0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις δίκαιο. Δεν έχουν όμως όλες οι μητροπόλεις σχολεία.
Η αλήθεια είναι ότι οι γυμναστές δεν μου έκαναν τόσο εντύπωση, γιατί έτσι κι αλλιώς περισσεύουν στην δευτεροβάθμια. Και στα πανεπιστήμια κάθε χρόνο αποσπώνται δεκάδες!Αλλά μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί και οικονομολόγοι που υπάρχουν ελλείψεις στη δευτεροβάθμια, όπως και μηχανολόγοι μου έκανε εντύπωση ότι αποσπώνται. Οι μητροπόλεις δίνουν τις ειδικότητες που θέλουν ή αποσπώνται πρόσωπα; Δηλαδή η μητρόπολη Α είπε τον Ιούνιο ότι χρειάζεται ένα γυμναστή, ένα μαθηματικό και ένα θεολόγο και στέλνουν με μόρια τους πρώτους που έκαναν αίτηση; Ή αποσπώνται συγκεκριμένα άτομα:θέλω το Γιώργο, το Νίκο και τη Μαρία; Το ρωτάω, γιατί δεν βλέπω πουθενά μόρια και αναρωτιέμαι πώς γίνεται η επιλογή ειδικοτήτων.
Ερώτηση περίεργης φύσης. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να "ανοίξει ο χορός" των αποσπάσεων με Μητροπόλεις και Αρχιεπισκοπές; Εκτός από το ότι θα είναι ευλογημένες και οι λοιπές αποσπάσεις φορέων που θα ακολουθήσουν, να θεωρηθεί ως καλός οιωνός άνωθεν;
Μόρια αγαπητέ/ή δεν θα δεις. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι όταν δεν υπάρχει μοριοδότηση, δεν μπορείς να κάνεις φαντάζομαι και ένσταση σε αυτόν που σου πήρε π.χ. τη θέση και υπολειπόταν σε μόρια. Δεν νομίζω να τρέχει η διαδικασία βάσει ειδικοτήτων. Πιστεύω ότι είναι όπως το είπες. Με το Γιώργοοο και το Νίκοοο, τη Μαρίααα και τα άλλα παιδιάαααααααα....
παιδιά καλημέρα!!ακούω κάτι περίεργα πράγματα και απορώωωω!Συνάδελφος αποσπασμένος σε γραφείο *(31/08) τελειώνει η θητεία του , μου λεει ότι δεν του επιτρέπεται από το νόμο να κάνει πάλι αίτηση για φορέα (στο γραφείο εννοει) αλλά μπορεί να του το ανανεώσει ο διευθυντής εκπαίδευσης και να παραμείνει ένα χρόνο ακόμα στο γραφείο..ισχύει κάτι τέτοιο(ένα αρθρο 70 λεει κτλ)!!!???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...κράτος δικαίου!ουάουΚαλημέρα,,έχω ξανακάνει αυτή την ερώτηση...κοινώς ο φίλος μας δεν εκανε χαρτια για γραφείο φέτος...(αίτηση για απόσπαση σε γραφείο) αλλά ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεται και ότι θα του την ανανεώση ο προιστάμενος του.θα εισηγηθεί ο ίδιος χωρίς αίτηση.γίνεται κάτι τέτοιο???..ΕΛΕΟΣ