0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς LitoΚαι εγώ μέχρι το 1998 περιμενα 11 χρόνια στην επετηρίδα να έρθει η σειρά μου να διοριστώ . Και μόλις πλησίαζε η σειρά του διορισμού μου ήρθε ο Αρσένης και την κατήργησε. Πόσα χρόνια θα ήμουν διορισμένος μέχρι σήμερα;
Θα αυξηθεί ο αριθμός και μονίμων και αναπληρωτών μόνο και μόνο απο το γεγονός ότι θα τα τμήματα των μαθητών δεν θα ξεπερνούν τους 25. Το είπε ο υφυππουργός στην ΟΛΜΕ.
Τώρα σκέφτηκα μήπως οι οαεδίτες που είχαν συμπληρώσει 30 μήνες προϋπηρεσία στις 30/6/2008 θα αποκτήσουν το δικαίωμα να ενταχθούν στο 30μηνο, οπότε οι διορισμοί τους θα είναι πέραν του 40% . Και αν βέβαια κάποιοι οαεδίτες έχουν επιτυχία σε ασεπ(θα υπάρχουν κάποιοι ) και διοριστούν με το 24μηνο, ούτε κι αυτοί θα επηρεάσουν τον αριθμό των μη οαεδιτών του 40% .
Άν έχουν σκεφτεί να το κάνουν έτσι νομίζω είναι καλό και δεν θα επηρεαστούν οι διορισμοί καθόλου. Προσωπικά δεν θέλω την ανεργία κανενός συναδέλφου , μακάρι να μην επηρεαστούν καθόλου οι πίνακες .
Παράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 25, 2009, 04:32:55 pm Τώρα σκέφτηκα μήπως οι οαεδίτες που είχαν συμπληρώσει 30 μήνες προϋπηρεσία στις 30/6/2008 θα αποκτήσουν το δικαίωμα να ενταχθούν στο 30μηνο, οπότε οι διορισμοί τους θα είναι πέραν του 40% . Και αν βέβαια κάποιοι οαεδίτες έχουν επιτυχία σε ασεπ(θα υπάρχουν κάποιοι ) και διοριστούν με το 24μηνο, ούτε κι αυτοί θα επηρεάσουν τον αριθμό των μη οαεδιτών του 40% .Δυστυχώς συνάδελφε, 'η γλώσσα' προτρέχει της σκέψης στους περισσότερους εδώ μέσα, υπάρχουν και άλλα "κλειδιά" που η πρόεδρός μας πρότεινε για να σας προστατέψουμε αλλά με αυτήν την επίθεση θα της ζητήσουμε να μην το κάνει
zagoraki χ..... με το τι θα κάνετε και τι όχι.κάντε την υπερμαχια υπουργο παιδείας.Άρη τριζει η καρέκλα σου!
Παράθεση από: chemist στις Απριλίου 25, 2009, 04:29:00 pmΠρος LitoΚαι εγώ μέχρι το 1998 περιμενα 11 χρόνια στην επετηρίδα να έρθει η σειρά μου να διοριστώ . Και μόλις πλησίαζε η σειρά του διορισμού μου ήρθε ο Αρσένης και την κατήργησε. Πόσα χρόνια θα ήμουν διορισμένος μέχρι σήμερα;Ναι αλλα δεν πρεπει να διαφωνησεις στο οτι η αποκατασταση κοινωνικης αδικιας που επικαλεισαι μπορει ευκολα να μετατραπει σε παιχνιδι πολιτικων σκοπιμοτητων καθως η προσληψη μεσω ΟΑΕΔ δε γινεται μεσω πινακα αναπληρωτων και ωρομισθιων. Αυτο πρεπει να προσπαθησουμε να αποτρεψουμε ολοι ετσι ωστε να μη δημιουργηθει ακομα ενα μεσω αδιαφανων προσληψεων. Γι'αυτο οταν προωθειται τα δικαια αιτηματα σας σκεφτειται και ρυθμισεις για τους υπολοιπους που εφαγαν τα χρηματα τους και το χρονο τους σε φροντιστηρια για ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακα για να καταληξουν πολλακις επιτυχοντες αλλα οχι διοριστεοι για να μην τους βρειτε απεναντι σας. Γιατι οσο θα μαλωνουμε μεταξυ μας σαν τα κοκορια για το ποιος αξιζει περισσοτερο την πολυποθητη θεση στο δημοσιο, τα βισματα θα τριβουν τα χερια τους!