0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
zst εχεις χασει την ψυχραιμια σου γιατι οταν μπορουσες κ ηταν η σειρα σου να πας αναπληρωτης προτιμησες το σπιτακι σου,το βολεματακι σου κ τωρα εχεις σκασει!!!!!αληθεια τωρα τι αλλαξε; σου τελειωσε το βυσμα;αληθεια δεν ηξερες οτι η προυπηρεσια σου δεν μετραει ;τωρα το ανακαλυψες!!!! μιλατε κι ολας αντι να ντρεπεστε!!!!!!!!!!!!
Να δούμε αν θα είναι για 2 χρόνια στον πίνακα των αναπληρωτών, ή αν θα μπορούν κατευθείαν να μπουν και στον πίνακα διορισμών που σημαίνει κατευθείαν διορισμό χωρίς να πάνε αναπληρωτές.
Καλά, μικρό ποσοστό είναι 160 στους 1000 να προηγηθούν; Δε θα μπορεί κανείς καινουργιος να πάει αναπληρωτής.
Kαι για Π.Δ.Σ. και για Σιβιτανίδειο και για όλες τις τρύπες που επίτηδες δεν έκλεισε ούτε η υπερυπουργάρα Στιλιανίδης.Παράθεση από: kesk1506 στις Ιανουαρίου 21, 2009, 10:13:24 amΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Δ.ΣΕΓΩ ΣΕΝ ΕΧΩ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΧΩ ΩΡΕΣΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η Π.Δ.Σ
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Δ.ΣΕΓΩ ΣΕΝ ΕΧΩ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΧΩ ΩΡΕΣΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η Π.Δ.Σ
Θα μπορουσε να μου πει καποιος ΠΟΥ ειναι η επιστολη που εχει συνταξει ο @τσιαρτας? Λινκ? Ακομα δεν την εχω βρει.Ευχαριστω.
Ευχαριστω πολυ!Αψογο κειμενο, αρχιζει η προωθηση και η αντεπιθεση.
Καλά μας τα λέει ο συνήγορος του πολίτη...εσύ μπορείς να μου απαντήσεις στο πολύ απλό(αν θέλεις πάρε και τη γνώμη του συνηγόρου).τον προγραμματισμό της ζωής μας που θα πέσει έξω τον έλαβε στο σκεπτικό του ο συνήγορος;κάπου μεταξύ ολων των άλλων λέει΄... ο συνήγορος ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.έτσι την εννοείτε την ισότητα με ευννοικές ρυθμίσεις για πάρτη σας;λοιπόν εσείς ξέρατε ότι η προυπηρεσία δεν αναγνωρίζόταν.παρόλαυτα δεν επιδιώξατε να αποκτήσετε προυπηρεσία υπεπθ(κάποιοι συναδελφοι σας το έπραξαν και καλώς όπως αποδείχθηκε). το όψιμο ενδιαφέρον της αναγνώρισης της προυπηρεσίας σας εκδηλώθηκε μετά την κατάργηση των επαλ του οαεδ.έχεις σκεφτεί αλήθεια ότι μεταξύ των εχόντων προυπηρεσία ειναι πολλοί που δεν την απέκτησαν ούτε με πδς, ούτε από ναυτικά λύκεια, ούτε από σιβιτανίδειο, ούτε από το εξώτερικό, αλλά πραγματικά λιώνοντας με το κ.... την καρέκλα από αμέτρητες ώρες διαβάσματος για τον ασεπ και γράφοντας ατελείωτα χιλιόμετρα ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι;πώς λοιπόν έρχεσαι τώρα να διεκδικήσεις την θέση του.αλήθεια νιώθεις ίσος απέναντί του;