*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205502 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ

Η ΠΕΑ έχει κάνει τις δικές της συμφωνίες

Δεν ξερω κι ουτε μ' ενδιαφερει
Αυτο που μ' ενδιαφερει ειναι οτι μου παιρνεις το ψωμι μου και μονο την ΠΕΑ βλεπω να θελει να μου το φυλαξει.Οι αλλοι νιπτουν τας χειρας τους.Ουτε συνεχομενους ΑΣΕΠ εδωσες ουτε δουλεψες δωρεαν.Συμφεροντολογοι και υποκριτες

Κι οσο για σενα chemist που κουνιεσαι για τα φροντιστηρια που εχεις κανει,ας αναγνωριζοταν η προϋπηρεσια στα φροντιστηρια οπως του ΟΑΕΔ και μετα θα βλεπαμε αν θα συνεχιζες να μου κουνιοσουν
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2009, 07:12:28 am από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Φυσικά θα αστειεύεσαι ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τώρα. Μόνο το διπλασιασμό των μορίων να επικαλεστούν θα βγουν "νόμιμοι" και φυσικά ο συγκεκριμένος υποψήφιος έφυγε στον πίνακα μπροστά. Εμείς με τα ψίχουλα που είχαμε από το ΥΠΕΠΘ πού να τον φτάσουμε!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2009, 07:16:28 am από EVA »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
βρε παιδια, ολοι συναδελφοι ειμαστε και ο καθενας εχει το δικιο του. αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι οτι η μη υπαρξη δικαιου συστηματος επιλογης για διορισμο μας φερνει σε τετοιες αντιπαραθεσεις. Μη χανουμε ομως το σεβασμο μας προς τους συναδελφους μας επειδη δεν συμφωνουν με μας κατ'αναγκη.
Δεν φταινε ουτε οι ΟΕΑΔιτες ουτε οι 24μηνιτες ουτε οι 3τεκνοι. γραναζια ειμαστε ολοι ενος συστηματος που παει αγκομαχώντας....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ
ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ: http://clubs.pathfinder.gr/kathigites
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Πριήνης 13 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, 17122, ΑΘΗΝΑ (υπόψη κου Σελιανίτη)
ΗΛ. Δ/ΝΣΗ : 2satellite@gmail.com  & yperhrist@yahoo.gr
Τηλέφωνα : Χριστοδούλου Υπερμαχία 6942500110, Σελιανίτης Κων/νος  6944271533

ΑΘΗΝΑ  27 -04-2009                                                          ΑΡ. ΠΡΩΤ. 153   

ΘΕΜΑ: « ΕΠΑΝΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ» 

Συνάδελφοι,

Προς γνωστοποίησή σας, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω  συνεντεύξεις μας σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικά με στόχο την επανενημέρωση της κοινής γνώμη λόγω της σκόπιμης παραπληροφόρησης που παρατηρήθηκε τελευταία από ομάδα συναδέλφων.
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα αρχεία ήχου που είναι διαθέσιμα στο αρχείο του Συλλόγου μας.
Προσοχή ! Hπιθανή μέτρια ή κακή ποιότητα  ήχου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε δική μας κακή ηχογράφηση.

ANT1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (27-4-09)

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?forum=70485&read=483

ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ ( 27-4-09)

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?forum=70485&read=482

ΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (27-4-09)

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?forum=70485&read=481

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα αρχεία ήχου ή εικόνας από τις συνεντεύξεις μας  στους τηλεοπτικούς  σταθμούς  THESSALIA TV  και ΚΑΝΑΛΙ 6 ΞΑΝΘΗΣ  καθώς επίσης  και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΚΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι περισσότεροι αναπληρωτές - ωρομίσθιοι είναι άνθρωποι (όπως και πολλοί άλλοι βέβαια) που κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα να ανταποκριθούν στις εργασιακές τους υποχρεώσεις χωρίς καμία ουσιαστική αμοιβή παρά μόνο την υπόσχεση της πιθανής αποκατάστασης. Δεν υπάρχει ωρομίσθιος που να δουλεύει για τα χρήματα ή που να μην κάνει και δεύτερη ή τρίτη δουλειά για να χρηματοδοτεί το "βίτσιο" του να εργάζεται τζάμπα και να βάζει και τις βενζίνες ή τα εισιτηρια από την τσέπη του. Διορθώστε με αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν πρόκειται περί εθελοντισμού αλλά περί πεποίθησης ότι σε κάποια χρόνια θα μαζεύαμε επιτέλους τα απαραίτητα μόρια για να ... να συνεχίσω? Δεν φτάνει που κάθε 2 χρόνια ο ΑΣΕΠ ανακατεύει τους πίνακες ισα ισα για να μην βρίσκει κανείς λίγη ησυχία.

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
υπάρχουμε κι εμείς όμως που περιμένουμε τον ασεπ για να δουλέψουμε σε σχολείο.......κλπ
αν ψάχνει κανείς για ησυχία στο εκπαιδευτικό κλάδο , δεν πρόκειται να τη βρει...
μόνο όταν ερθει ο πολυπόθητος διορισμός..ελπίζω

Αποσυνδεδεμένος xrikla

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Από προσωπική εμπειρία έχω να καταθέσω τα εξής: Συνάδελφος  μπήκε σε τεε του οαεδ το 2000 με ΜΕΣΟΝ.       

μηπως μπορεις να μου στειλεις με προσωπικο μνμ το ΜΕΣΟΝ. θελω να το χρησιμοποιησω,αν γινεται.....
ευχαριστω.

μα,τι μου λετε τωρα?  οποιος το εχει καλα κανει ετσι που εχουν τα πραγματα (δηλ.τι; θα εχεις το μελι στα δακτυλα και δε θα το ...γλυψεις;)
Έχει πεθερό διευθυντή κάποιου τεε, ή διεθυντή σε κάποιο τομέα της διοίκησης. Το διευθυντής είναι το μόνο που θυμάμαι ακριβώς. Το συνάδελφο τον γνωρίζω χρόνια, ήμαστε μαζί στη σχολή. Θες να σου συστήσω τον πεθερό; Και επειδή εσύ έχεις το μέλι πρέπει εγώ να σε παρακολουθώ αμέτοχη να γλείφεις; Δεν είναι πρακτική αυτή. Να καταργηθεί κάθε είδους μέσον γίνεται;  Μέχρι τότε εγώ θα αγωνίζομαι για αξιοκρατία. Αυτά

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
υπάρχουμε κι εμείς όμως που περιμένουμε τον ασεπ
Δεν τα έχω με τον ΑΣΕΠ αλλά με την ματαιότητά του. Δεν θεωρώ ότι οι καινούργιοι απόφοιτοι πρέπει να αποκλείονται αλλά απλώς το σύστημα που υπάρχει δεν βγάζει κανένα νόημα. 6 χρόνια διαβάζω για έναν διαγωνισμό που μοιάζει άπιαστος και τελευταία γελοίος.Μιλάω ώς επιτυχούσα δύο φορές και πιθανότατα τρίτη τώρα εντελώς μάταια

Αποσυνδεδεμένος vodi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
τελικά  πότε ψηφίζεται η τροπολογια;

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτή τη βδομάδα...Μέχρι την Πέμπτη..

Αποσυνδεδεμένος thanostx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μήπως ξέορυμε και τους βουλευτές που συμμετέχουν στο σώμα που θα ψηφίσει υπέρ ή κατά της τροπολογίας αυτής? Ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά λόγω ελάχιστου χρόνου (εργασία) δεν πρόλαβα να διαβάσω...
Αν τυχόν τους ξέρουμε, να στείλουμε (εγώ πολύ ευχαρίστως) ένα mail σε καθέναν από αυτούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις θέσεις μας (και τις συνέπειες βέβαια των πράξεών τους...).Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Στέλνουμε σε όλους γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά...

Αποσυνδεδεμένος thanostx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Έχεις δίκιο. Πάντα μια γυναίκα σκέφεται πιο πρακτικά. ;)
Ευχαριστώ πολύ και ξεκινάω το "forward" mails...
Good Luck

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Αναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.
Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.
Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.

Και μια απορία προς τον υπογράφοντα chemist: μιας και πουλάς τόσο νταϊλίκη εδώ στο φόρουμ, μήπως έχεις διαλέξει λάθος εργασιακό περιβάλλον; Θα υπάρχουν και πιο "αντρικά" περιβάλλοντα να σου ταιριάζουν. Συγγνώμη που σου απευθύνομαι, χωρίς εσύ να το έχεις κάνει, αλλά είναι πολύ κουραστική η "τσάμπα"μαγκιά, όταν - μάλιστα - υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687