0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη θέση μου σε μια ζωή "γεμάτη" δε θα μου τη φάει.Η θέση στο σχολείο, κουράστηκα επαρκώς και, αργά ή γρήγορα, έρχεται. Εσύ, όμως, φάε κάτι ν' απασχοληθείς, γιατί μας κούρασες με την τόση επανάληψη.Ο ίδιος δεν το έχεις συνειδητοποιήσει;
Το προβλημα μας δεν ειναι ο knkn
1) Σταματάω για σήμερα γιατί βαρέθηκα (και οχι γιατι το λες εσυ..)2) Μακάρι ( μιλάω σοβαρά ) να μην πάει πιο πίσω η σειρά σου.. (να ειναι γρηγορα και οχι αργα.. )3) και ειπαμε , αν δεν θες μην διαβαζεις όσα γράφω....Να μη σταματήσεις να μιλάς, να σταματήσεις να επαναλαμβάνεσαι, με όποια ευκαιρία.Σ' ευχαριστώ για την ευχή.Δεν μ' ενοχλεί, κυρίως, η καθυστέρηση του διορισμού, μ'ενοχλεί η διαρκής αδικία από ένα κράτος πρόχειρο και από πολιτικούς ανήκουστους.
Να μη σταματήσεις να μιλάς, να σταματήσεις να επαναλαμβάνεσαι, με όποια ευκαιρία.Σ' ευχαριστώ για την ευχή.Δεν μ' ενοχλεί, κυρίως, η καθυστέρηση του διορισμού, μ'ενοχλεί η διαρκής αδικία από ένα κράτος πρόχειρο και από πολιτικούς ανήκουστους.
παντως το οτι σε νευριαζω τοσο , ίσως είναι γιατι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου... τωρα γιατι διαβασες παλι αυτο που εγραψα..? οκ... ειμαι ο knkn και μολις τελειωσα... Υ.Γ. με ενοχλουν τα ιδια ακριβως που ενοχλουν και εσενα Αριστο νομιζω.... και οταν επαναλαμβανομαι το κανω ως ''αλογομυγα του Σωκρατη''... αλλα σεβαστη η προτροπη σου... και την κανω πραξη... σταματαω... "Ωραίος" είσαι, αλλά εμείς εδώ έχουμε τον πόνο μας.Όσο για τ' ότι σε διαβάζω, εγώ δεν είπα πιο πάνω ότι δεν το κάνω.
"Ωραίος" είσαι, αλλά εμείς εδώ έχουμε τον πόνο μας.Όσο για τ' ότι σε διαβάζω, εγώ δεν είπα πιο πάνω ότι δεν το κάνω.
GG τι μπορούμε να κάνουμε τώρα πια από το να κλαίμε τον μακαρίτη;το νομοσχέδιο δεν έπρεπε να φτάσει στη βουλή.εδώ και 2 χρόνια το θέμα αυτό υπάρχει στη δημοσιότητα και αναρωτιέμαι.το υποβαθμισαν και δεν έδωσαν τη πρέπουσα σημασία οι συνδικαλισταράδες της ΠΕΑ ή μήπως πέρυσι με το 24μηνο και το 30μηνο έκαναν τις παραχωρήσεις τους κάτω από το τραπέζι; Στην Ελλάδα ζούμε και έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Γιατί η χλιαρή αντίδραση το φεβρουάριο όταν βγήκε το έγγραφο από το υπουργείο, το οποίο απαντούσε στο σωματείο των καθηγητών του οαεδ διαβεβαιωνοντας τους οτί θα αναγνωρισθεί η προυπηρεσία τους;η ανακοίνωση του υπεπθ...με την σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας....;τώρα άντε να τρέξουμε όλοι μαζί, να φανεί ότι αγωνιστήκαμε.....κάτι δεν μου στέκει καλά στην όλη ιστορία!μακάρι να είναι μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι σκέψεις μου.
Συνάδελφοι,έχοντας παρατήσει δουλειά και οικογένεια και έχοντας ξενιτευτεί για να μαζέψω πολύτιμα μόρια, δεν θα επιτρέψω κανένα πολιτικό να μου καταστρέψει προγραμματισμούς ζωής.Δεν θα πάω την αναπλήρωση ή τον διορισμό μου 5 χρόνια πίσω επειδή κάποιους τους κάπνισε.(ή τους το είπε η γυναίκα τους). Ως εδώ ο παραλογισμός σε αυτή τη χώρα.Εάν εσείς το δέχεστε, εγώ δεν μπορώ.Η τροπολογία ψηφίζεται την Πέμπτη. Μέχρι τότε θα περάσω από τα γραφεία όλων των πολιτικών της περιοχής μου(να τα πούμε ενα χεράκι) και θα συμμετέχω ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν από την τοπική ΠΕΑ.Μετά που θα υπερψηφιστεί, θα παρατήσω τα πάντα και θα κατέβω με την ΠΕΑ στο υπουργείο. Και εκεί τα λέμε.... με όλους αυτούς τους άσχετους που μας κυβερνάνε.Και μόνος μου να είμαι και ένας να με περάσει και να χάσω αναπλήρωση ή διορισμό για ένα χρόνο ή δια παντός, το ίδιο μου κάνει.