0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: O.M.G στις Οκτωβρίου 16, 2010, 11:50:51 amΚαλημέρα!!!!Υπηρετώ σε σχολείο στον Έβρο ( 6 οκτ η πρόσληψη) και θα πληρωθώ κανονικά τον Οκτώβρη..ούτε ο διευθυντής δε το πίστευε..περίπου 1050 ευρώ για 25 μέρες ..όχι ολόκληρο μήνα :Dεπέλεξα και τράπεζα της αρεσκείας μου και όχι την αγροτική..γρήγορα κινείται ..ο ακριτικός Έβρος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πώς ξέρεις ότι θα πληρωθείς κανονικά; Στο είπαν στη Διεύθυνση; Έδωσες αριθμό λογαριασμού όταν πρωτοπαρουσιάστηκς ή πιο αργά; Άντε να δούμε κι εμείς του ΕΣΠΑ. Αριθμό λογαριασμού δεν ζήτησαν γιατί δεν ξέρουν σε ποια τράπεζα θα πληρωθούμε.
Καλημέρα!!!!Υπηρετώ σε σχολείο στον Έβρο ( 6 οκτ η πρόσληψη) και θα πληρωθώ κανονικά τον Οκτώβρη..ούτε ο διευθυντής δε το πίστευε..περίπου 1050 ευρώ για 25 μέρες ..όχι ολόκληρο μήνα :Dεπέλεξα και τράπεζα της αρεσκείας μου και όχι την αγροτική..γρήγορα κινείται ..ο ακριτικός Έβρος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Καλησπερα ! Φεύγω άρον-άρον αναπληρώτρια ΠΕ06 για Ορεινή Αρκαδία αύριο το πρωί, κ δεν έχω ιδέα τί είδους δικαιολογητικά πρέπει να έχω όταν θα παρουσιαστώ. Μπορώ να τα βρώ κάπου γραμμένα??? Ευχαριστώ!
Παράθεση από: zamanfou78 στις Οκτωβρίου 17, 2010, 05:31:38 pmΚαλησπερα ! Φεύγω άρον-άρον αναπληρώτρια ΠΕ06 για Ορεινή Αρκαδία αύριο το πρωί, κ δεν έχω ιδέα τί είδους δικαιολογητικά πρέπει να έχω όταν θα παρουσιαστώ. Μπορώ να τα βρώ κάπου γραμμένα??? Ευχαριστώ!Καλή αρχή να έχεις...στην ίδια κατάσταση είμαι και σε καταλαβαίνω...άρον άρον αύριο ταξιδεύω...Να πάνε όλα καλά για όλους μας
Εμεις βοιωτία συμπληρώσαμε το κανονικό έγγραφο που μας δίνουν κάθε χρόνο.Δεν ξέρουμε τίποτα για ενιαία αρχή πληρωμών.Μισθοδοτικές κατστάσεις δεν ήρθαν και μιλάμε για πρώτο κύμα.Απο τα λίγα που καταλαβαίνω μιλάμε η
Παράθεση από: karas στις Οκτωβρίου 17, 2010, 06:13:51 pmΠαράθεση από: zamanfou78 στις Οκτωβρίου 17, 2010, 05:31:38 pmΚαλησπερα ! Φεύγω άρον-άρον αναπληρώτρια ΠΕ06 για Ορεινή Αρκαδία αύριο το πρωί, κ δεν έχω ιδέα τί είδους δικαιολογητικά πρέπει να έχω όταν θα παρουσιαστώ. Μπορώ να τα βρώ κάπου γραμμένα??? Ευχαριστώ!Καλή αρχή να έχεις...στην ίδια κατάσταση είμαι και σε καταλαβαίνω...άρον άρον αύριο ταξιδεύω...Να πάνε όλα καλά για όλους μας Τρελό άγχος, τρελό βρισίδι από τη φροντιστηριούχο σήμερα το πρωί που φεύγω έτσι ξαφνικά κ της αφήνω 20 ώρες στον αέρα, κ καμία ιδέα για το πού θα μείνω κ άν θα μου αφήσουν περιθώριο να ψάξω για σπίτι έστω για 2 μέρες πριν αρχίσουν τα μαθήματα.......
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 16, 2010, 10:58:06 pmΠαράθεση από: O.M.G στις Οκτωβρίου 16, 2010, 11:50:51 amΚαλημέρα!!!!Υπηρετώ σε σχολείο στον Έβρο ( 6 οκτ η πρόσληψη) και θα πληρωθώ κανονικά τον Οκτώβρη..ούτε ο διευθυντής δε το πίστευε..περίπου 1050 ευρώ για 25 μέρες ..όχι ολόκληρο μήνα :Dεπέλεξα και τράπεζα της αρεσκείας μου και όχι την αγροτική..γρήγορα κινείται ..ο ακριτικός Έβρος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πώς ξέρεις ότι θα πληρωθείς κανονικά; Στο είπαν στη Διεύθυνση; Έδωσες αριθμό λογαριασμού όταν πρωτοπαρουσιάστηκς ή πιο αργά; Άντε να δούμε κι εμείς του ΕΣΠΑ. Αριθμό λογαριασμού δεν ζήτησαν γιατί δεν ξέρουν σε ποια τράπεζα θα πληρωθούμε. Την Τετάρτη υπέγραψα στη μισθοδοτική κατάσταση όπου αναγραφόταν ο μισθός μου για τις 25 μέρες.Εγώ έδωσα αριθμό λογαριασού της εθνικής.Γι΄αυτόν το μήνα όμως θα μου τα δώσει τα χρήματα στο χέρι ο διευθυντής... ο διευθυντής του σχολείου με ενημέρωσε ότι θα πληρωθώ μαζί με τους μόνιμους.