0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
A ρε max, να σαι καλά, μου έφτιαξες την μέρα! Αν και μωρό δεν μπορώ να κάνω για να γλυτώσω χρόνια!
Παιδια σε κανεναν δεν αρεσει η τριετια.προσωπικα πιστευω πως δεν προκειται να αλλαξει τιποτε.καποιες προσπαθειες γιναν περυσι νομικα.μεχρι κ λεφτα στειλαμε μεσω φορουμ.κ οχι μονο δεν εγινε τιποτα αλλα κ δεν εχουμε καμια ενημερωση απο τους πρωτεργατες της κινησης αυτης.κ αυτο ειναι κ ενα παραπονο μου!μη λετε πως στεναχωρηθηκατε με το διορισμο!σε καποια αλλα θεματα του φορουμ που συμμετεχουν παιδια που ειναι εκτος διορισμου,κατι τετοια λογια θα ακουστουν ως υβρη!κοιταξτε με καθε οικονομικη θυσια να περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται τα χρονια αυτα!θελω να πω..μη χανετε ευκαιρια!αρπαξτε αυτοκινητο,πλοιο αεροπλανο για να βλεπετε τους δικους σας!αυτα τα χρονια θα δουλευουμε για τις μετακινησεις!κ για να ευθυμησουμε θα σας πω κατι που λεει η κολλητη μου:γεννατε γιατι χανομαστε:-)ενα μωρο μειον δυο χρονια!
Καλησπέραεμάς μας πήραν σήμερα από τη διεύθυνση και έφοσον υπήρχε κενό στο σχολείο μας και το ζητούσαμε παραμέναμε στο ιδιο αλλιώς δηλώναμε σε όσα υπήρχε λειτουργικό κενό.Καλή σχολική χρονιά σε όλους
Έχει κανείς κανένα νεότερο για την τριετία και τους νεοδιόριστους του 2010??Η Π.Χανίων λέει να παμε στα περυσινά μας σχολεία,η Π.Ηρακλείου τους καλεί να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση και από κει θα ενημερωθούν για τις τοποθετήσεις τους.Μα η κάθε διεύθυνση ότι γουστάρει κάνει;; Δεν υπάρχει κάτι επίσημο απο το υπουργείο για τους νεοδιόριστους?!?!