*

Αποστολέας Θέμα: Ε φάση  (Αναγνώστηκε 46837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ε φάση
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 12:13:26 pm »
Αυτό το είδατε; http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13750
Αφορά όλους τους συναδέλφους που προσλαμβάνονται μέσω ΕΣΠΑ. Ας μη χαιρόμαστε, λοιπόν, που λένε ότι θα πάρει για την παράλληλη στήριξη από τους πίνακες γενικής.

Εγώ προσωπικά περίμενα την επόμενη φάση, καθώς είμαι πολύ κοντά και το πιο πιθανό είναι να με καλέσει, αλλά ειλικρινά σας μιλάω, τους έχω σιχαθεί τόσο πολύ που από εδώ και μπρος θα κοιτάξω ν' απασχοληθώ αλλού, έστω και ως σερβιτόρα, και κάθε 2 χρόνια θα πηγαίνω να δίνω ΑΣΕΠ. Αν κάποια στιγμή είμαι στους διοριστέους, έχει καλώς. Αλλά αυτό το σκλαβοπάζαρο των αναπληρωτών και των ημερομίσθιων και δε συμμαζεύεται και το να είμαι κάθε έξι, άντε το πολύ εννιά, μήνες με όλη μου τη ζωή σε μια βαλίτσα και να τρέχω απ' τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, και να έχω και τον κάθε άσχετο να με θεωρεί τεμπέλα/ αργόσχολη/ βολεμένη επειδή είμαι εκπαιδευτικός, ευχαριστώ, δε θα πάρω.
πραγματικά παίζουν με τις ζωές μας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:58:49 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 02:10:05 pm »
οι εκλογες ηρθαν η Ε΄φαση ομως δεν ηρθε ουτε θα ρθει κι αν ερθει θα ειναι μικρη  :P επισης διακρινω μια  απελπισια Schnittke γιατι?δεν θελω να ακουω οτι παιζουν με τις ζωες μας μιας και τα πραγματα ολα πηγαινουν ρολοι αχ βρε κοριτσια εχω δωσει 5 ΑΣΕΠ και τις 4 επιτυχουσα ξερετε που δουλευευω σε εργοστασιο εργατρια τη να μου πειτε τη να σας πω !!!ΥΠΟΜΟΝΗ 

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 02:44:13 pm »
οι εκλογες ηρθαν η Ε΄φαση ομως δεν ηρθε ουτε θα ρθει κι αν ερθει θα ειναι μικρη  :P επισης διακρινω μια  απελπισια Schnittke γιατι?δεν θελω να ακουω οτι παιζουν με τις ζωες μας μιας και τα πραγματα ολα πηγαινουν ρολοι αχ βρε κοριτσια εχω δωσει 5 ΑΣΕΠ και τις 4 επιτυχουσα ξερετε που δουλευευω σε εργοστασιο εργατρια τη να μου πειτε τη να σας πω !!!ΥΠΟΜΟΝΗ 

Εγώ προσωπικά έχω δώσει ΑΣΕΠ 3 φορές, και τις 3 επιτυχούσα. Το θέμα είναι ότι μέχρι πρότινος αν έφευγα, θα έφευγα αναπληρώτρια, θα είχα δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων, οπότε σκεφτόμουν ότι κούτσα-κούτσα όπου και να πήγαινα, δυο φορές το χρόνο θα γυρνούσα να δω τους δικούς μου, κι εντωμεταξύ με τα λεφτά που θα έπαιρνα, λίγο-πολύ θα τα έβγαζα πέρα οικονομικά. Για να μην πω ότι μόλις συμπλήρωνα 24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας θα μονιμοποιούμουν. Τώρα όμως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με τις περικοπές, τις αυξήσεις σε πετρέλαια, ρεύμα κ.λπ, την κατάργηση 24μηνου, το νέο "θεσμό" της ημερομισθίας (3 ειδών συμβάσεις έκανε το ΥΠΕΠΘ και αγωνιζόμασταν να καταργήσουμε τη 1, δλδ τους ωρομίσθιους, και σ' ένα χρόνο η ακατονόμαστη τις έκανε 6!), πώς να τα βγάλω πέρα; Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούν να μου στέλνουν χαρτζιλίκι, κάθε μετακόμιση είναι και 3 νοίκια μπροστά, λεφτά δε θα ξέρω πότε θα πάρω, πώς θα τα βγάλω πέρα; Κι αυτό για έξι μήνες. Μετά πάλι πίσω σπίτι μου. Και μετά κατά τον Οκτώβρη κατά πάσα πιθανότητα πάλι ταξίδι κι ένας Θεός ξέρει με τι σύμβαση. Κι αυτό για τι; Για να έχω μια μονάδα παραπάνω στον επόμενο ΑΣΕΠ; Δε νονίζω ότι αξίζει!!!

Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε φούρνο. Ξεκίνησα με την προοπτική να φύγω μόλις θα με καλούσε.
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 12:06:11 pm »
πολλη ησυχία!!!Ας ελπίσουμε να βγεί επιτέλους η φάση μέσα στην εβδομάδα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:58:49 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 12:28:16 pm »
Elen Lia καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου,πέρασα κι εγώ τα ίδια και είναι σαν να βλέπω εμένα σε αυτά που περιγράφεις.Θα σου πω μόνο ότι έδινα ασεπ το 07 και την προηγούμενη μέρα δούλευα ως τις 9 το βράδυ(πωλήτρια,δεν μου έδινε άδεια γιατί δεν είχε άτομο να με καλύψει.Πάλι καλά που πήρα και το Σάββατο!!!).Δούλευα και διάβαζα και τελικά αυτός ήταν ο ασεπ που με έστειλε αναπληρώτρια!.Μην το βάζεις κάτω-κι εσύ και οι υπόλοιπες κοπέλες που περιμένετε-.Ξέρω,το σύστημα είναι αισχρό,μας τσακίζει,αργούμε να πληρωθούμε(τους πρώτους μήνες),μας κλείδωσαν τους πίνακες,καταργήθηκε το 24μηνο,δεν είναι κανείς σίγουρος αν θα έχει δουλειά αύριο.Μην τους δίνεις την ευχαρίστηση,επέμενε και πίστευε στον εαυτό σου.Θα τα καταφέρεις.Εν τω μεταξύ,δήλωνε περιοχές κοντινές σου για αναπληρώτρια.
Εύχομαι να πάρει αρκετό κόσμο στην επόμενη φάση.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 06:19:25 pm »
Lila 76 σε ευχαριστω για το κουραγειο που μου δινεις να εισαι καλα, η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει να περιμενω, να αγωνιζομαι χωρις αποτελεσμα, λεω να τα παρατησω και παλι ομως μεσα απο την απελπισια μου παιρνω κουραγειο και ξανασυνεχιζω.Γι αυτο ομως που θελω περισσοτερο απ ολα να σας ευχαριστησω ειναι για τη δημιουργια αυτου του forum οπου μου δινεται η δυνατοτητα να βγαζω αυτη την πικρα που εχω μεσα μου, να τα λεω με ανθρωπους που μπορουν να με καταλαβουν,που συνεχιζω να ελπιζω  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:35:04 am »
Lila 76 σε ευχαριστω για το κουραγειο που μου δινεις να εισαι καλα, η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει να περιμενω, να αγωνιζομαι χωρις αποτελεσμα, λεω να τα παρατησω και παλι ομως μεσα απο την απελπισια μου παιρνω κουραγειο και ξανασυνεχιζω.Γι αυτο ομως που θελω περισσοτερο απ ολα να σας ευχαριστησω ειναι για τη δημιουργια αυτου του forum οπου μου δινεται η δυνατοτητα να βγαζω αυτη την πικρα που εχω μεσα μου, να τα λεω με ανθρωπους που μπορουν να με καταλαβουν,που συνεχιζω να ελπιζω  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
πολύ σωστά έλεν...να συνεχίζουμε και να μην το βάζουμε κάτω..θα έρθουν και τα καλύτερα..χτες εγκρίθηκαν και οι αποσπάσεις στα παιδαγωγικά τμήματα..λίγες βέβαια (41 στο σύνολο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ) αλλά αποτελεί κίνητρο κατά τη γνώμη μου να κινηθούν πιο γρήγορα σε μια επόμενη φάση...προσωπικά πιστεύω είναι πολύ πιθανό να βγει κάτι μέχρι και την παρασκευή..
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13869
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2010, 11:40:00 am από karina »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 01:23:00 pm »
Καλημερα κ απο μενα  :)
αντε να βγει κατι μες στη βδομαδα να δουμε τι θα γινει...
εχω μια απορια...ασχετη βεβαια αλλα κ πολυ σχετικη συγχρονως!! για τον επομενο ασεπ διαβαζουμε οτι διαβαζαμε κ για τον προηγουμενο ή εχουν αλλαξει κατι σαυτο???

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 01:41:05 pm »
θέλω να πιστεύω και γω ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε την Ε φάση.Για να δούμε...!!Rinaki απ ότι έχω ακούσει θ αλλάξει η ύλη για τον επόμενο ΑΣΕΠ.Κανείς βέβαια δε λέει τίποτα σίγουρο.

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 01:47:05 pm »
Καλημερα κ απο μενα  :)
αντε να βγει κατι μες στη βδομαδα να δουμε τι θα γινει...
εχω μια απορια...ασχετη βεβαια αλλα κ πολυ σχετικη συγχρονως!! για τον επομενο ασεπ διαβαζουμε οτι διαβαζαμε κ για τον προηγουμενο ή εχουν αλλαξει κατι σαυτο???

έχουν πει ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές ώστε να μειωθεί η χαώδης ύλη ειδικά σε κάποιες ειδικότητες όπως οι φιλόλογοι...ποιος ξέρει..σε μας δεν νομίζω να αλλάξουν και πολύ τα πράγματα..όπως και να έχει γνώμη μου είναι να ξεκινήσουμε από τον οδηγό και βλέπουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 04:27:02 pm »
κι εγω κοριτσια ακουσα οτι η υλη θα αλλαξει,  τα παντα ομως ειναι ρευστα εως οτου να βγει η υλη με εγκυκλιο, γι αυτο φρεσκαρουμε οτι ειχαμε διαβασει στον προηγουμενοΑΣΕΠ και βλεπουμε

Αποσυνδεδεμένος karina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 05:10:56 pm »
 Καλησπέρα. Τα νέα είναι ότι δεν υπάρχουν (καλά) νέα. Δυστυχώς ούτε για διορισμούς, ούτε για την παράλληλη στήριξη. Για το πρώτο δεν υπάρχουν ακόμη πιστώσεις και για το δεύτερο δεν είναι ακόμη έτοιμοι. Αν σας πω και πάλι υπομονή, δεν θα πρωτοτυπήσω!

αυτά είναι τα τελευταία νέα που ανακοίνωσε ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ στο προφίλ του.....η υπομονή είναι μεγάλη αρετή!!!ας είναι καλά το υπουργείο παιδείας που μας βοηθάει να την αποκτήσουμε....

Αποσυνδεδεμένος irini123

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 08:34:13 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
Επειδή λοιπόν περιμέναμε εξελίξεις αυτή τη βδομάδα, είχαμε όλοι μας μια βουβή (αλλά μας έβγαινε) αισιοδοξία. Οι πληροφορίες μιλούσαν για τριψήφια νούμερα σε δασκάλους και νηπιαγωγούς (500 και 300). Σήμερα υπάρχει μια παγωνιά, γιατί θέλουν ν...α πληρώσουν από το ΕΣΠΑ και να δούνε πως περπατάει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πριν κάνουν άλλους διορισμούς. Και έτσι είναι. Δεν μπορούν να διορίσουν πχ 800 νέους συναδέλφους, χωρίς να έχουν πληρώσει αυτούς που δουλεύουν εδώ και δυο μήνες. Τα ευρωπαϊκά προγράμματα έχουν ιδιαιτερότητες και χρειάζονται πολύ προσοχή. Το ΕΣΠΑ φέτος μας έλυσε πολλά προβλήματα με την αδιοριστία, καθώς όλοι γνωρίζαμε αφενός ότι τα κενά ήταν πολλά και οι πιστώσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό δεν επαρκούσαν. Λάθη έγιναν πολλά και από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που είχε υποτιμήσει τα κενά και πίστευε ότι επιστρέφοντας αποσπασμένους συναδέλφους από δω κι από εκεί θα έλυνε το πρόβλημα. Αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει τις πραγματικές πιστώσεις που είχε ανάγκη. Και έτσι σήμερα με γνώμονα τα πραγματικά κενά που υπάρχουν να μη μπορεί να πάρει εκπαιδευτικούς και να εκλιπαρεί το Υπουργείο Οικονομικών για πιστώσεις. Σοβαρό πολιτικό λάθος, καθώς η πολιτική ηγεσία του στηρίχτηκε και στηρίζετε σε άκαπνους συμβούλους εκπαιδευτικούς κατ’ επάγγελμα, που είχαν ξεχάσει το χρώμα του πίνακα, αφού έχουν χρόνια να μπουν στην τάξη. Και έτσι οι πολιτικές αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας είναι σε λάθος κατεύθυνση (τριετία στην οργανική για νεοδιόριστους, διετία για μετάθεση σε μόνιμους, πάγωμα της προ»υπηρεσίας σε προσλήψεις, παλινωδίες με τους ΑΜΩ κ.α.)

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 08:48:45 pm »
ο Καψαλακης ωστοσο οταν τον ρωτησε μια κοπελα αν τα νουμερα αυτα (500 δασκαλοι+300 νηπιαγωγοι) αφορουν την ε φαση ή την παραλληλη στήριξη απαντησε οτι ''Αφορούν συνολικά, αλλά κυρίως την παράλληλη στήριξη. Το πότε θα το πούμε μόλις καθίσει η σκόνη. Το θέμα το παρακολουθώ καθημερινά, γιατί αγωνιώ το ίδιο με σας.'' Αραγε απο τους 300 ποσοι να ειναι για την ε φαση;;;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)