0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το είδατε; http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13750Αφορά όλους τους συναδέλφους που προσλαμβάνονται μέσω ΕΣΠΑ. Ας μη χαιρόμαστε, λοιπόν, που λένε ότι θα πάρει για την παράλληλη στήριξη από τους πίνακες γενικής.Εγώ προσωπικά περίμενα την επόμενη φάση, καθώς είμαι πολύ κοντά και το πιο πιθανό είναι να με καλέσει, αλλά ειλικρινά σας μιλάω, τους έχω σιχαθεί τόσο πολύ που από εδώ και μπρος θα κοιτάξω ν' απασχοληθώ αλλού, έστω και ως σερβιτόρα, και κάθε 2 χρόνια θα πηγαίνω να δίνω ΑΣΕΠ. Αν κάποια στιγμή είμαι στους διοριστέους, έχει καλώς. Αλλά αυτό το σκλαβοπάζαρο των αναπληρωτών και των ημερομίσθιων και δε συμμαζεύεται και το να είμαι κάθε έξι, άντε το πολύ εννιά, μήνες με όλη μου τη ζωή σε μια βαλίτσα και να τρέχω απ' τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, και να έχω και τον κάθε άσχετο να με θεωρεί τεμπέλα/ αργόσχολη/ βολεμένη επειδή είμαι εκπαιδευτικός, ευχαριστώ, δε θα πάρω.
οι εκλογες ηρθαν η Ε΄φαση ομως δεν ηρθε ουτε θα ρθει κι αν ερθει θα ειναι μικρη επισης διακρινω μια απελπισια Schnittke γιατι?δεν θελω να ακουω οτι παιζουν με τις ζωες μας μιας και τα πραγματα ολα πηγαινουν ρολοι αχ βρε κοριτσια εχω δωσει 5 ΑΣΕΠ και τις 4 επιτυχουσα ξερετε που δουλευευω σε εργοστασιο εργατρια τη να μου πειτε τη να σας πω !!!ΥΠΟΜΟΝΗ
Lila 76 σε ευχαριστω για το κουραγειο που μου δινεις να εισαι καλα, η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει να περιμενω, να αγωνιζομαι χωρις αποτελεσμα, λεω να τα παρατησω και παλι ομως μεσα απο την απελπισια μου παιρνω κουραγειο και ξανασυνεχιζω.Γι αυτο ομως που θελω περισσοτερο απ ολα να σας ευχαριστησω ειναι για τη δημιουργια αυτου του forum οπου μου δινεται η δυνατοτητα να βγαζω αυτη την πικρα που εχω μεσα μου, να τα λεω με ανθρωπους που μπορουν να με καταλαβουν,που συνεχιζω να ελπιζω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Καλημερα κ απο μενα αντε να βγει κατι μες στη βδομαδα να δουμε τι θα γινει...εχω μια απορια...ασχετη βεβαια αλλα κ πολυ σχετικη συγχρονως!! για τον επομενο ασεπ διαβαζουμε οτι διαβαζαμε κ για τον προηγουμενο ή εχουν αλλαξει κατι σαυτο???