0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να πω κι εγώ που δεν είμαι ελεύθερη κι ωραία και πάλι δεν παίρνω μόρια συνηπηρέτησης αφού ο άντρας μου είναι άνεργος; Ρώτησα αν μπορώ να καταθέσω βεβαίωση της ανεργίας του αλλά είπαν ότι δεν παίρνω κανένα μόριο από την στιγμή που δεν δουλεύει καπου.
ανηκω στην α/βαθμια και ο νομος που θελω δεν εχει α και β περιοχες
Γεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...?
τώρα που έγινε τροπολογία στο νόμο και από τριετία το μετέτρεψαν σε διετία, οι νεοδιόριστοι πότε κάνουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση; θα βγει εγκύκλιος; έχετε κάτι κατά νου;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 08:14:24 amτώρα που έγινε τροπολογία στο νόμο και από τριετία το μετέτρεψαν σε διετία, οι νεοδιόριστοι πότε κάνουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση; θα βγει εγκύκλιος; έχετε κάτι κατά νου; οι νεοδιριστοι του 2010 εχουν κανει αιτηση για οριστικη τοποθετηση το Νοεμβριο μαζι με τις αιτησεις για μεταθεση. Οι νεοδιοριστοι του 2011 θα κανουν αιτηση το Νοεμβριο του 2012 μαζι με την αιτηση για μεταθεση.
οι νεοδιόριστοι του 2011 θα κάνουν αίτηση οριστικής ( ή / και μετάθεσης ) το Νοέμβριο 2012). Η αίτηση οριστικής είναι η αίτηση που κάνει κάποιος προκειμένου να λάβει οργανικη θέση. Για την τοποθέτηση του Σεπτεμβρίου 2012 δεν απαιτείται αυτή η αίτηση. Πολυ απλά θα υποβάλλεις μια αίτηση τοποθέτησης σε λειτουργικό κενό όταν αυτό ανακοινωθει απο το πυσδε στο οποίο ανήκεις. Εκεί θα δηλώσεις σχολεία που ανήκουν στην περιοχή διορισμού σου με τη σειρά προτιμησης που τα θες.
Ομως οταν πήραμε τηλ. απο την Α/θμια στο Υπουργ.μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση.Δεν το απέκλεισαν δηλ.,είπαν ίσως μετρήσουν...ίσως όχι.Αλλιώς θα έλεγαν από την αρχή ότι δεν θα μετρήσουν.Τελικά μου φαίνεται τώρα θα το αποφασίσουν... Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 09:25:19 amΠαράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΠαράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 09:25:19 amΠαράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΓεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...? είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.
Παράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΠαράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 09:25:19 amΠαράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΓεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...? είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.
Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 09:25:19 amΠαράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΓεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...? είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.
Παράθεση από: nip. στις Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 amΓεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...? είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.