*

Αποστολέας Θέμα: Ε φάση  (Αναγνώστηκε 46936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ε φάση
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 01:44:20 pm »
μάλλον άδικα περιμένουμε αυτή τη βδομάδα.δε βλέπω κίνητικότητα.έχουν ''μπλέξει'' με τις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:00:36 »

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 08:45:29 pm »
   Γνωρίζετε φαντάζομαι οτι με τον Καλικράτη η συντήρηση των σχολικών κτηρίων (θέρμανση, επισκευή,υλικοτεχνική υποδομή κ.α.) περνούν απο τις Νομαρχίες (που κι αυτές ελάχιστα μερίμνησαν λόγω έλλειψης κονδυλίων -οπως ισχυρίζονται...-) στου καταχρεωμένους κατα πλειοψηφία δήμους...
    Θα φτάσουμε δλδ στο σημείο, αν ποτέ διοριστούμε, να παρακαλαμε τον κάθε άσχετο με την παιδεία "υπεύθυνο" της εκάστοτε δημοτικής αρχής να μας επισκευάσει μια βλάβη, να συντηρίσει το κτήριο ή ακόμη χειρότερα να μην κλείσει το σχολείο....ΚΡΙΜΑ

Αυτό ισχύει και σήμερα, δεν είναι κάτι καινούριο...
Για τα κτήρια και τις υποδομές (αυλές κάγκελα κ τ λ) είναι υπεύθυνοι οι δήμοι....
Απλά τις περισσότερες φορές κάνουν τους ανήξερους, για να παίρνουν και λεφτά από την σχολική επιτροπή...(πολύ θα το ήθελαν...)
  Αυτό που με φοβίζει είναι μην γίνουν υπεύθυνοι για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών, γιατί τότε ξεχάστε και την ελάχιστη αξιοκρατία που "απολαμβάνουμε"...
   Κενά φυσικά υπάρχουν απλά επιλέγουν να κλείνουν τα σχολεία... και δυστυχώς έχουν κλείσει και πολλά ολοήμερα νηπιαγωγεία...
   Όμως λογικά μέσα στο 10ημερο θα γίνει κάποια φάση, εύχομαι μεγάλο αριθμό!
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 02:49:32 am »
μάλλον άδικα περιμένουμε αυτή τη βδομάδα.δε βλέπω κίνητικότητα.έχουν ''μπλέξει'' με τις εκλογές.
και εγώ για την άλλη το βλέπω...άντε να δούμε..

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 02:04:48 pm »
κάποιες κοπέλες είπαν στη σελίδα του Καψαλάκη ότι μέσα στη βδομάδα θα βγει η παράλληλη στήριξη για τους νηπιαγωγους.πήραν τηλέφωνο απ ότι έιπαν στο υπουργείο και τους το είπαν.απλά το μεταφέρω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:00:36 »

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:10:21 pm »
κάποιες κοπέλες είπαν στη σελίδα του Καψαλάκη ότι μέσα στη βδομάδα θα βγει η παράλληλη στήριξη για τους νηπιαγωγους.πήραν τηλέφωνο απ ότι έιπαν στο υπουργείο και τους το είπαν.απλά το μεταφέρω.
μαριάννα της παράλληλης στήριξης είναι κανονικά πλήρους ωραρίου;είμαι στον πίνακα γενικής και έχω συμπληρώσει το κουτάκι αλλά δεν ρώτησα όταν το συμπλήρωνα..το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είναι πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρώπη..εσπα..που από ότι βλέπω καθυστερούν πολύ οι πληρωμές..

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:39:14 pm »
μαριάννα της παράλληλης στήριξης είναι κανονικά πλήρους ωραρίου;είμαι στον πίνακα γενικής και έχω συμπληρώσει το κουτάκι αλλά δεν ρώτησα όταν το συμπλήρωνα..το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είναι πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρώπη..εσπα..που από ότι βλέπω καθυστερούν πολύ οι πληρωμές..

απ ότι έμαθα και γω karina γιατί ούτε εγώ γνωρίζω πολλά γι αυτό,είναι κανονικού ωραρίου.είσαι κανονικά αναπληρωτής όπως και στην άλλη περίπτωση με τη μόνη διαφορά ότι τα χρήματα που παίρνεις είναι μέσω ΕΣΠΑ.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:44:47 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13674

διάβασα αυτό στο αλφαβήτα και μπερδεύτηκα όμως.αναφέρεται στην παράλληλη στήριξη και λέει τις ειδικότητες που παίρνουν.ενώ λέει ξεκάθαρα δασκάλους και δασκάλους ειδικής,στους νηπιαγωγούς λέει μόνο ειδικής!διαβάστε το και πείτε μου αν καταλαβαίνω καλα.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:54:21 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13674

διάβασα αυτό στο αλφαβήτα και μπερδεύτηκα όμως.αναφέρεται στην παράλληλη στήριξη και λέει τις ειδικότητες που παίρνουν.ενώ λέει ξεκάθαρα δασκάλους και δασκάλους ειδικής,στους νηπιαγωγούς λέει μόνο ειδικής!διαβάστε το και πείτε μου αν καταλαβαίνω καλα.

τώρα που το βλέπω πάλι μάλλον αναφέρεται σ αυτούς που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 08:50:27 pm »
τι λεει ρε παιδια....θα βγει τιποτα πριν τις εκλογες??ηθελα να ηξερα,ειλικρινα περιμενουν κ την ψηφο μας αν δεν δουμε φως??!θα πω τι θα παρουνε τωρα.... >:( >:( τελοσπαντων,θα βγαλουν φαση τοσο αργα λετε? (συγχωρεστε με για τα νευρα μου αλλα πιστευω με νιωθετε ολοι σας!!)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 09:43:10 pm »
σε νιωθουμε και με το παραπανω ελα μου ομως που δεν περναει τιποτα απο το χερι μας  και πρεπει να ψηφισουμε κι ολας  αλλα αυτη τη φορα το αποφασησα οπως με δουλευουν αυτοι ετσι θα τους δολεψω κι εγω σε ολους υποσχεση και στο τελος αδειο φακελο οχι λευκο ουτε ακυρω για παει στον επικρατεστερο συνδυασμο ;Dμε νιωθετε ετσι ????

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 04:00:05 am »
τι λεει ρε παιδια....θα βγει τιποτα πριν τις εκλογες??ηθελα να ηξερα,ειλικρινα περιμενουν κ την ψηφο μας αν δεν δουμε φως??!θα πω τι θα παρουνε τωρα.... >:( >:( τελοσπαντων,θα βγαλουν φαση τοσο αργα λετε? (συγχωρεστε με για τα νευρα μου αλλα πιστευω με νιωθετε ολοι σας!!)

Αν σε νιώθουμε λέει...μαζί σου! Η επόμενη εβδομάδα μάλλον είναι κρίσιμη. Αν δε βγει η Ε' και μέσα στην επόμενη εβδομάδα -με τα κενά
που ακούγεται γενικότερα ότι υπάρχουν- τότε...μας υποχρέωσαν!

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 05:36:01 pm »
Aν κρίνουμε απο τη φαση που βγηκε σημερα ή χθες των Αγγλικών "Προσλαμβάνονται 1  ???εκπαιδευτικός" ΤΟ ΓΕΛΙΟτατο λεμε...Τοτε ως ποσα ατομα να περιμενουμε για μας καμαι 10αρια???ή μηπως ειμαι πολυ Large??/! :P

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 09:20:31 pm »
αχ βρε κοριτσια αν και λενε πως η ελπιδα πεθαινει τελευταια εγω προσωπικα δεν πιστευω σε μια μεγαλη Ε΄φαση ασχετα αν υπαρχουν κενα δεν υπαρχουν πιστωσεις και αυτο με κανει να ειμαι απαισιοδη, πιστευω πως ο αριθμος θα ειναι δυψιφιος και οσες φασεις θα βγουν απο εδω και περα θα ειναι μικρες οπως συνηθειζετε ολα τα χρονια μετα τις πρωτες μεγαλες φασεις!!!! αλλα ας μην απελπιζομαστε το χρονου με το καλο δεν μας απομενει και τιποτα αλλο >:(

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 10:49:10 pm »
Αυτό το είδατε; http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13750
Αφορά όλους τους συναδέλφους που προσλαμβάνονται μέσω ΕΣΠΑ. Ας μη χαιρόμαστε, λοιπόν, που λένε ότι θα πάρει για την παράλληλη στήριξη από τους πίνακες γενικής.

Εγώ προσωπικά περίμενα την επόμενη φάση, καθώς είμαι πολύ κοντά και το πιο πιθανό είναι να με καλέσει, αλλά ειλικρινά σας μιλάω, τους έχω σιχαθεί τόσο πολύ που από εδώ και μπρος θα κοιτάξω ν' απασχοληθώ αλλού, έστω και ως σερβιτόρα, και κάθε 2 χρόνια θα πηγαίνω να δίνω ΑΣΕΠ. Αν κάποια στιγμή είμαι στους διοριστέους, έχει καλώς. Αλλά αυτό το σκλαβοπάζαρο των αναπληρωτών και των ημερομίσθιων και δε συμμαζεύεται και το να είμαι κάθε έξι, άντε το πολύ εννιά, μήνες με όλη μου τη ζωή σε μια βαλίτσα και να τρέχω απ' τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, και να έχω και τον κάθε άσχετο να με θεωρεί τεμπέλα/ αργόσχολη/ βολεμένη επειδή είμαι εκπαιδευτικός, ευχαριστώ, δε θα πάρω.
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182669
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)