0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει
Καλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??
Ναι karina μου, πρέπει να το άκουσα και εγώ αυτό που λες, αν είδαμε την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Είχε βγει ο Κάτσικας και είπε ότι από 25 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου υπολογίζει να πάρουν περίπου400 αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δηλ. νηπιαγωγοί - δάσκαλοι και ειδικότητες μαζί). Αυτό το "μαζί" λίγο προβληματίζει, αν σκεφτούμε ότι οι δάσκαλοι θα καταλάβουν και πάλι τις περισσότερεςθέσεις.....
Παράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει Σευχαριστω Οποτε..το σεπτεμβρη ναι μεν θα βελτιωθει η θεση αν φυγουν οι προσληψεις αλλα...θα χειροτερψει αφου θα κανουν αιτηση ανπλρωσης κ οι κοπελες που τις καλεσαν φετος αναπληρωτριες ετσι δεν ειναι?? αρα θα παμε παλι στο 1000και? Και στον ασεπ του 2012 θα πρεπει παλι να ξαναδωσουμε?
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 05:13:22 pmΠαράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει Σευχαριστω Οποτε..το σεπτεμβρη ναι μεν θα βελτιωθει η θεση αν φυγουν οι προσληψεις αλλα...θα χειροτερψει αφου θα κανουν αιτηση ανπλρωσης κ οι κοπελες που τις καλεσαν φετος αναπληρωτριες ετσι δεν ειναι?? αρα θα παμε παλι στο 1000και? Και στον ασεπ του 2012 θα πρεπει παλι να ξαναδωσουμε?να χειροτερέψει δεν νομίζω γιατί αυτές που κάλεσαν ήταν ήδη μπροστά μας εκτός από καποιες τρίτεκνες..το θέμα είναι πόσους θα πάρει μόνιμους... αν πάρει π.χ. πάλι γυρω στους 300 θα κατέβουμε λογικά γύρω στις 300 θέσεις..εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται με την προυπηρεσία..όσο για τον ασέπ έτσι όπως τα έχουν πει από τη στιγμή που κατάργησαν το 24μηνο μου φαίνεται ότι θα δίνουμε και θα ξαναδίνουμε μέχρι να γίνουμε μόνιμες..δεν θα προκυρήσσονται και θέσεις οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν θα ξέρουμε πόσους θα σκοπεύουν να πάρουν!!!!αλλά είπαμε κατσε να δουμε γιατί ζούμε την εποχή της ανατροπής!!!
απο τη στιγμή που έκαναν αποσπάσεις σε ΠΥΣΠΕ και θα κάνουν και σε Πανεπιστήμια θα υπάρξουν περισσότερα κενά απο αυτά που διαδίδουν ότι υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά σας το ξαναείπα ειναι δυνατόν λίγο πριν από εκλογές να διαδίδουν ότι ο σχεδιασμός τους δεν εχει λειτουργήσει και ότι υπάρχουν πολλά κενά? Νομίζω ότι έχοουμε ακόμα αρκετες φάσεις μπροστά μας εκ των οποίων οι δυο επόμενες θα είναι με τριψήφιο αριθμό (εστω και 100).
Καλημέρα σε όλους στην alfavita και στο esos ανέβηκε το παρακάτω:Απορρόφηση επιτυχόντωνhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9855:aporrofisi-epitixonton&Itemid=1796δείτε κι εσείς μήπως αποκρυπτογραφήσουμε τι εννοούν...