0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
bikini δεν καταλαβα το προβλημα σου!ασχοληθηκα μαζι σου;μηπως κ εσυ εισαι η σουπερμαχια;;;;;
Αρκετά! Αμφισβητείτε τώρα και την ικανότητά μας ως καθηγητές, σε εμάς τους πρώην εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ.
Είμαι φιλόλογος, 42 χρονών,που περίμενα υπομονετικά να διοριστώ με την επετηρίδα, δουλεύοντας σε φροντιστήρια, όταν ο Αρσένης το 1997-1998 μου είπε ότι δεν αξίζω το πτυχίο που μου έδωσε ο ίδιος και έπρεπε να δώσω ΑΣΕΠ, τη στιγμή που άρχισαν να με παίρνουν αναπληρώτρια. Χωρισμένη και με 2 μωρά με πήραν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, με επετηρίδα όπου υπολογιζόταν η προϋπηρεσία από το ΥΠΕΠΘ. Δούλεψα σκληρά για 7 χρόνια ως ωρομίσθια αν και με 21 ώρες, λειψά ένσημα, πρωί και απόγευμα , έβγαλα 2 φορές έφηβο βουλευτή και μαθητές μου πέρασαν στο πανεπιστήμιο, ώσπου ένα ωραίο πάλι πρωί μας πέταξαν στο δρόμο. Αναγκάστηκα να δώσω ΑΣΕΠ το 2007, πέρασα και διορίστηκα από τον ΑΣΕΠ 41 πια χρονών. Ποιοί είστε όλοι εσείς που με θεωρείτε ακατάλληλη για το σχολείο; Γνωρίζετε τι έχει περάσει ο καθένας από εμάς για να φτάσει εδώ, χωρίς να παρακαλέσει για να πάρει ώρες ενισχυτικής, επειδή δεν θέλει να χρωστά τίποτα σε κανένα και γιατί σέβεται το πτυχίο που πήρε πριν 20 χρόνια και τον εαυτό του;
Ρε συ Μάρκο, μήπως είσαι κανένα άλλο ψευδώνυμο της υπερμαχίας; έχω γίνει πολύ καχύποπτος πια!Θέλω ομώς να μου πεις κινητοποίηση για ποιο πράγμα;
Αρκετά! Αμφισβητείτε τώρα και την ικανότητά μας ως καθηγητές, σε εμάς τους πρώην εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ. Είμαι φιλόλογος, 42 χρονών,που περίμενα υπομονετικά να διοριστώ με την επετηρίδα, δουλεύοντας σε φροντιστήρια, όταν ο Αρσένης το 1997-1998 μου είπε ότι δεν αξίζω το πτυχίο που μου έδωσε ο ίδιος και έπρεπε να δώσω ΑΣΕΠ, τη στιγμή που άρχισαν να με παίρνουν αναπληρώτρια. Χωρισμένη και με 2 μωρά με πήραν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, με επετηρίδα όπου υπολογιζόταν η προϋπηρεσία από το ΥΠΕΠΘ. Δούλεψα σκληρά για 7 χρόνια ως ωρομίσθια αν και με 21 ώρες, λειψά ένσημα, πρωί και απόγευμα , έβγαλα 2 φορές έφηβο βουλευτή και μαθητές μου πέρασαν στο πανεπιστήμιο, ώσπου ένα ωραίο πάλι πρωί μας πέταξαν στο δρόμο. Αναγκάστηκα να δώσω ΑΣΕΠ το 2007, πέρασα και διορίστηκα από τον ΑΣΕΠ 41 πια χρονών. Ποιοί είστε όλοι εσείς που με θεωρείτε ακατάλληλη για το σχολείο; Γνωρίζετε τι έχει περάσει ο καθένας από εμάς για να φτάσει εδώ, χωρίς να παρακαλέσει για να πάρει ώρες ενισχυτικής, επειδή δεν θέλει να χρωστά τίποτα σε κανένα και γιατί σέβεται το πτυχίο που πήρε πριν 20 χρόνια και τον εαυτό του;
Μην προσπαθείς να πείσεις στους συναδέλφους που γράφουν εδώ " ότι δεν είμαστε ελέφαντες".
προφανώς θα εννοείς τα μέλη της ΠΕΑ και της ΟΛΜΕ. Ναι αυτοί μπορεί να είναι μαζί σας.
αναρωτιεμαι,εμεις που περιμεναμε τοοοσα χρονια υπομονετικα στους πινακες αναπληρωτων,διορισμου τι ειμαστε;δεν θα τον πω τον χαρακτηρισμο,πολυφοριεται ηδη
Παράθεση από: jonas στις Μαΐου 07, 2009, 08:50:39 amπροφανώς θα εννοείς τα μέλη της ΠΕΑ και της ΟΛΜΕ. Ναι αυτοί μπορεί να είναι μαζί σας. jonas τα μελη της ΠΕΑΕ (εμας που δε μας αρεσει να κοματικοποιουμαστε ξεχναμε τα αρχικα της ΠΕΑΕ ξερεις οσοι εχουν την ταμπελα καποιου κομματος εχουν την εντυπωση οτι εκπροσωπουν και μεγαλο μερος της εκπαιδευτικης κοινοτητας μιλαμε για μεγαλη επαρση......!)
Αγαπητή συναδέλφισσα συνεχίζεις να κατακρίνεις ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις ,ούτε ξέρεις τι αγώνες κάνουν.Αυτοί που σου πανε οτι η ΠΕΑΕ είναι μαγαζάκι του καθενός στα παν λάθος.Κι αν νομίζεις ότι η ΠΕΑΕ κομματικοποιείται είσαι βαθιά νυχτωμένη.Άφησε λοιπόν την εύκολη κριτική και άλλη φορά να φιλτράρεις καλύτερα ό,τι σου λένε.ΚΑΙ στην τελική αν νομίζεις ότι έχεις στοιχεία πέρα από μια δήλωση μιας συναδέλφου των ΟΑΕΔιτων, πες τα και σε μας για να τα μάθουμε.Είδαλλως σταμάτα να είσαι εμπαθής και πριν κρίνεις, φρόντιζε να μαθαίνεις το ποιόν του καθενός.Με λύπη μου στο λέω ότι ούτε γνώση έχεις ούτε αυτι.Και πες μας λίγο που είδες την έπαρση.Και ποιού κόμματος ταμπέλα έχουμε..