0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει καποιος να μου πει, αν καθυστερησει να φτασει στα Πεκ , αφου τα πεκ ειναι 4.30 και εμεις σχολαμε 3.45-4.00 και το σχολειο μου ειναι τουλαχιστον 1 ωρα μακρια με τα ΜΜΜ απο τη τοποθεσια που διεξαγονται τα Πεκ, αν θα υπαρξει προβλημα?
Παράθεση από: biolg στις Νοεμβρίου 19, 2010, 07:51:16 pmΞέρει κανείς κάτι για τα ΠΕΚ Θεσσαλονίκη ?Εμένα με πήραν στο τηλέφωνο πρίν 14 ημέρες και μου είπαν ότι θα στείλουν ειδοποίηση στο σχολείο.Στο σχολείο όμως δεν ήρθε τίποτε .Σε ποια ιστοσελίδα βρίσκονται τα ονόματά μας ?Δουλεύω αναπληρωτής α στην ΗμαθείαΠαράθεση από: intemperanta στις Νοεμβρίου 19, 2010, 08:01:02 pmγια ποιο ΠΕΚ της Θεσσαλονικης ρωτας; (εχει 2)Πηρα τηλεφωνο χθες στο ΠΕΚ της Πολιχνης και μου ειπαν οτι αρχιζουμε μετα τις 29 Νοεμβριου. Δεν ηξεραν ακομη το προγραμμα, μου ειπαν να κοιταξω στο site τους μετα τις 29 του μηνοςΑπό το 1ο ΠΕΚ μου είπαν ότι ξεκινάμε 29/11 μέχρι 8/12, 4-9. Την 1η βδομάδα είναι Δευτ-Τετ-Παρ και την 2η Τρ-Πέμ. Εδώ και 5 μέρες μου λένε ότι θα αναρτηθούν τα ονόματα και το πρόγραμμα στο site τους. Ακόμα τίποτα...... Αν ανήκεις στο 1ο ΠΕΚ, μπες στο http://users.otenet.gr/~apekthes/leftframe.htm.
Ξέρει κανείς κάτι για τα ΠΕΚ Θεσσαλονίκη ?Εμένα με πήραν στο τηλέφωνο πρίν 14 ημέρες και μου είπαν ότι θα στείλουν ειδοποίηση στο σχολείο.Στο σχολείο όμως δεν ήρθε τίποτε .Σε ποια ιστοσελίδα βρίσκονται τα ονόματά μας ?Δουλεύω αναπληρωτής α στην Ημαθεία
για ποιο ΠΕΚ της Θεσσαλονικης ρωτας; (εχει 2)Πηρα τηλεφωνο χθες στο ΠΕΚ της Πολιχνης και μου ειπαν οτι αρχιζουμε μετα τις 29 Νοεμβριου. Δεν ηξεραν ακομη το προγραμμα, μου ειπαν να κοιταξω στο site τους μετα τις 29 του μηνος
Αυτο το 4-9 πολυ βαρυ ακουγεται... Ποτε θα προλαβαινουμε να προετοιμαστουμε για το μαθημα της επομενης μερας; Με βλεπω να ξενυχταω πανω απο το βιβλιο των αρχαιων...
Παράθεση από: so good στις Νοεμβρίου 21, 2010, 05:58:16 pmΓνωριζει καποιος να μου πει, αν καθυστερησει να φτασει στα Πεκ , αφου τα πεκ ειναι 4.30 και εμεις σχολαμε 3.45-4.00 και το σχολειο μου ειναι τουλαχιστον 1 ωρα μακρια με τα ΜΜΜ απο τη τοποθεσια που διεξαγονται τα Πεκ, αν θα υπαρξει προβλημα?Επειδή κι εγώ θα καθυστερώ λόγω ολοημέρου, μου είπαν να ζητήσω απ'το σχολείο να με αφήνουν κανένα 15' νωρίτερα και θα με αφήνουν να αργώ λίγο. Τώρα, στη δική σου περίπτωση, πρέπει να συννενοηθείς με τα ΠΕΚ που ανήκεις γιατί πράγματι δεν μπορείς να διακτινιστείς!
Δηλαδη ενημερωθηκες απο το πεκ που ανηκεις γι αυτο?
Παράθεση από: biolg στις Νοεμβρίου 19, 2010, 07:51:16 pmΞέρει κανείς κάτι για τα ΠΕΚ Θεσσαλονίκη ?Εμένα με πήραν στο τηλέφωνο πρίν 14 ημέρες και μου είπαν ότι θα στείλουν ειδοποίηση στο σχολείο.Στο σχολείο όμως δεν ήρθε τίποτε .Σε ποια ιστοσελίδα βρίσκονται τα ονόματά μας ?Δουλεύω αναπληρωτής α στην Ημαθείαεγώ πήρα χθες Παρασκευή τηλέφωνο στο 1 ΠΕΚ Θεσσαλονίκης....Πέλλα είμαι καιμου είπαν ότι δεν έστειλε η Δβθμια το όνομά μου και τα τμήμστα έκελισαν του χρόνου μου είπαν.....
πειτε μου τωρα οτι πρεπει και αμω να παρακολουθησουν τα πεκ??