0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α μάλιστα... Είδα κάποιες προκηρύξεις που βγαίνουν που αναφέρονται σε εντεταλμένους διδάσκοντες, όπου αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά δεν ήξερα αναφορικά με την απόσπαση.. Ούτε είναι εφικτό με κάποια σύμβαση κάποιων ωρών να γίνει διδασκαλία η οποία και να προσμετράται; Για τα ερευνητικά έργα πόσες ώρες θα υπολογίζονται; Σε ευχαριστώ για τη απάντησή σου!
emmaki, γιατί μπορούν όμως στο ΕΑΠ; Ή καταργήθηκε κι αυτό;
Καμία ενημέρωση για αποσπάσεις σε φορείς;
Αν δεις το νόμο για την τριετή εμπειρία έχει διδακτική εμπειρία ή έμπειρα σε ερευνητικά προγράμματα. Οπότε απαιτείται η συμπλήρωση 3ετιας σε ερευνητικό πρόγραμμα για να έχεις τη δυνατότητα. Δεν αναφέρει ώρες εργασίας επί των ερευνητικών. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Τα ερευνητικα ειναι αναλογα με τη συμβαση που θα υπογραψεις (εμενα πχ τωρα που ειμαι σε ενα δεν λεει ωρες απασχολησης, αλλα λεει «μερικης απασχολησης», βεβαια ειμαι αλλω περιπτωση καθως δεν ειμαι πρωτο-ή δευτερο-βαθμια). Αλλη συμβαση δεν γνωριζω να υπαρχει για διδασκαλιαΟι δημοσιοι υπαλληλοι δεν μπορουν να κανουν συμβασηβουτε ως εντεταλμενοι διδασκοντες (παλιοι 407), ουτε με το προγραμμα απομτησης ακαδημαϊκης εμπειριας (ΕΣΠΑ) ενω προν 3 χρονια μπορουσαν.
Άρα δεν υπάρχει καμία σύμβαση (εννοώ εκτός της προκήρυξης των εντεταλμένων διδασκόντων), με την οποία να γίνεται πρόσληψη στο ίδρυμα για διδασκαλία, οπότε και για την προσμέτρηση προϋπηρεσίας για τους δημοσίους υπαλλήλους... Η δυνατότητα αυτή έγκειται δηλαδή μόνο στη συμμετοχή σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα; Σε ευχαριστώ!
Η 3ετη διδακτικη εμπειρια μπορει να αντικατασταθει (ή να υποκατασταθεί) απο την 3ετη συμμετοχη σε ερευνητικο προγραμμα μετα τη ληψη του διδακτορικου
Καλησπέρα, συνάδελφοι. Ως νεοδιόριστος του 2023 έχω λάβει άδεια ανατροφής τέκνου με αποδοχές για το έτος 2023-24 και χωρίς αποδοχές για το τρέχον έτος. Δικαιούμαι να κάνω αίτηση για απόσπαση σε φορέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.