0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι, αν δεν ειδατε ακομα τη μισθοδοσια, πριν τη δειτε παρτε κατι...μας εχουν αλλαξει τα φωτα!!! για πεντε μηνες περικοπη 92 ευρω το μηνα, δηλαδη 324 ευρω το 15ημερο!!! με παιδι που σπουδαζει και εγω στο νησι, δηλαδη με δυο ενοικια... το μαρμαρο το πληρωνουμε εμεις. οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ελαχιστες ειναι οι περικοπες!!! αντε να ζησουμε!!! και με θελει και δευτερη χρονια στο νησι για να χρηματοδοτω την εκπαιδευση...αντε και...
η αθλιοτητα στο μεγαλειο της!!!
Παράθεση από: manosmc στις Ιανουαρίου 12, 2012, 12:09:24 amΘεωρώ την είδηση χωρίς σημασία. Γιατί; Μα φυσικά αφού δεν διορίζει πλέον εκπαιδευτικούς. Άντε να αφορά λίγους που διορίστηκαν το 2010. Αλλά σου λέει κάτσε να την αποσύρω την ρύθμιση τώρα που δεν προσλαμβάνω και θα την φέρουν πάλι κάποιοι όταν χρειαστεί! Να κάνω και κάτι καλό βρε παιδί μου για αυτούς τους ανθρώπους μήπως και κερδίσουμε ψηφουλάκια στις επερχόμενες εκλογές...Θεωρείς την είδηση χωρίς σημασία επειδή αφορά μόνο "λίγους" που διορίστηκαν το 2010; Σου φαίνονται λίγα τα 2700 άτομα που αφορά από τους οποίους οι 1500 τουλάχιστον είναι οικογενειάρχες;Όταν σε έπαιρνε αναπληρωτή με μια ανακοίνωση πρόσληψης 30 ατόμων θεωρούσες πως είχε σημασία να ανακοινώνεται από το internet και να το αναφέρουν στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες;Κι αυτούς που διορίστηκαν το 2011 δεν τους αφορά; Ελληνάρες. Το κέντρο του κόσμου ο καθένας ξεχωριστά. Μόνο την πάρτη μας.
Θεωρώ την είδηση χωρίς σημασία. Γιατί; Μα φυσικά αφού δεν διορίζει πλέον εκπαιδευτικούς. Άντε να αφορά λίγους που διορίστηκαν το 2010. Αλλά σου λέει κάτσε να την αποσύρω την ρύθμιση τώρα που δεν προσλαμβάνω και θα την φέρουν πάλι κάποιοι όταν χρειαστεί! Να κάνω και κάτι καλό βρε παιδί μου για αυτούς τους ανθρώπους μήπως και κερδίσουμε ψηφουλάκια στις επερχόμενες εκλογές...
Υπαρχει αραγε το ενδεχομενο να μην διπλασιαζονται τα μορια της τριτης χρονιας εφοσον κανεις αιτηση μεταθεσης?