*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sandra77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Αυτό τώρα γιατί το έβαλες ;Δεν είναι νέο... Το είδαμε, το ξαναείδαμε... Παντού το βάλατε.... Μήπως τελικά είναι θέμα ανασφάλειας; Θέλετε να είσαστε διαρκώς στην επικαιρότητα, για να ακούμε τον πόνο σας.... Μήπως να σας πούμε και εμείς τον δικό μας ; Και εμείς δεν είμαστε 294 αλλά κάτι χιλιάδες.. Ενα είναι σίγουρο, δε θα  μας αντέξετε..
Ετσι μπράβο!Εκνευρίζομαι, γιατί γνωρίζω περιπτώσεις που μαζεύαν τόσα χρόνια μόρια και από ΠΔΣ και από ΟΑΕΔ  και τώρα αν τους αναγνωριστεί η προυπηρεσία θα διοριστούν χωρίς να έχουν επιτυχία σε ΑΣΕΠ και χωρίς να έχουν φύγει ποτέ από τα όρια του νομού τους....και όλα αυτά τα κατάφεραν με τις γνωριμίες τους
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Αυτό τώρα γιατί το έβαλες ;Δεν είναι νέο... Το είδαμε, το ξαναείδαμε... Παντού το βάλατε.... Μήπως τελικά είναι θέμα ανασφάλειας; Θέλετε να είσαστε διαρκώς στην επικαιρότητα, για να ακούμε τον πόνο σας.... Μήπως να σας πούμε και εμείς τον δικό μας ; Και εμείς δεν είμαστε 294 αλλά κάτι χιλιάδες.. Ενα είναι σίγουρο, δε θα  μας αντέξετε..

Ανασφαλείς εμείς; Ανασφαλείς εμείς που έχουμε με τον μέρος μας το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους; Ανασφαλείς εμείς που συνηγορεί υπέρ μας ο Συνήγορος του Πολίτη; Ανασφαλείς εμείς που συνηγορούν υπέρ μας σχεδόν όλο το Ελληνικό Κοινοβούλιο;
Γιατί το έβαλα;
Για να ενημερωθεί η εκπαιδευτική κοινότητα!

Νεκταρία, οι απειλές τύπου "είμαστε χιλιάδες" δεν μετρούν πλέον. Γιατί άραγε οι χιλιάδες να φοβούνται τους 252 (τόσοι μείναμε)!

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Εγώ λέω να κλειδώσουμε όλο το pde για να σταματήσει η Υπερμαχία να γράφει.
Ξέρει αυτή από κλειδώματα.
Ανοίγει θέματα και τα κλειδώνει.
Εμείς δηλαδή να μην πούμε τη γνώμη μας.
Τα ονόματα των μελών την πειράζουν.
Αυτά που ξερνάει η ίδια τα διάβασε?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Υπερμαχία 1000 συγνώμη,σε παρεξήγησα.
Τελικά έχεις πολύ πλάκα.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πάρε τν ΑΣΕΠ σου και παίξε πραπέρα. Φτάνει πιά.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Φυσικά και θα τον πάρω τον ΑΣΕΠ μου.
Και άμα περάσω,πέρασα.
Θα μπαίνω στο σχολείο με το κεφάλι ψηλά γιατί ακολούθησα το δύσκολο το δρόμο,που ακολούθησαν και ακολουθούν χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι.
Μακάρι να γράψω τόσο καλά όσο χρειάζεται για να διοριστώ,ή έστω να πάω αναπληρώτρια,δε με χαλάει καθόλου και ας με στείλουν και στους Φούρνους για να μαζέψω μόρια.
Μια φυσικός είμαι κι εγώ όπως τόσοι άλλοι.
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο για να ξεχωρίσω από το πλήθος των συναδέλφων μου.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Eίμαι φιλόλογος, με μεταπτυχιακό, ένα διδακτορικό εν εξελίξει και δύο φορές επιτυχούσα μη διοριστέα στον ασεπ.Φέτος περιμένω για αναπληρώτρια.Τη σχολική χρονιά 2006-2007 δούλεψα ως ωρομίσθια στη σχολή μαθητείας του οαεδ.Δεν είχα κανένα μέσο και μπήκα, παρά μόνο τα προσόντα μου.Και ρωτάω τώρα, γιατί να μην μου αναγνωριστούν αυτοί οι μήνες που δούλεψα;Αυτοί που παίρνουν ώρες πδσ,αυτοί που είναι στα Εκκλησιαστικά και στη Σιβητανίδειο προφανώς ξέρετε πώς μπήκαν....Ο Οαεδ πείραξε;Yπάρχουν και άτομα που έχουν δουλέψει σκληρά, μην τους βάζουμε όλους σε ένα καλάθι συνάδελφοι......

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ναι,τον κατακρίνω.Γιατί με άριστα πτυχίο, με μεταπτυχιακό στη διδακτική της γλώσσας στο πανεπιστήμιο Αθηνών,με προυπηρεσία στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, με διδακτορικό εν εξελίξει,η Σιβιτανίδειος με έκρινε ακατάλληλη, ακριβώς γιατί δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει, ούτε καν ωριμίσθια δεν με πήραν....

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Και εγώ τον λατρεύω τον ασεπ.Γιατί από αυτόν μάζεψα κάποια μόρια για αναπλήρωση.Ενώ αν περίμενα από τις αξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο.....

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Eίμαι φιλόλογος, με μεταπτυχιακό, ένα διδακτορικό εν εξελίξει και δύο φορές επιτυχούσα μη διοριστέα στον ασεπ.Φέτος περιμένω για αναπληρώτρια.Τη σχολική χρονιά 2006-2007 δούλεψα ως ωρομίσθια στη σχολή μαθητείας του οαεδ.Δεν είχα κανένα μέσο και μπήκα, παρά μόνο τα προσόντα μου.Και ρωτάω τώρα, γιατί να μην μου αναγνωριστούν αυτοί οι μήνες που δούλεψα;Αυτοί που παίρνουν ώρες πδσ,αυτοί που είναι στα Εκκλησιαστικά και στη Σιβητανίδειο προφανώς ξέρετε πώς μπήκαν....Ο Οαεδ πείραξε;Yπάρχουν και άτομα που έχουν δουλέψει σκληρά, μην τους βάζουμε όλους σε ένα καλάθι συνάδελφοι......

Θα σου αναγνωριστούν μην ανησυχείς!

Υπερμαχία
τηλέφωνο: 6942500 110

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πώς θα αναγνωριστούν ; Περιμένουμε σ αυτό το θέμα νέα... Που είναι λοιπόν ; Α, και κάτι άλλο ,δε θα πέσω στο επίπεδο αυτό που θες Υπερμαχία , μόνο ένα έχω να σου πω, λυπάμαι...Αυτό το τόπικ δε θα μας το κλείσεις με τον τρόπο σου... Κλείνε τα δικά σου...

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου απο την ipermaxia!!! το ξαναλεω, θεωρουν με τις αλλαγες που εγιναν στον οαεδ οτι ειναι η χρυση ευκαιρια να διοριστουν στο δημοσιο σε αυτο το κρατος που μπαζει απο ...παντου.το βασικο επιχειτημα...και αλλου παιζει το μεσο αλλα εκει γιατι δεν αντιδρατε.πολλα τα ερωτηματα μου προς την ipermaxiα,αλλα σε κανενα δεν απαντησε στην ουσια.το μονο που βρηκε να πει ειναι οτι η νεα γενια δεν βαζει τονους στο κειμενο, προσπαθωντας να απαξιωσει ολους τους νεους συναδελφους και εμμεσως να πει οτι πραγματι η ιδια ειναι ικανη να διοριστει στο δημοσιο σχολειο.(για του λογου το αληθες μπορειτε να διαβασετε την στιχομυθια...)

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δεν ξέρω ποιος είναι ικανός και ποιος όχι.Ξέρω όμως ότι άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα διορίστηκαν φέτος μόνο με την πδσ.Έχω δύο επιτυχίες στον ασεπ, έλεος πια.Δούλεψα μια χρονιά στον οαέδ,με πήραν ένεκα μεταπτυχιακού και μεγάλο βαθμό πτυχίου.Γιατί να μην κερδίσω τους 4 μήνες που δούλεψα;Δεν καταλαβαίνω!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)