0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε Ioannis! Εγώ είμαι ΠΕ60 (νηπιαγωγός) και επειδή μου φαίνεται ότι σκοπό έχεις να υποτιμήσεις την πρωτοβάθμια, αξίζει να σου αναφέρω ότι αν ένα σπίτι δεν έχει γερά θεμέλια εύκολα καταρρέει. Έτσι η δουλειά που γίνεται στην πρωτοβάθμια έχει εξαιρετική σημασία για την μελλοντική εξέλιξη του παιδιού, τόσο κοινωνικά, όσο και ακαδημαικά!!! Δηλαδή, πράγματι, η δουλεία του "δημοδιδάσκαλου" είναι πολύτιμη! Αυτά απο μια νηπιαγωγο, της οποιας το επάγγελμα υποτιμάται από πολλούς, πιστεύοντας ότι αρκείται στη "φύλαξη" των παιδιών...Αν γνώριζες, σίγουρα θα είχες καλύτερη εντύπωση για το έργο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης...Εύχομαι να σε προβλημάτισα λιγάκι
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:54:01 amΠαράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:12:50 amσυγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................δε γνωριζεις Μαιρη μου ή βαζεις σε δοκιμασια τα λογια του Ιωαννη?Ιoannis, το πεζοδρομιο ειναι "σκληρη" δουλεια, οπως εχεις διαπιστωσει.θελει ψυχη!ενω το πληκτρολογιο θελει ....καφε και μαξιλαρακι απο πουπουλα χήνας!Μαιρη, αυτοι που κλαινε, γρινιαζουν και φωναζουν πριν τακτοποιηθουν και μετα σιωπουν και δεν αντιδρουν για καμια βελτιωση. Ή μηπως πρωτη φορα τ'ακους? MARKOS θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω πως «αν δεν είσαι προετοιμασμένος να κάνεις λάθος δεν θα σκεφτείς ποτέ κάτι πρωτότυπο» και κάποιοι που δεν αποδέχονται ποτέ τα λάθη τους, ούτε μαθαίνουν μέσα από αυτά ,δεν έχουν την έμφυτη ικανότητα να διδάξουν.
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:12:50 amσυγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................δε γνωριζεις Μαιρη μου ή βαζεις σε δοκιμασια τα λογια του Ιωαννη?Ιoannis, το πεζοδρομιο ειναι "σκληρη" δουλεια, οπως εχεις διαπιστωσει.θελει ψυχη!ενω το πληκτρολογιο θελει ....καφε και μαξιλαρακι απο πουπουλα χήνας!Μαιρη, αυτοι που κλαινε, γρινιαζουν και φωναζουν πριν τακτοποιηθουν και μετα σιωπουν και δεν αντιδρουν για καμια βελτιωση. Ή μηπως πρωτη φορα τ'ακους?
συγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................
...και σπέρνετε συνεχώς τη διχόνοια μεταξύ των εκπαιδευτικών
Παράθεση από: gepeto στις Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:42:15 μμκαλο σβ/κο κι απο μενα!οπως εγραψα αργα χτες, η Πουλιά ειναι θετικη, αλλα θελει χρονο κ μελετη να δημιουργηθουν οι οργανικες που θα μας βαλουν.Μην τηλεφωνειτε σε ολους χωρις λογο, μερικοι ειναι οι αρμοδιοι για το θεμα.εφοσον εγινε νομος, ολα ειναι υπερ!!!βεβαια --συν Αθηνα και χειρα κινει--, αλλα μην την ξεχαρβαλωσουμε κιολας την χειρα... αυτά.Τι οργανικές; Αυτό με τις οργανικές δεν ισχύει. Ένα σωρό μόνιμοι συνάδελφοι βρίσκονται στην διάθεση σε διάφορα γραφεία και καλύπτουν λειτουργικά κενά...
Μάρκο, ψυχή υπάρχει, το βλέπεις άλλωστε. Και εδώ και εκεί έξω και παντού.Τα πουπουλαναθρεμένα με το φραπέ ανά χείρας να φοβάσαι.
Και να αδερφέ μουΣτίχοι: Γιάννης ΡίτσοςΜουσική: Χρήστος ΛεοντήςΠρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρηςhttp://www.youtube.com/watch?v=FrvN-XgHk-IΚαι να αδερφέ μουπου μάθαμε να κουβεντιάζουμεήσυχα, ήσυχα κι απλά.Καταλαβαινόμαστε τώραδε χρειάζονται περισσότερα.Κι αύριο λέω θα γίνουμεακόμα πιο απλοί.Θα βρούμε αυτά τα λόγιαπου παίρνουνε το ίδιο βάροςσ' όλες τις καρδιές,σ' όλα τα χείλη,έτσι να λέμε πιατα σύκα-σύκακαι τη σκάφη-σκάφη.Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοικαι να λένε:"Τέτοια ποιήματασου φτιάχνω εκατό την ώρα".Αυτό θέλουμε κι εμείς.Γιατί εμείς δεν τραγουδάμεγια να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,απ' τον κόσμο.Εμείς τραγουδάμεγια να σμίξουμε τον κόσμο.Καλημέρα
Δε διαφωνουμε. μιλησες για αγωνες στο πεζοδρομιο. ειμαι συχνα, αλλα δυστυχως ΔΕΝ βλεπω κοσμο. Ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι....(και απορω που ειναι η "ψυχη"?)