0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nektaria στις Απριλίου 30, 2009, 05:21:47 pmΘα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν θα πρέπει να αποκτήσουν προϋπηρεσία αυτό το χρόνο ......Νομίζω ότι εννοείς μια ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν θα μπουν σ'ενα καθεστώς παρόμοιο με των ιδιωτικών εκπαιδευτικών , μόνο που αντί να χρειάζονται 2 χρόνια αναπλήρωση να χρειάζονται 1.
Θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν θα πρέπει να αποκτήσουν προϋπηρεσία αυτό το χρόνο ......
(Στο σημείο αυτό ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα νομοτεχνική βελτίωση, η οποία έχε ως εξής: Επίσης, υπάρχει, κύριε Πρόεδρε, νομοτεχνική βελτίωση και για την τροπολογία στην οποία αναφέρθηκε ο αξιότιμος συνάδελφος κ. Σγουρίδης, η οποία έχει κατατεθεί. Αναφέρομαι σε αυτήν, διότι θέλω να διευκρινίσω, κύριε συνάδελφε, ότι πράγματι η μέριμνα, η οποία διαλαμβάνεται για τους πρώην εργαζομένους καθηγητές των γενικών μαθημάτων στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται, είναι μέριμνα, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν τις προτεραιότητες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στους πίνακες των αναπληρωτών και των ωρομισθίων. Έτσι, για φέτος οι καθηγητές οι οποίοι εργάστηκαν στον Ο.Α.Ε.Δ. και των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται θα είναι στους πίνακες των αναπληρωτών και θα προσληφθούν. Θα τοποθετηθούν με μόνιμο διορισμό από το επόμενο σχολικό έτος 2010-2011, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Πανελληνίου Ένωσης των Αναπληρωτών Καθηγητών. Με την ευκαιρία αυτή, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι σε ό,τι αφορά τους καθηγητές των λεγομένων «τεχνικών μαθημάτων» δεν ισχύουν τα ίδια. Προηγουμένως είπατε αν ισχύει η αρχή της δικαιοσύνης.
Συγγνώμη, βρε συνάδελφοι, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα (παρόλο που δεν είμαι ξανθιά... )Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι ψηφίστηκε τελικά στη
deer25,Είναι ξεκάθαρο αυτό που ανακοινώθηκε.Άλλο πίνακας αναπληρωτών και άλλο ενιαίος πίνακας διορισμών.Από τη σχολική χρονιά 2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών και από τη σχολική χρονιά 2010-2011 στον πίνακα διορισμών.
Α ρε κοροιδα που ειμαστε ολοι!!!!!!!Οσο εμεις χτυπιομασταν διαβαζοντας για τον κ...ΑΣΕΠ η Σουπερμαχια και η Παρεουλα της δουλευαν.....Και αυριο θα πλεκουν στεφανια και θα πινουν κρασακια στην υγεια των κοροιδων! βρε ουστ ολοι λαμογια! Σας σιχαινομαι Επρεπε να φτασω 36 για να καταλαβω το ρητο" με το σταυρο στο χερι δεν πετυχαινεις τιποτα"Α και κατι αλλο: Aξιοτιμε κυριε Λυκουρεντζο μη διορισεις τα κακομοιρα τα παιδια και πολυ μακρια απο το σπιτακι τους (αντε κανα χιλιομετρο), γιατι ειναι αμαθα απο τετοια τα καημενα κανεις μεγαλο λαθος οτι οι εκπαιδευτικοι του ΟΑΕΔ δεν εχουν παρει μερος σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ