Κεν Ρόμπινσον μιλά για το σχολείο που σκοτώνει τη δημιουργικότητα

http://www.ted.com/talks/lang/gre/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 01:46:27 pm »
Παράθεση
Δε διαφωνουμε. μιλησες για αγωνες στο πεζοδρομιο. ειμαι συχνα, αλλα δυστυχως ΔΕΝ βλεπω κοσμο. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι....(και απορω που ειναι η "ψυχη"?) 
Η ψυχή είναι πάντα εκεί με οποιονδήποτε τρόπο. Η ψυχή όμως δεν είναι ορατή. Μόνο τα αποτελέσματά των αγώνων της.

Αποσυνδεδεμένος werm

• Πλήρες μέλος
  • Οχι στην αιχμαλωσια των δελφινιων
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 02:07:31 pm »
Επισης πολλοι οταν σηκωνονται καποια στιγμη απο το ιντερνετ πανε σε συνελευσεις και πιστευουν πως εκει σταματαει ο αγωνας

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 02:14:58 pm »
Αντί να αυξήσουν τις γνώσεις τους στους υπολογιστές και ίντερνετ, να "χακάρουν" όλο το ηλεκτρονικό σύστημα της χώρας.. να δεις για πότε αλλάζουν τα πράγματα μετά ;) :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 02:17:34 pm »
Το παρόν νήμα έχει ξεφύγει πολύ από το αρχικό θέμα συζήτησης, γι αυτό κλειδώνεται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)