*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 73950 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 09:24:10 pm »
Aν ο θεός έβαζε τώρα το χέρι του (όπως λέει και η 'Αννα Διαμαντοπούλου), ποιούς θα βοηθούσε; ποιούς θα διόριζε; ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ

Συγνώμη, αλλά γιατί το επαναλαμβάνεις συνέχεια αυτό με τους φτωχότερους; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω... Όχι πως δε συμφωνώ βέβαια, απλά μου φαίνεται περίεργο που το γράφεις εδώ γιατί δεν είμαστε οι αρμόδιοι να κάνουμε κάτι γι'αυτούς δυστυχώς. :)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:22:37 »

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 09:30:24 pm »
Nai sorry  :)

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 10:04:33 pm »
πραγματικα το μονο που επαναλαμβανεις ειναι αυτο ¨"φτωχοτεροι, φτωχοτεροι...."κοιτα να σου πω κανενας δεν ειναι τοσο  πλουσιος,ο καθενας εχει τα προβληματα του και προσπαθει για το καλυτερο...αν ενδιαφερεσαι πολυ για τους φτωχοτερους κ περασεις στον ασεπ(που σου το ευχομαι) δωσε τη θεση σου σε καποιον αλλον που την εχει περισσοτερο αναγκη απο εσενα!

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 11:35:20 pm »
Oι τυποι εχουν σκοπο να τα σαρωσουν ολααααααααααααα............ακομα και την αποφαση στην προσφυγη για την αντισυνταγματικοτητα του μνημονιου στο Συμβουλειο της Επικρατειας!!!!!!

Οι μειωσεις στις συνταξεις και στους μισθους ειναι σε βιωσιμα επιπεδα λεει το δελτιο τυπο του ΣτΕ πριν κιολας εκδικαστει η προσφυγη κατα του μνημονιου!!!!!!!!!! Πρωτη φορα μοιραζεται δελτιο τυπου απο το ΣτΕ!!!! Σαν να εχει προδικαστει το αποτελεσμα της προσφυγης!!!!!!!!

Τον Προεδρο του Συμβουλειου της Επικρατειας που ειναι το Ανωτατο Δικαστηριο τον επιλεγει ο Πρωθυπουργος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:22:37 »

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 01:45:31 am »
Lila μου,μα ακριβως, για να μη διορισει αυτους που το δικαιουνται θα κανει το διαγωνισμο......(για σκεψοιυ το)
Μάρκο δεν γίνεται να μην διορίσει τους εναπομείναντες διοριστέους του 2009...είναι παράνομο του κερατά...και έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θα τους πάρει του χρόνου...
Δεν γίνεται να μην πάρει αυτούς...ή θα πάρει αυτούς και μετά θα κάνει ΑΣΕΠ ή δεν θα κάνει ΑΣΕΠ αν δεν τους πάρει πρώτα!
 Μιλώντας με τον δικηγόρο που έχουμε στην υπόθεση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ μας εξήγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση άτομα με ΦΕΚ διορισμού στο χέρι να μείνουν εκτός παρά μόνο σε περίπτωση πτώχευσης...

Mόνο που η Lila γράφει γι' αυτούς που δικαιούνται τον διορισμό, ενώ εσύ γράφεις για τους διοριστέους. Κι εδώ είναι η αρχή του εμφυλίου...

Ακριβώς εδώ...Πολύ σωστά το έθεσες...Σε μεταβατική δεν είμαστε βρε Μάρκο;;;;Γιατί την έκανε τη μεταβατική(υποτίθεται):;;;;Για να διορίσει αυτούς που το δικαιούνται(24μηνο+ασεπ κλπ).Δηλαδή πρέπει πια να φωνάζουμε και τα αυτονόητα;;;Στην τελική γιατί την έδωσε τη μεταβατική αν δεν διορίσει κανέναν όπως ειπώθηκε;;;;;;Για τους φετινούς 2.900;;;;;;Δηλαδή έχουμε παρανοήσει τελείως....Θα κάνει δηλαδή ασεπ,θα τραβήξει ένα ωραιότατο Χ σε όλους και..άντε γειά:;;;;Η λογική λέει πως αν έχουμε πάγωμα προσλήψεων,δεν πρέπει να κάνει ασεπ.Ο ασεπ γίνεται για διορισμό στο δημόσιο και αν δεν γίνονται διορισμοί,πώς θα τους προσλάβει;;;;;Kαι τι σημαίνει 12-13;;;;Και ποιός σου λέει εσένα κι εμένα ότι και το 12 δεν θα γίνει πάγωμα προσλήψεων;;;;;;
Θα μείνουμε όλοι άνεργοι για να ησυχάσετε όλοι οι ασεπ-lovers!!!

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θέματος αυτού, με κάποια καθυστέρηση, ομολογώ ότι βρήκα σε αυτή σου την απάντηση τον καλύτερο χαρακτηρισμό: ΑΣΕΠ LOVERS. Να είσαι καλά βρε Lila είναι ο πιό ευστοχος χαρακτηρισμός για όλους αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές του Ασεπ, που νομίζουν ότι ολος ο κόσμος και η δικαιοσύνη εξαντλείται σε μια απλή συμμετοχή σε έναν  Ασεπ που στους περισσότερους εξασφαλίζει ο μπαμπάς και η μαμά την παρακολούθηση ενός φροντιστηρίου, όπως όταν ήταν υποψήφιοι στις Πανελλάδικές λέει, για την καλύτερη δυνατή προυπηρεσία.
Οι όψιμοι λοιπόν τιμητές των πάντων που έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, ότι δεν "κλέψαν" προυπηρεσία, δεν πατήσαν επι πτωμάτων άρα κοιμούνται ησυχα τα βράδια, αγνοούν ότι και άλλοι πριν από αυτούς παλέψαν κάποιοι πετύχαν, απέκτησαν μόρια και δικαίωμα στην αναπλήρωση και μετά απο 3 χρονη τουλάχιστον προυπηρεσία γιατί όχι δικαίωμα διορισμού.
Μπορείτε , ανετα, να συνεχίσεται το ρόλο των ΑΣΕΠ LOVERS, σταματήστε όμως να είστε οι τιμητές των πάντων, είναι καταρχάς γελοίο και τουλάχιστον εξοργιστικό.

Γεια σου Lila 76.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 01:55:01 am »
Aγωνιστικούς χαιρετισμούς συνάδελφισσα xriana.Όλοι δώσαμε ασεπ,αλλά φτάνει πια.....Πόσους ακόμα;;;;;Aυτό απλά ήθελα να τονίσω.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 02:09:35 am »
Lila μου,μα ακριβως, για να μη διορισει αυτους που το δικαιουνται θα κανει το διαγωνισμο......(για σκεψοιυ το)
Μάρκο δεν γίνεται να μην διορίσει τους εναπομείναντες διοριστέους του 2009...είναι παράνομο του κερατά...και έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θα τους πάρει του χρόνου...
Δεν γίνεται να μην πάρει αυτούς...ή θα πάρει αυτούς και μετά θα κάνει ΑΣΕΠ ή δεν θα κάνει ΑΣΕΠ αν δεν τους πάρει πρώτα!
 Μιλώντας με τον δικηγόρο που έχουμε στην υπόθεση κατά των ΟΑΕΔΙΤΩΝ μας εξήγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση άτομα με ΦΕΚ διορισμού στο χέρι να μείνουν εκτός παρά μόνο σε περίπτωση πτώχευσης...

Mόνο που η Lila γράφει γι' αυτούς που δικαιούνται τον διορισμό, ενώ εσύ γράφεις για τους διοριστέους. Κι εδώ είναι η αρχή του εμφυλίου...

Ακριβώς εδώ...Πολύ σωστά το έθεσες...Σε μεταβατική δεν είμαστε βρε Μάρκο;;;;Γιατί την έκανε τη μεταβατική(υποτίθεται):;;;;Για να διορίσει αυτούς που το δικαιούνται(24μηνο+ασεπ κλπ).Δηλαδή πρέπει πια να φωνάζουμε και τα αυτονόητα;;;Στην τελική γιατί την έδωσε τη μεταβατική αν δεν διορίσει κανέναν όπως ειπώθηκε;;;;;;Για τους φετινούς 2.900;;;;;;Δηλαδή έχουμε παρανοήσει τελείως....Θα κάνει δηλαδή ασεπ,θα τραβήξει ένα ωραιότατο Χ σε όλους και..άντε γειά:;;;;Η λογική λέει πως αν έχουμε πάγωμα προσλήψεων,δεν πρέπει να κάνει ασεπ.Ο ασεπ γίνεται για διορισμό στο δημόσιο και αν δεν γίνονται διορισμοί,πώς θα τους προσλάβει;;;;;Kαι τι σημαίνει 12-13;;;;Και ποιός σου λέει εσένα κι εμένα ότι και το 12 δεν θα γίνει πάγωμα προσλήψεων;;;;;;

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θέματος αυτού, με κάποια καθυστέρηση, ομολογώ ότι βρήκα σε αυτή σου την απάντηση τον καλύτερο χαρακτηρισμό: ΑΣΕΠ LOVERS. Να είσαι καλά βρε Lila είναι ο πιό ευστοχος χαρακτηρισμός για όλους αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές του Ασεπ, που νομίζουν ότι ολος ο κόσμος και η δικαιοσύνη εξαντλείται σε μια απλή συμμετοχή σε έναν  Ασεπ που στους περισσότερους εξασφαλίζει ο μπαμπάς και η μαμά την παρακολούθηση ενός φροντιστηρίου, όπως όταν ήταν υποψήφιοι στις Πανελλάδικές λέει, για την καλύτερη δυνατή προυπηρεσία.
Οι όψιμοι λοιπόν τιμητές των πάντων που έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, ότι δεν "κλέψαν" προυπηρεσία, δεν πατήσαν επι πτωμάτων άρα κοιμούνται ησυχα τα βράδια, αγνοούν ότι και άλλοι πριν από αυτούς παλέψαν κάποιοι πετύχαν, απέκτησαν μόρια και δικαίωμα στην αναπλήρωση και μετά απο 3 χρονη τουλάχιστον προυπηρεσία γιατί όχι δικαίωμα διορισμού.
Μπορείτε , ανετα, να συνεχίσεται το ρόλο των ΑΣΕΠ LOVERS, σταματήστε όμως να είστε οι τιμητές των πάντων, είναι καταρχάς γελοίο και τουλάχιστον εξοργιστικό.

Γεια σου Lila 76.

Το νόημα της απάντησής σου δεν καταλαβαίνω. Εξοργιστικό και γελοίο είναι επίσης και το ότι είναι ορισμένοι (υπερ-)τιμητές της προυπηρεσίας και των όσων έχουν κάνει τόσα χρόνια πριν από μας!!! Καλύτερα να απευθυνθείτε εκεί όπου σας τα απαξιώνουν, όχι σε όσους περιμένουν μια ευκαιρία από έναν διαγωνισμό γιατί πλέον είναι η μόνη λύση. Και δεν είπε κάποιος ότι εξαντλείται όλη η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία σε έναν διαγωνισμό, αλλά είναι ένας τρόπος κι αυτός και στην παρούσα φάση ο μοναδικός όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να προσπαθήσει με όποιο τρόπο θέλει -και το να μην πατάς επί πτωμάτων έχει τεράστια σημασία,αλλιώς δεν θα γίνονταν καταγγελίες για τις βυσματικές προυπηρεσίες και τους ΟΑΕΔίτες, κλπ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο και δικαιότερο κάντε το. Επειδή αποκτήσατε εσείς δικαίωμα στην αναπλήρωση και στον διορισμό δεν πρέπει να το αποκτήσει και κανένας άλλος; ???  Αν δεν θέλετε μη δίνετε ρε παιδιά στον ΑΣΕΠ και βρείτε άλλο τρόπο να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας για να μην σας πάρουν τις προυπηρεσίες σας. Αλλά πίσω από τον υπολογιστή ξεκινάνε οι μεγάλες επαναστάσεις, έχετε δίκιο. :-X

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 02:36:03 am »
Πρώτον...όπως είπε και η Αναστασία μπορεί να μην εξαντλείται όλη η αξιοκρατία στον ΑΣΕΠ...αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας και μόνο τρόπος διορισμού που θα είναι προσβάσιμος σε όλους!! Τουλάχιστον να εξασφαλίζεται η ισονομία...όχι όπως ως τώρα που υπήρχαν 10 πόρτες κι άλλα τόσα παράθυρα...αλλά μερικά μόνο για τους εκλεκτούς...!!!
Απ'αυτήν  την άποψη...ναι είναι το δικαιότερο ο ΑΣΕΠ!!
Επίσης εγώ έγραψα νωρίτερα πως γι'αυτούς που έχουν 2-3 ΑΣΕΠ απανωτούς και πήραν την προυπηρεσία...χαλάλι τους ο διορισμός!
Από κει και πέρα...ε όχι και πως όλοι δώσαμε ΑΣΕΠ....μπείτε μια μέρα στους πίνακες π.χ των ΠΕ02 που είμαστε και πολλοί και δείτε πόσοι υπάρχουν μπροστά σας με κουλούρια στην στήλη του ΑΣΕΠ και θα σας έρθει κόλπος!!
Μπορεί να μην είναι ευαγγέλιο ο ΑΣΕΠ,αλλά εξασφαλίζει την ισονομία!!
Και δεν νομίζω πως το να θέλει κάποιος να έχει μια ευκαιρία διορισμού τον κάνει ΑΣΕΠ lover...αυτό μόνο μέσα σε ένα φρενοκομείο υφίσταται!!
Αλλά μπροστά στην σκατοκατάσταση που είχε επικρατήσει τόσα χρόνια,ε ναι!! ΑΣΕΠ και πάλι ΑΣΕΠ...μόνο που μέχρι να καθαρίσουν οι πίνακες απ'τους βυσματίες θα περάσουν αρκετά χρόνια...μέχρι να είναι όλα τα μόρια ολονών μόνο από ΑΣΕΠ θα περάσουν κάποια χρόνια...
Και ως τότε...δεν ξέρουμε και σε ποια ακριβώς κατάσταση θα είναι η Παιδεία...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kakar

• Πλήρες μέλος
  • ΠE0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 03:29:19 am »
Πρώτον...όπως είπε και η Αναστασία μπορεί να μην εξαντλείται όλη η αξιοκρατία στον ΑΣΕΠ...αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας και μόνο τρόπος διορισμού που θα είναι προσβάσιμος σε όλους!! Τουλάχιστον να εξασφαλίζεται η ισονομία...όχι όπως ως τώρα που υπήρχαν 10 πόρτες κι άλλα τόσα παράθυρα...αλλά μερικά μόνο για τους εκλεκτούς...!!!
Απ'αυτήν  την άποψη...ναι είναι το δικαιότερο ο ΑΣΕΠ!!
Επίσης εγώ έγραψα νωρίτερα πως γι'αυτούς που έχουν 2-3 ΑΣΕΠ απανωτούς και πήραν την προυπηρεσία...χαλάλι τους ο διορισμός!
Από κει και πέρα...ε όχι και πως όλοι δώσαμε ΑΣΕΠ....μπείτε μια μέρα στους πίνακες π.χ των ΠΕ02 που είμαστε και πολλοί και δείτε πόσοι υπάρχουν μπροστά σας με κουλούρια στην στήλη του ΑΣΕΠ και θα σας έρθει κόλπος!!
Μπορεί να μην είναι ευαγγέλιο ο ΑΣΕΠ,αλλά εξασφαλίζει την ισονομία!!
Και δεν νομίζω πως το να θέλει κάποιος να έχει μια ευκαιρία διορισμού τον κάνει ΑΣΕΠ lover...αυτό μόνο μέσα σε ένα φρενοκομείο υφίσταται!!
Αλλά μπροστά στην σκατοκατάσταση που είχε επικρατήσει τόσα χρόνια,ε ναι!! ΑΣΕΠ και πάλι ΑΣΕΠ...μόνο που μέχρι να καθαρίσουν οι πίνακες απ'τους βυσματίες θα περάσουν αρκετά χρόνια...μέχρι να είναι όλα τα μόρια ολονών μόνο από ΑΣΕΠ θα περάσουν κάποια χρόνια...
Και ως τότε...δεν ξέρουμε και σε ποια ακριβώς κατάσταση θα είναι η Παιδεία...
Συμφωνώ απεριόριστα. Εκνευρίζομαι πάρα πολύ με την αντιασεπική διάθεση και αναρωτιέμαι.. υπάρχει κανένας από όλους αυτούς τους αντιασεπίτες που έχει να προτείνει ένα τρόπο απόκτησης προυπηρεσίας εκτός ΑΣΕΠ σε μια χημικό, κοντά στα 40 πλέον ( το λέω γιατί οι ίδιοι είναι αυτοί που επιμένουν ότι ο ΑΣΕΠ είναι για τους νέους), που δεν έχει πάει ούτε καν ωρομίσθια παρά την επιτυχή μεν , μέτρια δε, απόδοσή της? Δεν είχαν όλοι πρόσβαση στην απόκτηση προυπηρεσίας κι εγώ στον πίνακα από πάνω μου έχω ένα σωρο άτομα χωρίς ΑΣεΠ με κάτι ωραιότατα 20ρια και 30ρια μόρια προυπηρεσίας που ούτε στο όνειρό μου δε μπορούσα να τα έχω.Λυπάμαι για όλον αυτό τον διχασμό μεταξύ των εκπαιδευτικών, αλλά εγώ σέβομαι μόνο όσους έχουν έστω και λιγοστά μόρια από το διαγωνισμό και όσους έχουν προυπηρεσία από την περίοδο της επετηρίδας.Ακόμα και με τον καινούριο νόμο, όλοι αυτοί με τα τωρινά 20ρια(που προφανώς είναι απο πδσ, σδε κτλ) θα πάρουν 2 ολόκληρα μόρια και μη μου πείτε για υποβάθμιση της προυπηρεσίας γιατί 2 μόρια είναι ικανά να σε πετάξουν απο τους διοριστέους στους απλούς και με κανένα κέρδος επιτυχόντες. Εγώ θεωρώ το νέο σύστημα πιο αξιοκρατικό αλλά δυστυχώς μόλις τα πράγματα έγιναν πιο αξιοκρατικά ελαχιστοποιήθηκαν ή και σταμάτησαν οι προσλήψεις...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 09:44:01 am »
Ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσουν οι αδικίες: ΕΝΑ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ σύστημα προσλήψεων.
Οτιδήποτε άλλο το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί συναδέλφους (ουσιαστικά) να διαπλικτίζονται μεταξύ τους για το "δίκαιο" και το "ηθικό" και το "σωστό".
Πολλά συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία για την εφαρμογή του "διαίρει και βασίλευε" στην πιο προσοντούχα - άνεργη κοινωνική ομάδα της χώρας μας (την έκφραση "δανείζομαι" από συνάδελφο εδώ στο pde.gr).
Να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει: η δαπάνη για αναπληρωτές-ωρομίσθιους "φαίνεται" στον προϋπολογισμό ή είναι έκτακτη και "εμφανίζεται" το καλοκαίρι;

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 11:47:05 am »

Γεια σου Lila 76.

Το νόημα της απάντησής σου δεν καταλαβαίνω. Εξοργιστικό και γελοίο είναι επίσης και το ότι είναι ορισμένοι (υπερ-)τιμητές της προυπηρεσίας και των όσων έχουν κάνει τόσα χρόνια πριν από μας!!! Καλύτερα να απευθυνθείτε εκεί όπου σας τα απαξιώνουν, όχι σε όσους περιμένουν μια ευκαιρία από έναν διαγωνισμό γιατί πλέον είναι η μόνη λύση. Και δεν είπε κάποιος ότι εξαντλείται όλη η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία σε έναν διαγωνισμό, αλλά είναι ένας τρόπος κι αυτός και στην παρούσα φάση ο μοναδικός όπου ο καθένας έχει δικαίωμα να προσπαθήσει με όποιο τρόπο θέλει -και το να μην πατάς επί πτωμάτων έχει τεράστια σημασία,αλλιώς δεν θα γίνονταν καταγγελίες για τις βυσματικές προυπηρεσίες και τους ΟΑΕΔίτες, κλπ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο και δικαιότερο κάντε το. Επειδή αποκτήσατε εσείς δικαίωμα στην αναπλήρωση και στον διορισμό δεν πρέπει να το αποκτήσει και κανένας άλλος; ???  Αν δεν θέλετε μη δίνετε ρε παιδιά στον ΑΣΕΠ και βρείτε άλλο τρόπο να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας για να μην σας πάρουν τις προυπηρεσίες σας. Αλλά πίσω από τον υπολογιστή ξεκινάνε οι μεγάλες επαναστάσεις, έχετε δίκιο. :-X
Αναστασία μου ποιός είπε κάτι τέτοιο;;;;;Τόνισα όπως είδες ότι κι εγώ έδωσα ασεπ και μάλιστα δούλευα.Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δουλεύω και διαβάζω.Δεν μας χαρίστηκε τίποτα,άλλοι έδωσαν 4,3,5 ασεπ αλλά δυστυχώς έγραψαν κάτω από 80 και δούλευαν αναπληρωτές.Έγινε λοιπόν το 24μηνο,το οποίο βάναυσα καταργείται.Και φυσικά πρέπει να έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν την προυπηρεσία μέσω ασεπ.Να καταφέρουν να διοριστούν όμως κάποτε.Για τις βυσματικές προυπηρεσίες ναι συμφωνώ απόλυτα.Ας έκαναν κάτι όμως για αυτό,δεν φταίνε οι υπόλοιποι.Επίσης δεν είναι κακό μέχρι να γίνει ο ασεπ να δουλεύουν κάποιοι και όχι να περιμένουν λες και θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα.......Καλύτερο και δικαιότερο είναι το σύστημα που υπήρχε.Ασεπ+24μηνο,αλλά να εφαρμόζεται πιστά και αδιάβλητα.Ούτε εσένα θα σου άρεσε να έχεις δώσει 4 φορές,να δουλεύεις,να δικαιούσαι διορισμό και να σου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα.
Όσο για τις επαναστάσεις που ξεκινάνε μέσα από τον υπολογιστή,άσε να ξέρω εγώ καλύτερα για το τι έκανα και κάνω.Εν τω μεταξύ,εσείς που είστε μικροί διεκδικήστε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας,διαβάστε για τον ασεπ,κάντε φροντιστήρια και αφήστε τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.Διάβασαν,έδωσαν,πήγαν στο τέρμα Θεού αναπληρωτές αφήνοντας οικογένειες γιατί πίστευαν ότι θα τους διόριζε.Όταν θα δείς ότι το υπουργείο ΔΕΝ θέλει μόνιμους και αγαπάει την αναπλήρωση και θα είμαστε δια βίου αναπληρωτές γιατί οι θέσεις θα είναι.....20 σε κάθε ειδικότητα,θα το αντιληφθεις καλύτερα.....Αλλά σε αυτή τη χώρα.......είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 12:03:41 pm »
Μα αυτό ακριβώς δεν έχουν καταλάβει οι "νέοι" συνάδερφοι που δεν έχουν προϋπηρεσία. Θεωρούν πως ο ΑΣΕΠ είναι η λύση στο πρόβλημα τους αλλά δεν έχουν καταλάβει οτι είναι και μια δικαιολογία για μηδενικούς διορισμούς. Οι θέσεις που θα προκηρύσσονται θα είναι ελάχιστες ως και ανύπαρκτες για κάποιες ειδικότητες. Αυτό είναι το νέο σύστημα που μας ικανοποιεί;; Εκτός αν η λογική είναι αυτή που λέει να δίνουμε ΑΣΕΠ για να δουλεύουμε ΑΚΩ και ΑΜΩ και να μην διορίζεται κανείς.

Όσο γι αυτό με τις βυσματικές προϋπηρεσίες. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο και θεωρούμε πως όσοι έχουν προϋπηρεσία την έχουν βυσματικά. Σας πληροφορώ πως υπάρχουν πολλοί συνάδερφοι που κινήθηκαν νόμιμα, παράτησαν οικογένειες και ακολούθησαν τον τίμιο δρόμο για να διοριστούν. Και θέλω να μου πει κάποιος ειλικρινά απο όσους έχουν μηδενική προϋπηρεσία......αν εσείς είχατε πάει επαρχία και είχατε συγκεντρώσει κάποια μόρια προϋπηρεσίας (με βάση το σύστημα που ίσχυε τότε), θα διαφωνούσατε με τις προσαυξήσεις στον ΑΣΕΠ;;;

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 12:25:33 pm »
Αναστασία μου ποιός είπε κάτι τέτοιο;;;;;Τόνισα όπως είδες ότι κι εγώ έδωσα ασεπ και μάλιστα δούλευα.Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δουλεύω και διαβάζω.Δεν μας χαρίστηκε τίποτα,άλλοι έδωσαν 4,3,5 ασεπ αλλά δυστυχώς έγραψαν κάτω από 80 και δούλευαν αναπληρωτές.Έγινε λοιπόν το 24μηνο,το οποίο βάναυσα καταργείται.Και φυσικά πρέπει να έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκτήσουν την προυπηρεσία μέσω ασεπ.Να καταφέρουν να διοριστούν όμως κάποτε.Για τις βυσματικές προυπηρεσίες ναι συμφωνώ απόλυτα.Ας έκαναν κάτι όμως για αυτό,δεν φταίνε οι υπόλοιποι.Επίσης δεν είναι κακό μέχρι να γίνει ο ασεπ να δουλεύουν κάποιοι και όχι να περιμένουν λες και θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα.......Καλύτερο και δικαιότερο είναι το σύστημα που υπήρχε.Ασεπ+24μηνο,αλλά να εφαρμόζεται πιστά και αδιάβλητα.Ούτε εσένα θα σου άρεσε να έχεις δώσει 4 φορές,να δουλεύεις,να δικαιούσαι διορισμό και να σου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα.
Όσο για τις επαναστάσεις που ξεκινάνε μέσα από τον υπολογιστή,άσε να ξέρω εγώ καλύτερα για το τι έκανα και κάνω.Εν τω μεταξύ,εσείς που είστε μικροί διεκδικήστε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας,διαβάστε για τον ασεπ,κάντε φροντιστήρια και αφήστε τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.Διάβασαν,έδωσαν,πήγαν στο τέρμα Θεού αναπληρωτές αφήνοντας οικογένειες γιατί πίστευαν ότι θα τους διόριζε.Όταν θα δείς ότι το υπουργείο ΔΕΝ θέλει μόνιμους και αγαπάει την αναπλήρωση και θα είμαστε δια βίου αναπληρωτές γιατί οι θέσεις θα είναι.....20 σε κάθε ειδικότητα,θα το αντιληφθεις καλύτερα.....Αλλά σε αυτή τη χώρα.......είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Καλημέρα. Λίλα καταλαβαίνω και την αγανάκτησή σου και όλα, δεν είπα το αντίθετο. Αν πρόσεξες δε μίλησα για τια μόρια που με κόπο απέκτησαν ορισμένοι, ούτε είμαι απόλυτη στο να δώσουμε όλοι ΑΣΕΠ, ούτε αρμόδια είμαι να δώσω λύσεις στο θέμα αυτό. Τουλάχιστον όμως δεν τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία. Απλά απευθυνθείτε σε όποιον σας καταργεί τις προυπηρεσίες σας και τον κόπο σας κι εμείς μαζί σας, όμως όχι στους νέους που θέλουν να προσπαθήσουν με όποιο τρόπο τους δίνεται χωρίς βύσματα και τα συναφή, είτε λέγεται ΑΣΕΠ είτε αλλιώς. Δεν κατηγόρησε κανείς τη στάση και τα δίκια σας. Τα χάλια μας τα βλέπουμε όλοι και ξέροουμε ότι αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι ούτε αδιαβλητος, ούτε θα εξασφαλίζει κάτι από εδώ και πέρα αλλά είναι το μόνο που απέμεινε για όσους δεν έχουμε προϋπηρεσία. Στην ησυχία σας σας αφήνουμε, αλλά οι ειρωνείες περι ΑΣΕΠ-lovers να λείπουν καλύτερα, γαιτί θα έχουμε και τους προϋπηρεσία-Lovers. ;) Και στην τελική, όλοι όσοι είμαστε νέοι και θέλουμε ΑΣΕΠ, νόμιζετε ότι έχουμε όρεξη να καθόμαστε να διαβάζουμε όλες αυτές τις π@π@ριές, να πετάμε λεφτά στα φροντιστήρια και να τρώμε όλο αυτό το άγχος με αμφίβολο αποτέλεσμα; Ως παλιότεροι και εμπειρότεροι θα έπρεπε να το καταλαβαίνετε κι εσείς. Αλλά αν βρείτε έναν καλύτερο τρόπο να προτείνετε κάντε το. Και για τις επαναστάσεις δεν αναφερθηκα σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους μας που περιμένουμε να μας έρθει η δικαίωση ουρανοκατέβατη!! Σε αυτή τη χώρα εκτός από άξιοι της μοίρας μας, έχουμε μάθει να βαράμε μόνο το σαμάρι όταν φταίει ο γάιδαρος και να τρωγόμαστε μεταξύ μας. :-\

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 12:42:28 pm »
Bρε Αναστασία μου,δεν σας έβαλα εγώ όλους στο ίδιο τσουβάλι,εννοείται αυτό.Όλοι για το καλύτερο προσπαθούμε και το δικαιότερο.Όσο για τους έχοντες προυπηρεσία αποκτειθήσα αποκλειστικά μέσω ασεπ,δεν είμαστε προυπηρεσία lovers,αλλά .....ταλαιπωρία lovers :'( :'(!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)