0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
satelite ή αλλιώς υπερμαχία στο λέω στα ίσια αφού αλλιώς δεν μπορείς να το καταλάβεις.εδώ μέσα συμμάχους δεν θα βρεις για την "ηθική νομιμοποιήση" μιας ευννοικής ρύθμισης υπερ σας.το αν θα γίνει πράξη αυτό είναι άλλο θέμα.για το συνήγορο σου τα έχω πει ...τα λεέι κάλα για σας, αλλά δεν μιλάει για τα κορόιδα που πάνε με το σταυρο στο χέρι και δίνουν ασεπ ...έτσι απλά για να ελπίζουν.παραέξω μέσω των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών σε ανυποψίαστους και άσχετους με το θέμα μπορείς να προσπαθήσεις να περάσεις τις οποεσδήποτε εντυπώσεις και καλά κάνεις.εγώ όμως αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που λειτουργούν αμερόληπτα και στα πλαίσια της αμερόληπτης δημοσιογραφίας να καλέσουν και έναν εκπρόσωπο της αντίπερα όχθης πχ της πεα μόνο και μόνο για λόγους δεοντολογίας;εκτός και αν κάποιες συνεντεύξεις πληρώνονται.δεν πιστεύω οτι δεν έχεις ακούσει ποτέ για πληρωμένα ρεπορταζ; σίγουρα ποντάρεις στο οτι οι συνδικαλιστες της τα έχουν κάνει σκ....και οτι δεν υπάρχει μια οργανωμένη κίνήση ένας ενιαίος λόγος που θα μπορούσε να σας κοντραρει στα ίσια. η κίνηση του tsiarta ειναι φιλότιμη και πιστεύω οτι θα βρει εδώ μέσα πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από αυτή που θα ήθελες!
.......παραέξω μέσω των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών σε ανυποψίαστους και άσχετους με το θέμα μπορείς να προσπαθήσεις να περάσεις τις οποεσδήποτε εντυπώσεις και καλά κάνεις.εγώ όμως αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που λειτουργούν αμερόληπτα και στα πλαίσια της αμερόληπτης δημοσιογραφίας να καλέσουν και έναν εκπρόσωπο της αντίπερα όχθης πχ της πεα μόνο και μόνο για λόγους δεοντολογίας;εκτός και αν κάποιες συνεντεύξεις πληρώνονται.δεν πιστεύω οτι δεν έχεις ακούσει ποτέ για πληρωμένα ρεπορταζ; σίγουρα ποντάρεις στο οτι οι συνδικαλιστες της τα έχουν κάνει σκ....και οτι δεν υπάρχει μια οργανωμένη κίνήση ένας ενιαίος λόγος που θα μπορούσε να σας κοντραρει στα ίσια. ....
Παράθεση από: HomoPanus στις Ιανουαρίου 24, 2009, 04:22:12 pmΕυχαριστω πολυ!Αψογο κειμενο, αρχιζει η προωθηση και η αντεπιθεση.Συμβουλή: καλό είναι να ληφθεί υπόψη και η παρακάτω νομική επιχειρηματολογία:(....)
Ευχαριστω πολυ!Αψογο κειμενο, αρχιζει η προωθηση και η αντεπιθεση.
Παράθεση από: zagorakis στις Ιανουαρίου 24, 2009, 05:39:31 pmΠαράθεση από: HomoPanus στις Ιανουαρίου 24, 2009, 04:22:12 pmΕυχαριστω πολυ!Αψογο κειμενο, αρχιζει η προωθηση και η αντεπιθεση.Συμβουλή: καλό είναι να ληφθεί υπόψη και η παρακάτω νομική επιχειρηματολογία:(....)Την κραταω τη συμβουλη σου.Ακου τωρα και την δικη μου Συμβουλη:1. Δεν ειναι δυνατον ο αγωνας σας να στηριζεται ΣΕ