0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asimvivastοs στις Νοεμβρίου 21, 2008, 01:18:43 pmΤο μήνυμα διαγράφηκε από την happinessΚαι το γεγονός ότι ξαναγράφτηκες στο φόρουμ αποδεικνύει ότι οι admins έπραξαν σωστά.Τα posts του asimvivastοs βλέπω ότι εμπεριέχουν σημαντικές θέσεις, οπότε το "σωστά" μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.
Το μήνυμα διαγράφηκε από την happinessΚαι το γεγονός ότι ξαναγράφτηκες στο φόρουμ αποδεικνύει ότι οι admins έπραξαν σωστά.
Τα μόρια που θα παίρνουμε δε διευκρινίζονται ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?
marvac, σκόπιμες είναι οι ασάφειες. Αν ήταν αντικειμενικά τα κριτήρια, θα προδιοριζόταν και ο αριθμός των ατόμων που χρειάζεται το υπουργείο και δεν θα άφηνε απροσδιόριστο τον αριθμό. Επιπλέον, να υποθέσω ότι δεν υπάρχει για φέτος θέμα κατάργησης των γραφείων;
Παράθεση από: marvac στις Μαΐου 17, 2011, 01:38:59 pmΤα μόρια που θα παίρνουμε δε διευκρινίζονται ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?Τα μορια για τους φορεις σαφως προσδιοριζονται απο το άρθρο 31 παρ. 1,2 και 6 του Ν.3848/2010.
Παράθεση από: erietta στις Μαΐου 17, 2011, 02:17:28 pmmarvac, σκόπιμες είναι οι ασάφειες. Αν ήταν αντικειμενικά τα κριτήρια, θα προδιοριζόταν και ο αριθμός των ατόμων που χρειάζεται το υπουργείο και δεν θα άφηνε απροσδιόριστο τον αριθμό. Επιπλέον, να υποθέσω ότι δεν υπάρχει για φέτος θέμα κατάργησης των γραφείων;Νομίζω ότι δεν αναφέρει πουθενά γραφεία, οπότε μάλλον θεωρούνται παρελθόν...εξάλλου λέει για γραφεία φυσικής αγωγής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης να κάνουν αίτηση στη διεύθυνση!