0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε φαντάζομαι οτι με τον Καλικράτη η συντήρηση των σχολικών κτηρίων (θέρμανση, επισκευή,υλικοτεχνική υποδομή κ.α.) περνούν απο τις Νομαρχίες (που κι αυτές ελάχιστα μερίμνησαν λόγω έλλειψης κονδυλίων -οπως ισχυρίζονται...-) στου καταχρεωμένους κατα πλειοψηφία δήμους... Θα φτάσουμε δλδ στο σημείο, αν ποτέ διοριστούμε, να παρακαλαμε τον κάθε άσχετο με την παιδεία "υπεύθυνο" της εκάστοτε δημοτικής αρχής να μας επισκευάσει μια βλάβη, να συντηρίσει το κτήριο ή ακόμη χειρότερα να μην κλείσει το σχολείο....ΚΡΙΜΑ
μάλλον άδικα περιμένουμε αυτή τη βδομάδα.δε βλέπω κίνητικότητα.έχουν ''μπλέξει'' με τις εκλογές.
κάποιες κοπέλες είπαν στη σελίδα του Καψαλάκη ότι μέσα στη βδομάδα θα βγει η παράλληλη στήριξη για τους νηπιαγωγους.πήραν τηλέφωνο απ ότι έιπαν στο υπουργείο και τους το είπαν.απλά το μεταφέρω.
Παράθεση από: mariannarhga στις Νοεμβρίου 05, 2010, 02:04:48 pmκάποιες κοπέλες είπαν στη σελίδα του Καψαλάκη ότι μέσα στη βδομάδα θα βγει η παράλληλη στήριξη για τους νηπιαγωγους.πήραν τηλέφωνο απ ότι έιπαν στο υπουργείο και τους το είπαν.απλά το μεταφέρω.μαριάννα της παράλληλης στήριξης είναι κανονικά πλήρους ωραρίου;είμαι στον πίνακα γενικής και έχω συμπληρώσει το κουτάκι αλλά δεν ρώτησα όταν το συμπλήρωνα..το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είναι πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρώπη..εσπα..που από ότι βλέπω καθυστερούν πολύ οι πληρωμές..
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13674διάβασα αυτό στο αλφαβήτα και μπερδεύτηκα όμως.αναφέρεται στην παράλληλη στήριξη και λέει τις ειδικότητες που παίρνουν.ενώ λέει ξεκάθαρα δασκάλους και δασκάλους ειδικής,στους νηπιαγωγούς λέει μόνο ειδικής!διαβάστε το και πείτε μου αν καταλαβαίνω καλα.
τι λεει ρε παιδια....θα βγει τιποτα πριν τις εκλογες??ηθελα να ηξερα,ειλικρινα περιμενουν κ την ψηφο μας αν δεν δουμε φως??!θα πω τι θα παρουνε τωρα.... τελοσπαντων,θα βγαλουν φαση τοσο αργα λετε? (συγχωρεστε με για τα νευρα μου αλλα πιστευω με νιωθετε ολοι σας!!)