0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα Γραφεια θα καταργηθουν το καλοκαιρι
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 17, 2011, 03:25:43 pmΤα Γραφεια θα καταργηθουν το καλοκαιριΈχει ανακοινωθεί η ημερομηνία; Υπάρχει κάποιο στοιχείο σχετικά;
Δηλαδή δεν μπορούμε να δηλώσουμε 2 φορεις π.χ ιεκ και διευθυνση δευτεροβαθμιας? πάντως μπάχαλο........ούτε κριτηρια ουτε τιποτα
Μα η αίτηση είναι ελλιπέστατη!! Και πού δηλώνουμε όλα αυτά που δηλώναμε παλιά (οικογενειακή κατάσταση, παιδιά κλπ)???Επίσης, έχω δύο (πιο) συγκεκριμένες απορίες:1) πρέπει να ζητήσω συστατική επιστολή από τον νυν διευθυντή μου? (αυτό δεν σημαίνει η "αξιολογική έκθεση"?)2) ο σύζυγός μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Πώς αποδεικνύεται η συνυπηρέτηση???Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Η αίτηση είναι για απόσπαση σε φορείς, στο έγραψα και στο άλλο θέμα(απόσπαση 2011)Η συστατική επιστολή αφορά σε αξιόλογη διοικητική εμπειρία, κατά προτίμηση στις υπηρεσίες ή σε νομικά πρόσωπα του ΥΠΔ
Παράθεση από: papaki1 στις Μαΐου 17, 2011, 05:48:52 pmΔηλαδή δεν μπορούμε να δηλώσουμε 2 φορεις π.χ ιεκ και διευθυνση δευτεροβαθμιας? πάντως μπάχαλο........ούτε κριτηρια ουτε τιποταΣε ΙΕΚ δε μπορείς να δηλώσεις μέσω αίτησης απόσπασης στην πλησιέστερη διεύθυνση, αλλά πρέπει να περιμένεις την εγκύκλιο της ΓΓΔ