0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσον αφορά τα παραδείγματα από άλλες χώρες, να θυμίσω ότι τα πακέτα τα παίρνουμε ολόκληρα: σε άλλες χώρες, δεν υπάρχει αυτό που εδώ ονομάζουμε μονιμότητα. Ούτε διεκδικήσεις για τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Άρα τι ακριβώς χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα;
Αυτό που είπα εγώ είναι ότι όταν είσαι για καιρό μακριά, δεν ξεχωρίζεις ούτε μετάθεση ούτε απόσπαση εντός υπουργείου ή εκτός ή οπουδήποτε αλλού, προσπαθείς απλώς να γυρίσεις πιο κοντά όταν δεν υπάρχουν τα κίνητρα να σε κρατήσουν εκεί που είσαι. Τα υπόλοιπα περί μη διαφάνειας, βυσμάτων κτλ, χωρίς να ισχύουν πάντα σε όλες τις περιπτώσεις, έχουν ειπωθεί με λεπτομέρειες και είναι σωστά. Απλώς καλό είναι να ψάξουμε την αιτία που συμβαίνουν όλα αυτά, ποιος τα επιτρέπει, τα καλλιεργεί κτλ και να μην κρίνουμε μόνο την τελική κίνηση ή επιλογή. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό. Αλλά όπως νομίζετε παρόλα αυτά.
Καλησπέρα! Επειδή πρώτη φορά κάνω επανεξέτασης, μετά την καταχώριση, δε μου δίνει κάποιο αριθμό πρωτοκόλλου, απλά εμφανίζει σε πράσινο πλαίσιο επανεξέταση και την αιτιολογία. Χρειάζεται να γίνει κάποια άλλη ενέργεια; Ευχαριστώ πολύ
Στη Γαλλία στη Γερμανία στην Ιταλία υπάρχει μονιμότητα. Μη γράφουμε ό,τι να 'ναι.
Στην Γαλλια υπάρχει μονιμότητα, αλλά δεν υπάρχει η εννοια της μετάθεσης. Παραμένεις στην θέση για την οποία έχεις προσληφθεί
Καλησπέρα, επειδή δε μπορώ να βρω κάπου με σαφήνεια το εργασιακό και διδακτικό ωράριο, θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει;Πόσες ώρες εργασιακό και διδακτικό ωράριο έχουμε οι αποσπασμένοι στα ΑΕΙ ;