0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα όπου αναρτώνται συγκεντρωτικά οι θέσεις σε φορείς όπου μπορεί να πάρει κάποιος απόσπαση; Π.χ. πώς θα ξέρω ποιες βιβλιοθήκες ή ποια ΓΑΚ ζητούν εκπαιδευτικό για απόσπαση, ώστε να δηλώσω αυτά τα συγκεκριμένα;
Όχι, δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει αυτό που λες. Δεν υπάρχουν φορείς που να ζητούν εκπαιδευτικούς για αποσπάσεις. Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στους φορείς δυστυχώς ή ευτυχώς γίνονται με «άλλους τρόπους» και όχι απαραίτητα γιατί τους χρειάζονται.
Άρα να υποθέσω ότι εγώ π.χ. που δεν έχω "άλλο τρόπο", δεν έχω καμία πιθανότητα να πάρω απόσπαση σε κάποιον φορέα;
Αν κάποιος πήρε απόσπαση σε φορέα χωρίς μέσον, ας μας ειδοποιήσει για να ξέρουμε...
Συνάδελφοι, φέτος αποσπάστηκα σε δ/νση. Ήταν ο μόνος τρόπος να είμαι σπίτι μου μετά από πολλά χρόνια μακριά.Όπως σωστά είπαν και πιο πάνω αρκετές διευθύνσεις είναι υποστελεχωμένες. Δεν έχω μέσον, είμαστε κάτι λίγοι απ'ότι βλέπω γύρω μου. Εγώ πέρσι μόλις ξεκίνησαν οι αιτήσεις πήγα και βρήκα τον Δ/ντη εκπαίδευσης και του μίλησα. Φάνηκε θετικός γιατί είχαν ανάγκη και όντως πήρα την απόσπαση.
Το θέμα δεν είναι αν έχεις προσόντα και πού θα σε αξιοποιήσει. Αν αποσπαστείς ανάλογα που θα τοποθετηθείς, θα σου δείξουν τη δουλειά και θα την κάνεις,όπως την έκαναν και οι προηγούμενοι. Το θέμα είναι να ενημερώσεις τον Δ/ ντη ότι θέλεις να πάρεις απόσπαση εκεί. Οι Δ/ντές ερωτωνται και προτείνουν αυτούς που θέλουν. Και τους παίρνουν .
Εγώ πάντως δεν ξέρω κάποιον.
ξέρετε πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για αποσπάσεις σε φορείς;
Εξαρταται απο τη Διευθυνση. Αθηνα και Θεσσαλονίκη γινεται σφαγή, χρειάζεται οπωσδήποτε σπρωξιμο η αίτηση