0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως έκανα 2 φορές αίτηση στον ΟΑΕΔ.Την πρώτη φορά ο κύριος που έπαιρνε τις αιτήσεις απορούσε γιατί έκανα αίτηση αφού δεν είχα προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ και μου είπε να μην κάνω καλύτερα.Τη δεύτερη μου είπε (ο ίδιος) σε ερώτησή μου πως φυσικά και δε μετράει η προυπηρεσία που είχα από ΤΕΙ γιατί είναι από άλλο υπουργείο.......Έτσι το ξέχασα από εκεί και πέρα.Τώρα γιατί ρε παιδιά να μετρήσει προυπηρεσία από άλλο υπουργείο;
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 20, 2009, 08:52:01 pmΑγαπητή Κα ΧριστοδούλουΔε γνωρίζω πόσοι είστε και ούτε με αφορά. Κάπου εδω μέσα διάβασα ότι είστε 160 φιλόλογοι (μιλώ για την ειδικότητά μου, να με συμπαθάς) και το θεώρησα τουλάχιστον άδικο τόσοι άνθρωποι ξαφνικά να προπορευτούν εμού σ΄ έναν πίνακα που σε βάζει η προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο, προφανώς του ΥΠΕΠΘ, και η επιτυχία σ' έναν ή δυο ΑΣΕΠ. Αν είστε 74 ή 69 ή 1 η αδικία μετριάζεται, αλλά παραμένει. Όσο με αφορά, θ' αγωνιστώ για να μη συμβεί.Έχω, όμως, την εξής ειλικρινή απορία που σε αφορά: τόσο δραστήρια και δυναμική που μοιάζει να είσαι, γιατί αναλώνεσαι διεκδικώντας κάτι άδικό και δε διαβάζεις να εξασφαλίσεις, μέσω ενός επόμενου ΑΣΕΠ , κάτι δίκαιο, το οποίο - μάλιστα - δε θα χρειαστεί να σου το επικυρώσει κανένας Υπουργός και κανένας Συνήγορος;Σέβομαι τον αγώνα σου, πρέπει, όμως, κι εσύ να σεβαστείς το αυτονόητο: ό,τι με κόπο και δικαιωματικά κατακτήθηκε δε δωρίζεται. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ν΄αγωνιστείς για κατακτήσεις και όχι για "δώρα". Άλλωστε, εν μέσω κρίσης, μοιάζουν δυσεύρετα.τα σχολεια του ΟΑΕΔ δεν ειναι δημοσια; τι αλλο θα διαβασουμε; μεγαλυτερη αδικια να μην αναγνωριζει το κρατος την προυπηρεσια που το ιδιο μας δινει, υπαρχει; αυτοι που διοριζονται απο τον ενιαιο εχουν μια ή δυο επιτυχιες ΑΣΕΠ; σε πειραξε το πολυ διαβασμα και τα λες αυτα; οποιος διδασκει την ιδια υλη στο παιδειας με αυτον που το κανει στο απασχολησης τι διαφορα εχει; κερατα; δεν εργαζεται με κοπο να κατακτησει κατι;δε ντρεπεστε λιγο;
Αγαπητή Κα ΧριστοδούλουΔε γνωρίζω πόσοι είστε και ούτε με αφορά. Κάπου εδω μέσα διάβασα ότι είστε 160 φιλόλογοι (μιλώ για την ειδικότητά μου, να με συμπαθάς) και το θεώρησα τουλάχιστον άδικο τόσοι άνθρωποι ξαφνικά να προπορευτούν εμού σ΄ έναν πίνακα που σε βάζει η προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο, προφανώς του ΥΠΕΠΘ, και η επιτυχία σ' έναν ή δυο ΑΣΕΠ. Αν είστε 74 ή 69 ή 1 η αδικία μετριάζεται, αλλά παραμένει. Όσο με αφορά, θ' αγωνιστώ για να μη συμβεί.Έχω, όμως, την εξής ειλικρινή απορία που σε αφορά: τόσο δραστήρια και δυναμική που μοιάζει να είσαι, γιατί αναλώνεσαι διεκδικώντας κάτι άδικό και δε διαβάζεις να εξασφαλίσεις, μέσω ενός επόμενου ΑΣΕΠ , κάτι δίκαιο, το οποίο - μάλιστα - δε θα χρειαστεί να σου το επικυρώσει κανένας Υπουργός και κανένας Συνήγορος;Σέβομαι τον αγώνα σου, πρέπει, όμως, κι εσύ να σεβαστείς το αυτονόητο: ό,τι με κόπο και δικαιωματικά κατακτήθηκε δε δωρίζεται. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ν΄αγωνιστείς για κατακτήσεις και όχι για "δώρα". Άλλωστε, εν μέσω κρίσης, μοιάζουν δυσεύρετα.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Δ.ΣΕΓΩ ΣΕΝ ΕΧΩ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΧΩ ΩΡΕΣΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η Π.Δ.Σ