*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205299 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
(Στο σημείο αυτό ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα νομοτεχνική βελτίωση, η οποία έχε ως εξής:

Επίσης, υπάρχει, κύριε Πρόεδρε, νομοτεχνική βελτίωση και για την τροπολογία στην οποία αναφέρθηκε ο αξιότιμος συνάδελφος κ. Σγουρίδης, η οποία έχει κατατεθεί. Αναφέρομαι σε αυτήν, διότι θέλω να διευκρινίσω, κύριε συνάδελφε, ότι πράγματι η μέριμνα, η οποία διαλαμβάνεται για τους πρώην εργαζομένους καθηγητές των γενικών μαθημάτων στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται, είναι μέριμνα, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν τις προτεραιότητες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στους πίνακες των αναπληρωτών και των ωρομισθίων.
Έτσι, για φέτος οι καθηγητές οι οποίοι εργάστηκαν στον Ο.Α.Ε.Δ. και των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται θα είναι στους πίνακες των αναπληρωτών και θα προσληφθούν. Θα τοποθετηθούν με μόνιμο διορισμό από το επόμενο σχολικό έτος 2010-2011, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Πανελληνίου Ένωσης των Αναπληρωτών Καθηγητών.
Με την ευκαιρία αυτή, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι σε ό,τι αφορά τους καθηγητές των λεγομένων «τεχνικών μαθημάτων» δεν ισχύουν τα ίδια. Προηγουμένως είπατε αν ισχύει η αρχή της δικαιοσύνης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Συγγνώμη, βρε συνάδελφοι, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα (παρόλο που δεν είμαι ξανθιά...  :P  :P )
Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι ψηφίστηκε τελικά στη
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν θα πρέπει να αποκτήσουν προϋπηρεσία αυτό το χρόνο ......
Νομίζω ότι εννοείς μια ανακοίνωση που να διευκρινίζει αν θα μπουν σ'ενα καθεστώς παρόμοιο με των ιδιωτικών εκπαιδευτικών , μόνο που αντί να χρειάζονται 2 χρόνια αναπλήρωση να χρειάζονται 1.
ναι αυτό εννοώ...

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
(Στο σημείο αυτό ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα νομοτεχνική βελτίωση, η οποία έχε ως εξής:

Επίσης, υπάρχει, κύριε Πρόεδρε, νομοτεχνική βελτίωση και για την τροπολογία στην οποία αναφέρθηκε ο αξιότιμος συνάδελφος κ. Σγουρίδης, η οποία έχει κατατεθεί. Αναφέρομαι σε αυτήν, διότι θέλω να διευκρινίσω, κύριε συνάδελφε, ότι πράγματι η μέριμνα, η οποία διαλαμβάνεται για τους πρώην εργαζομένους καθηγητές των γενικών μαθημάτων στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται, είναι μέριμνα, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν τις προτεραιότητες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στους πίνακες των αναπληρωτών και των ωρομισθίων.
Έτσι, για φέτος οι καθηγητές οι οποίοι εργάστηκαν στον Ο.Α.Ε.Δ. και των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται θα είναι στους πίνακες των αναπληρωτών και θα προσληφθούν. Θα τοποθετηθούν με μόνιμο διορισμό από το επόμενο σχολικό έτος 2010-2011, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Πανελληνίου Ένωσης των Αναπληρωτών Καθηγητών.
Με την ευκαιρία αυτή, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι σε ό,τι αφορά τους καθηγητές των λεγομένων «τεχνικών μαθημάτων» δεν ισχύουν τα ίδια. Προηγουμένως είπατε αν ισχύει η αρχή της δικαιοσύνης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Πού βλεπετε την ασαφεια?

(Παντως ηλπιζα οτι θα την αποσυρανε ακομα και τελευταια μερα ,κουραγιο μας...καποιος θα την πληρωνε...)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2009, 08:31:47 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συγγνώμη, βρε συνάδελφοι, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα (παρόλο που δεν είμαι ξανθιά...  :P  :P )
Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι ψηφίστηκε τελικά στη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2009, 09:37:59 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Α ρε κοροιδα που ειμαστε ολοι!!!!!!!Οσο εμεις χτυπιομασταν διαβαζοντας για τον κ...ΑΣΕΠ η Σουπερμαχια και η Παρεουλα της δουλευαν.....Και αυριο θα πλεκουν στεφανια και θα πινουν κρασακια στην υγεια των κοροιδων! βρε ουστ ολοι λαμογια! Σας σιχαινομαι ??? ??? Επρεπε να φτασω 36 για να καταλαβω το ρητο" με το σταυρο στο χερι δεν πετυχαινεις τιποτα"
Α και κατι αλλο: Aξιοτιμε κυριε Λυκουρεντζο μη διορισεις τα κακομοιρα τα παιδια και πολυ μακρια απο το σπιτακι τους (αντε κανα χιλιομετρο), γιατι ειναι αμαθα απο τετοια τα καημενα ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος english06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
 Προσέχετε συνάδελφοι γιατί αυτοί του Υπουργείου όταν λένε "πίνακας αναπληρωτών" εννοούν τους πίνακες διορισμών.Θα το καταλάβετε αν δείτε τις εγκυκλίους διορισμών τις περσινές που τις έχει στο αλφαβήτα.Αυτό σημαίνει ότι μας τρώνε τις θέσεις στους διορισμούς φέτος κανονικά με τόση προυπηρεσία που θα έχουν....αλοίμονο στα κορόιδα που τρέχουμε στα νησιά να μαζεψουμε προυπηρεσία και τώρα που ήρθε η ώρα να διοριστούμε μας βάζουν κι άλλο εμπόδιο...

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
Η αγωνία για την οριστική αποκατάσταση όλων των μη Οαεδιτών συνεχίζεται... Ασάφειες επί ασαφειών, αλλαγές επί αλλαγών και τροποποιήσεις επί τροποποιήσεων. Οργανικά κενά υπάρχουν, ελλείψεις προσωπικού στα σχολεία υπάρχουν, αλλά το πεφωτισμένο μας υπουργείο "περί ἄλλων τυρβάζει".Εμάς ποιος θα μας αποκαταστήσει τα δίκια μας στο ακέραιο, αγαπητοί συνάδελφοι;;;; Είμαστε στο έλεος του καθενός τυχάρπαστου τεχνοκράτη.Ό,τι και να πει κανείς είναι μάταιο πια!!! Ο σύλλογος των αναπληρωτών οφείλει να κάνει κάτι περισσότερο από απλές διαμαρτυρίες[εκτός αν τους απασχολεί μόνο ο αναμενόμενος διορισμός τους]. "Αἰδώς Ἀργεῖοι!" Τουλάχιστον έχει κανείς να μας διαφωτίσει με στοιχεία έναν κατά προσέγγιση αριθμό των Οαεδιτών; ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Όπως φαίνεται φέτος θα πάνε όλοι τους αναπληρωτές και την επόμενη χρονιά θα είναι μόνιμοι αφού θα μπούνε στους πίνακες διορισμών από τη σχολική χρονιά 2010-2011.
Πρέπει να μαζέψουν δηλαδή περίπου μισή προυπηρεσία από αυτήν που έπρεπε να μαζέψουν σε αντίστοιχη περίπτωση οι εκπαιδευτικοί με προυπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία όταν μπήκαν στους πίνακες. Σας θυμίζω πως αυτοί έπρεπε να μαζέψουν 20 μήνες.
Έτσι είχε ανακοινωθεί και με αυτούς για να μη μας κακοφανεί πολύ.
Έτσι ανακοινώνεται και με τους ΟΑΕΔίτες τώρα.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
deer25,
Είναι ξεκάθαρο αυτό που ανακοινώθηκε.
Άλλο πίνακας αναπληρωτών και άλλο ενιαίος πίνακας διορισμών.
Από τη σχολική χρονιά 2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών και
από τη σχολική χρονιά 2010-2011 στον πίνακα διορισμών.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
deer25,
Είναι ξεκάθαρο αυτό που ανακοινώθηκε.
Άλλο πίνακας αναπληρωτών και άλλο ενιαίος πίνακας διορισμών.
Από τη σχολική χρονιά 2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών και
από τη σχολική χρονιά 2010-2011 στον πίνακα διορισμών.
Σωστό

Από τα σημερινά πρακτικά της

Αποσυνδεδεμένος peter

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
bobo κανεις λάθος οτι οι εκπαιδευτικοι του οαεδ δεν εχουν παρει μερος σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ .

Αποσυνδεδεμένος peter

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Α ρε κοροιδα που ειμαστε ολοι!!!!!!!Οσο εμεις χτυπιομασταν διαβαζοντας για τον κ...ΑΣΕΠ η Σουπερμαχια και η Παρεουλα της δουλευαν.....Και αυριο θα πλεκουν στεφανια και θα πινουν κρασακια στην υγεια των κοροιδων! βρε ουστ ολοι λαμογια! Σας σιχαινομαι ??? ??? Επρεπε να φτασω 36 για να καταλαβω το ρητο" με το σταυρο στο χερι δεν πετυχαινεις τιποτα"
Α και κατι αλλο: Aξιοτιμε κυριε Λυκουρεντζο μη διορισεις τα κακομοιρα τα παιδια και πολυ μακρια απο το σπιτακι τους (αντε κανα χιλιομετρο), γιατι ειναι αμαθα απο τετοια τα καημενα ??? ??? ???

κανεις μεγαλο λαθος οτι οι εκπαιδευτικοι του ΟΑΕΔ δεν εχουν παρει μερος σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)