*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
GG τι μπορούμε να κάνουμε τώρα πια από το να κλαίμε τον μακαρίτη;το νομοσχέδιο δεν έπρεπε να φτάσει στη βουλή.εδώ και 2 χρόνια το θέμα αυτό υπάρχει στη δημοσιότητα και αναρωτιέμαι.το υποβαθμισαν και δεν έδωσαν τη πρέπουσα σημασία οι συνδικαλισταράδες της ΠΕΑ ή μήπως πέρυσι με το 24μηνο και το 30μηνο έκαναν τις παραχωρήσεις τους κάτω από το τραπέζι; Στην Ελλάδα ζούμε και έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Γιατί η χλιαρή αντίδραση το φεβρουάριο όταν βγήκε το έγγραφο από το υπουργείο, το οποίο απαντούσε στο σωματείο των καθηγητών του οαεδ διαβεβαιωνοντας τους οτί θα αναγνωρισθεί η προυπηρεσία τους;η ανακοίνωση του υπεπθ...με την σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας....;τώρα άντε να τρέξουμε όλοι μαζί, να φανεί ότι αγωνιστήκαμε.....κάτι δεν μου στέκει καλά στην όλη ιστορία!μακάρι να είναι μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι σκέψεις μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος e-mary

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μετα τον ΟΑΕΔ τι λετε ν'ακολουθησει?Τα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ σιγουρα, ολο και καποιοι εκπαιδευτικοι θα προσπαθησουν να αναγνωρισουν την πολυετη προυπηρεσια τους κι εκει!Ας δωσουμε ιδεες στην κυβερνηση που σεβεται τους ψηφοφορους της!
σαν πλανοι, ομως κατοχοι της αληθειας, σα να φτανουμε στο θανατο, αλλα, δεστε, ζουμε..σα λυπουμενοι, αλλα παντοτε εχουμε χαρα, σαν φτωχοι, ομως πλουτιζουμε πολλους' σα να μην εχουμε τιποτε, ομως τα παντα κατεχουμε.
Αποστολος Παύλος (

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
1) Σταματάω για σήμερα γιατί βαρέθηκα (και οχι γιατι το λες εσυ..)
2) Μακάρι ( μιλάω σοβαρά ) να μην πάει πιο πίσω η σειρά σου.. (να ειναι γρηγορα και οχι αργα.. )
3) και ειπαμε , αν δεν θες μην διαβαζεις όσα γράφω....

Τη θέση μου σε μια ζωή "γεμάτη" δε θα μου τη φάει.
Η θέση στο σχολείο, κουράστηκα επαρκώς και, αργά ή γρήγορα, έρχεται.
Εσύ, όμως, φάε κάτι ν' απασχοληθείς, γιατί μας κούρασες με την τόση επανάληψη.Ο ίδιος δεν το έχεις συνειδητοποιήσει;

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Το προβλημα μας δεν ειναι ο knkn
Οχι βέβαια, αλλά δεν είναι και νορμάλ, ακόμη και σε περίπτωση τσουνάμι, ν' ακούμε για το ενδεδειγμένο 100% μέσω ΑΣΕΠ.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
1) Σταματάω για σήμερα γιατί βαρέθηκα (και οχι γιατι το λες εσυ..)
2) Μακάρι ( μιλάω σοβαρά ) να μην πάει πιο πίσω η σειρά σου.. (να ειναι γρηγορα και οχι αργα.. )
3) και ειπαμε , αν δεν θες μην διαβαζεις όσα γράφω....

Να μη σταματήσεις να μιλάς, να σταματήσεις να επαναλαμβάνεσαι, με όποια ευκαιρία.
Σ' ευχαριστώ για την ευχή.
Δεν μ' ενοχλεί, κυρίως, η καθυστέρηση του διορισμού, μ'ενοχλεί η διαρκής αδικία από ένα κράτος πρόχειρο και από πολιτικούς ανήκουστους.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
παντως το οτι σε νευριαζω τοσο , ίσως είναι γιατι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου...    ;D ;D

τωρα γιατι διαβασες παλι αυτο που εγραψα..?       ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

οκ...  ειμαι ο knkn και μολις τελειωσα... 

Υ.Γ. με ενοχλουν τα ιδια ακριβως που ενοχλουν και εσενα Αριστο νομιζω....
       και οταν επαναλαμβανομαι το κανω ως ''αλογομυγα του Σωκρατη''...
      αλλα σεβαστη η προτροπη σου...  και την κανω πραξη...  σταματαω... 

Να μη σταματήσεις να μιλάς, να σταματήσεις να επαναλαμβάνεσαι, με όποια ευκαιρία.
Σ' ευχαριστώ για την ευχή.
Δεν μ' ενοχλεί, κυρίως, η καθυστέρηση του διορισμού, μ'ενοχλεί η διαρκής αδικία από ένα κράτος πρόχειρο και από πολιτικούς ανήκουστους.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
παντως το οτι σε νευριαζω τοσο , ίσως είναι γιατι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου...    ;D ;D

τωρα γιατι διαβασες παλι αυτο που εγραψα..?       ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

οκ...  ειμαι ο knkn και μολις τελειωσα... 

Υ.Γ. με ενοχλουν τα ιδια ακριβως που ενοχλουν και εσενα Αριστο νομιζω....
       και οταν επαναλαμβανομαι το κανω ως ''αλογομυγα του Σωκρατη''...
      αλλα σεβαστη η προτροπη σου...  και την κανω πραξη...  σταματαω... 

"Ωραίος" είσαι, αλλά εμείς εδώ έχουμε τον πόνο μας.
Όσο για τ' ότι σε διαβάζω, εγώ δεν είπα πιο πάνω ότι δεν το κάνω.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
με τον πόνο σας , συμπάσχω απο το πρωί...
με τον τρόπο μου βέβαια...   ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Να είσαι καλά Αρίστο !!!   καλό βράδυ !!!   ;)

"Ωραίος" είσαι, αλλά εμείς εδώ έχουμε τον πόνο μας.
Όσο για τ' ότι σε διαβάζω, εγώ δεν είπα πιο πάνω ότι δεν το κάνω.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Να προβλέψω τι θα ακολουθήσει...........
Αναγνώριση προυπηρεσίας στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι. που είναι και στο ίδιο Υπουργείο.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Προς mathstavrowς

Οι σκέψεις που κάνεις είναι σωστές όσον αφορά την ΠΕΑ.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
GG τι μπορούμε να κάνουμε τώρα πια από το να κλαίμε τον μακαρίτη;το νομοσχέδιο δεν έπρεπε να φτάσει στη βουλή.εδώ και 2 χρόνια το θέμα αυτό υπάρχει στη δημοσιότητα και αναρωτιέμαι.το υποβαθμισαν και δεν έδωσαν τη πρέπουσα σημασία οι συνδικαλισταράδες της ΠΕΑ ή μήπως πέρυσι με το 24μηνο και το 30μηνο έκαναν τις παραχωρήσεις τους κάτω από το τραπέζι; Στην Ελλάδα ζούμε και έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Γιατί η χλιαρή αντίδραση το φεβρουάριο όταν βγήκε το έγγραφο από το υπουργείο, το οποίο απαντούσε στο σωματείο των καθηγητών του οαεδ διαβεβαιωνοντας τους οτί θα αναγνωρισθεί η προυπηρεσία τους;η ανακοίνωση του υπεπθ...με την σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας....;τώρα άντε να τρέξουμε όλοι μαζί, να φανεί ότι αγωνιστήκαμε.....κάτι δεν μου στέκει καλά στην όλη ιστορία!μακάρι να είναι μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι σκέψεις μου.
τελεια...οι αλλοι εχουν συλλογο και κινουν γη και ουρανο και εμεις ουτε αυτη τη στιγμη δεν μπορουμε να ενωθουμε.Κλαψτε λοιπον το μακαριτη.Αρα καμια διαθεση δεν υπαρχει ετσι;

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφοι,
έχοντας παρατήσει δουλειά και οικογένεια και έχοντας ξενιτευτεί για να μαζέψω πολύτιμα μόρια, δεν θα επιτρέψω κανένα πολιτικό να μου καταστρέψει προγραμματισμούς ζωής.Δεν θα πάω την αναπλήρωση ή τον διορισμό μου 5 χρόνια πίσω επειδή κάποιους τους κάπνισε.(ή τους το είπε η γυναίκα τους). Ως εδώ ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα.
Εάν εσείς το δέχεστε, εγώ δεν μπορώ.
Η τροπολογία ψηφίζεται την Πέμπτη. Μέχρι τότε θα περάσω από τα γραφεία όλων των πολιτικών της περιοχής μου(να τα πούμε ενα χεράκι) και θα συμμετέχω ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν από την τοπική ΠΕΑ.
Μετά που θα υπερψηφιστεί, θα παρατήσω τα πάντα και θα κατέβω με την ΠΕΑ στο υπουργείο. Και εκεί τα λέμε.... με όλους αυτούς τους άσχετους που μας κυβερνάνε.
Και μόνος μου να είμαι και ένας να με περάσει και να χάσω αναπλήρωση ή διορισμό για ένα χρόνο ή δια παντός, το ίδιο μου κάνει.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Γιατι αν μαζευτουμε τη δευτερα ή έστω τριτη εξω από το ΥΠΕΠΘ θα μας πεσει "βαρυ"??γιατι να περιμενω την πεμπτη για να παω δηλαδη??σιγα τη φοβερη οργανωση που χρειαζεται...αφου ολοι μας εχουμε αγανακτησει με τη δημοκρατικη δικτατορια τους

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφοι,
έχοντας παρατήσει δουλειά και οικογένεια και έχοντας ξενιτευτεί για να μαζέψω πολύτιμα μόρια, δεν θα επιτρέψω κανένα πολιτικό να μου καταστρέψει προγραμματισμούς ζωής.Δεν θα πάω την αναπλήρωση ή τον διορισμό μου 5 χρόνια πίσω επειδή κάποιους τους κάπνισε.(ή τους το είπε η γυναίκα τους). Ως εδώ ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα.
Εάν εσείς το δέχεστε, εγώ δεν μπορώ.
Η τροπολογία ψηφίζεται την Πέμπτη. Μέχρι τότε θα περάσω από τα γραφεία όλων των πολιτικών της περιοχής μου(να τα πούμε ενα χεράκι) και θα συμμετέχω ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν από την τοπική ΠΕΑ.
Μετά που θα υπερψηφιστεί, θα παρατήσω τα πάντα και θα κατέβω με την ΠΕΑ στο υπουργείο. Και εκεί τα λέμε.... με όλους αυτούς τους άσχετους που μας κυβερνάνε.
Και μόνος μου να είμαι και ένας να με περάσει και να χάσω αναπλήρωση ή διορισμό για ένα χρόνο ή δια παντός, το ίδιο μου κάνει.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Τετοιες φωνες χρειαζονται εδω μεσα.Συνεχισε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)