*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74064 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:01:43 pm »
βρε, δε στρωνεστε στο διαβασμα λεγω γω και αφηστε τις ....φιλοσοφιες,....αντε....μη γινει ξαφνικα ....που το ενα σας μυριζει το αλλο σας βρωμά... ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:05:23 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:04:06 pm »
Ενταξει ρε παιδιά, στην τελική τί κακό έχει το να πας σε φροντιστήριο; Για τις πανελλήνιες δηλαδή δεν πηγαινουμε; Οκ το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο σαφώς, λογικό είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο κατακριτέο, άμα τα έχει κάποιος γιατί αν μην τα δώσει αν θεωρεί πως θα βοηθηθεί; Υπάρχουν και οι τσαρλατανοι φυσικά που κοιτάζουν να εκμεταλλευθούν, όπως και σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν σοβαρή δουλειά.Άμα σε αυτή την ηλικία και με τη μόρφωση που έχουμε δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος είναι καλός ή μας κοροιδεύει, τότε αλλού είναι το πρόβλημά μας..  Εγώ πήγα στα δοκιμαστικά της ιστορίας στο γνωστό μεγάλο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη και ο τύπος που έκανε μάθημα ήταν κορυφή, δεν πιανοταν πουθενά. Και αν γίνει ΑΣΕΠ τελικά εγώ προσωπικά θα πάω έστω στην ιστορία γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω και να αγοράζω χίλια δυο βιβλία να βγάζω σημειώσεις για κάθε περίοδο και να πελαγώνω πότε έγινε αυτό και πότε το άλλο γιατί λένε 10 διαφορετικές εκδοχές, προτιμώ να πάω εκεί και να ψάχνω μόνη μου για ό,τι θεωρώ εγώ πως πρέπει να ψάξω παραπάνω μετά. Αλλά αυτό το πράγμα που θεωρούμε κορόιδο όποιον πηγαίνει, ενω αν είχαμε τη δυνατότητα θα πηγαίναμε όλοι γιατί παίζεται το μέλλον μας, ποτέ δεν θα το καταλάβω!! ::)
Το μέλλον μας παιζόταν...τώρα δυστυχώς τα γραπτά του ΑΣΕΠ δεν θα αρκούν για να μας οδηγήσουν στον διορισμό...αυτή είναι η τεράστια διαφορά...!!
Και όσο σκέφτομαι πως υπάρχουν άτομα με κάτι 30μηνα βυσματικά τελείως που θα τους δώσουν μια προσαύξηση τουλάχιστον 5 μονάδων συν κανένα ecdl και proficiency που ενδεχομένως να έχουν...θα φτάσουν κοντά στις 10 μονάδες προσαύξηση και εγώ ο μ@λ@κ@ς θα λιώνω για άλλη μια φορά πάνω στα βιβλία για να τους έχω πάλι μπροστά μου...βγάζω αφρούς και καπούς μαζί!! Ποιο φροντιστήριο και κουραφέξαλα μετά...;;
Μετά από τόσα έχω καταλήξει στο ότι ο ΑΣΕΠ είναι πλέον το πιο αδύναμο όπλο.... ???

Έχεις δίκιο, αλλά αυτό που περιέγραψα παραπάνω είναι μια νοοτροπία που υπάρχει από τότε που ξεκίνησε ο ΑΣΕΠ και τα φροντιστήρια. Πλέον δεν μπορεί να μας βοηθήσει τίποτα και το δημόσιο έχει πεθάνει. Κι εγώ μαι από τα ίδια είμαι, μηδενικά μόρια που αμφιβάλλω αν ποτέ ξεπεράσουν το μηδεν και διοριστώ! ;D Αλλά όσο υπάρχει η ψευδαίσθηση της αξιοκρατίας (και καλα) των εξετάσεων του ΑΣΕΠ δεν μπορέι κάποιος να μου στερήσει την ελπίδα ότι αν προσπαθήσω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ, ίσως ίσως ίσως κάτι να καταφέρω! Την αλήθεια την ξέρουμε για όλα τους τα συστήματα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ευτυχώς ή δυστυχώς. ;)
Αναστασία μου ο μισός μου εαυτός μου λέει αυτά που λες εσύ και ο άλλος μισός αυτά που περιέγραψα...ίσως επειδή εγώ δεν έχω μηδενικά μόρια και επειδή έχουν ήδη ακυρωθεί οι κόποι μου μια φορά (έχω μόρια από ΑΣΕΠ)...ίσως αν είχα μηδενικά μόρια να ήλπιζα περισσότερο...και ίσως αν ήμουν αναπληρώτρια με αρκετούς μήνες να ένιωθα πως δεν έχει επιστροφή...μόνο να κοιτάξω τον δρόμο του διορισμού εφόσον θα είχα φτάσει ως εκεί...εγώ όμως είμαι κάπου στην μέση και τα χω ψιλοπαίξει...δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να αξιολογήσω...
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία πάντως...και μόνο που σκέφτεσαι τον δρόμο της αξιοκρατίας το αξίζεις απόλυτα!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:11:42 pm »
Η αλήθεια είναι Κώστα πως ζω για την μέρα που θα δω κάποιους απ'αυτούς πιο πίσω ενδεχομένως από μένα στον ενιαίο...υπάρχει κοπέλα στην πόλη μου 27 χρ. χωρίς καμιά επιτυχία στον ΑΣΕΠ και φέτος πήγε αναπληρώτρια μαζεύοντας τόσα χρόνια μήνες προυπηρεσίας από ΠΔΣ στα μειονοτικά που μετρούσαν διπλά.... ??? ??? ??? ??? ??? ???
 Και σαν αυτήν και τόοοσοι άλλοι...και αρκετοί διορίστηκαν κιόλας!!
Αλλά τουλάχιστον κανένας δεν θα μπορεί ποτέ να μας προσάψει αναξιοπρέπεια όσους προσπαθούμε...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:15:09 pm »
Καλή τύχη και υπομονή σε όλους μας!! Που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός, θα <δε λέω το ρήμα, ντροπή! ;D> και ο φτωχός!!  ;)
Μην τα παίζεις και μην παιδεύεις το μυαλό σου άδικα με σκέψεις αν αυτό αν εκείνο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε, αλλά κάτι θα γίνει και για μας, που θα πάει!
Να είσαι καλά κοπέλα μου και καλή δύναμη γιατί εχουμε πολύ δρόμο μπροστά! :)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:05:23 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:16:36 pm »
Πάντως εγώ πιστεύω πως είναι ρίσκο να πάει κάποιος τώρα φροντιστήριο χωρίς να ξέρει πότε και με ποιά μορφή θα είναι ο νέος ΑΣΕΠ. Εκτός αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:20:40 pm »
Πάντως εγώ πιστεύω πως είναι ρίσκο να πάει κάποιος τώρα φροντιστήριο χωρίς να ξέρει πότε και με ποιά μορφή θα είναι ο νέος ΑΣΕΠ. Εκτός αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες...
Κι εγώ αυτό πιστεύω...καλύτερα π.χ στους ΠΕ02 να ξεκινήσει κάποιος μόνος του να διαβάζει αυτά που δεν αλλάζουν εύκολα στην ύλη π.χ γραμματολογίες και παιδαγωγικά και νομίζω πως είναι πιο ασφαλές να απευθυνθεί κάποιος σε φροντιστήριο απ'του χρόνου...

ΥΓ: Αναστασία...στο προφίλ σου έχεις άτομα που ρίχνουν μούτζες στην

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:26:29 pm »
Κι εγώ αυτό πιστεύω...καλύτερα π.χ στους ΠΕ02 να ξεκινήσει κάποιος μόνος του να διαβάζει αυτά που δεν αλλάζουν εύκολα στην ύλη π.χ γραμματολογίες και παιδαγωγικά και νομίζω πως είναι πιο ασφαλές να απευθυνθεί κάποιος σε φροντιστήριο απ'του χρόνου...

Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:27:35 pm »
τα μειονοτικα σου δινουν διπλα μορια?????

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:28:04 pm »

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:32:53 pm »
Αλλά τουλάχιστον κανένας δεν θα μπορεί ποτέ να μας προσάψει αναξιοπρέπεια όσους προσπαθούμε...
Πολυ σωστο αυτο που λες!Τουλαχιστον πολλοι απο μας περπαταμε στο δρομο με ψηλα το κεφαλι...Πολυ σημαντικο αυτο.
Στο παραδειγμα που ανεφερες να σου αναφερω αυτο:Γνωστη μου συναδελφισσα 30 χρονων εχει 15 μορια μονο απο ΠΔΣ σε δυσπροσιτο, στην οποια μπηκε με βυσμα...Μπηκε με μηδενικα μορια και φυσικα δεν εχει δωσει ποτε της στο διαγωνισμο.Τρεμει στην ιδεα πως θα χρειαστει να διαβασει για ΑΣΕΠ και μου λεει πως οταν ειχε δει τα θεματα του 2009, την ειχε κοψει κρυος ιδρωτας καθως σε πολλα απο αυτα ειχε αγνοια.Εχω εχω λιγο λιγοτερα μορια απο κεινη, με την επιτυχια μου στον ΑΣΕΠ του 2009.Εγω ειμαι 24,αυτη 30...Και ομως κατι μου λεει πως πολλοι απο εμας(αρχαριοι οπως εγω και Αναστασια και αλλοι συναδελφοι συνειδητοποιημενοι και με αξιοπρεπεια οπως εσυ Λωρα) θα διοριστουμε πολυ πιο γρηγορα απο κατι τετοιες ;) .
Ειναι ο κυριοτερος λογος που με κανει να αισιοδοξω το συγκεκριμενο συστημα. :) .Η δικαιωση αργει αλλα θα ερθει.
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:35:56 pm »

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:43:53 pm »
αν γνωριζει καποιος για τα μειονοτικα ασ μου απαντησει!

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 05:10:44 pm »
Πολυ σωστο αυτο που λες!Τουλαχιστον πολλοι απο μας περπαταμε στο δρομο με ψηλα το κεφαλι...Πολυ σημαντικο αυτο.
Στο παραδειγμα που ανεφερες να σου αναφερω αυτο:Γνωστη μου συναδελφισσα 30 χρονων εχει 15 μορια μονο απο ΠΔΣ σε δυσπροσιτο, στην οποια μπηκε με βυσμα...Μπηκε με μηδενικα μορια και φυσικα δεν εχει δωσει ποτε της στο διαγωνισμο.Τρεμει στην ιδεα πως θα χρειαστει να διαβασει για ΑΣΕΠ και μου λεει πως οταν ειχε δει τα θεματα του 2009, την ειχε κοψει κρυος ιδρωτας καθως σε πολλα απο αυτα ειχε αγνοια.Εχω εχω λιγο λιγοτερα μορια απο κεινη, με την επιτυχια μου στον ΑΣΕΠ του 2009.Εγω ειμαι 24,αυτη 30...Και ομως κατι μου λεει πως πολλοι απο εμας(αρχαριοι οπως εγω και Αναστασια και αλλοι συναδελφοι συνειδητοποιημενοι και με αξιοπρεπεια οπως εσυ Λωρα) θα διοριστουμε πολυ πιο γρηγορα απο κατι τετοιες ;) .
Ειναι ο κυριοτερος λογος που με κανει να αισιοδοξω το συγκεκριμενο συστημα. :) .Η δικαιωση αργει αλλα θα ερθει.

και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι  ;)

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 05:38:02 pm »
Σε εμφύλιο θα οδηγήσει η κατάσταση  ::)

Ο Ασεπ μπορεί να προσφέρει δουλειά έστω στους μισούς;;; ΟΧΙ
Μπορεί να προσφέρει δουλειά στους πιο μακροχρόνια φτωχούς ;;; ΟΧΙ
Π.χ. είναι μια παντρεμένη σύζυγος, η οποία με τον αρκετά ευκατάστατο άντρα  και τα παιδιά τους μένει Ψυχικό. Πάει και σ' έναν Μπόνια ενώ δίνει έναν Ασεπ, δύο, με τον τρίτο πετυχαίνει. Μπράβο της δε λέω αλλά σε τέτοιους καιρούς θα ήθελα να πάρει την θέση της ένας φτωχότερος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182652
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)