0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά...για μένα ο ΑΣΕΠ δεν διασφαλίζει σώνει και καλά αξιοκρατία,αλλά εξασφαλίζει τουλάχιστον ΙΣΟΝΟΜΙΑ...ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους! Αυτό αποκλείει το να δημιουργούνται υποομάδες και να τρωγόμαστε μεταξύ μας...αλλά αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια...τώρα που μειώθηκαν τραγικά οι διορισμοί...φέξε μου και γλύστρισα!
ΙΣΟΝΟΜΙΑ έχουν μόνο οι δάσκαλοι." Ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους!" όπως λες ΛΩΡΑ
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:23:56 pmΑυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... .............Γιώτα06 μαζί σου! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Άκουσα ότι ο Προβόπουλος παίρνει πιο πολλά λεφτά από τον αντίστοιχο διοικητή της Τράπεζας των ΗΠΑ...
Αυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... .............
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον προχωράει σε αγωγή κατά του κράτους.Οι συνάδελφοι τι σχέση έχουν; Αν τα ανώτερα δικαστικά όργανα κρίνουν ότι φταίει το κράτος και αναγκαστούν να αποσύρουν το νόμο προφανώς δεν φταίω εγώ που κάνω την αγωγή αλλά πάλι το κράτος.Η λογική του επιχειρήματος "επιθυμουν οι ιδιοι να στραφουν δικαστικα εναντιον συναδελφων τους" δεν έχει καμμία λογική.Δηλαδή και εγώ που είμαι γραμμένος στην επετηρίδα πριν γίνει ο πρώτος ΑΣΕΠ τι πρέπει να κάνω;
Αφου αναφέρεσαι σε συναδέρφους ως τσατσάκια χωρίς να διαχωρίζεις τα βύσματα απο όσους τραβιόντουσαν χρόνια σε όλη την Ελλάδα...ουδεν σχόλιο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!Περίμενε τον ΑΣΕΠ με τις μηδενικές του θέσεις να σε σώσει...
ΛΩΡΑ έχω ακούσει πολλά για ΑΣΕΠ και έχω γνωρίσει και επιτυχόντες και διοριστέους καθηγητές, δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο πέρα από οκ πάμε παρακάτω, έχουν μαζέψει αρνητικό φορτίο θα έλεγα.Τουλάχιστον όσοι γνώρισα....άλλους τόσους γνώρισα και δασκάλους.Ε, Τη συναδελφική αλληλεγγύη που είδα στους δασκάλους δεν την ξεχνώ.Ακόμα και προς εμένα που δεν ήμουν δασκάλα...
Όσα από αυτά αποδειχτούν και σε ένα δικαστήριο καλό δεν είναι λοιπόν;Δεν τίθεται θέμα εναντίωσης σε συναδέλφους, αλλά στις αδικίες που καταλαβαίνουμε όλοι.Δεν είναι παράλογο νομίζω.Δεν πρέπει να παραιτούμαστε από το να διεκδικούμε
Παράθεση από: Tao of love στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:01:52 pmΠ.χ στους φιλολόγους και τους φυσικούς που δύσκολα έπαινε κάποιος έστω και το 11ωρο ωρομισθίας χωρίς ΑΣΕΠ...δεν συνέφερε να υπάρχει το 40% γιατί το 40% σήμαινε σε τέτοιους κλάδους προυπηρεσίες αποκτημένες από εκκλησιαστικά,ΠΔΣ,ΣΔΕ και πάει λέγοντας...δηλαδή πλάγιοι τρόποι που καταπατούσαν κάθε έννοια ισονομίας όπως προείπα...Αντιθέτως στους ξενόγλωσσους το 12ωρο (της Α'θμιας) δίνεται εδώ και χρόνια αρκετά απλόχερα έστω και χωρίς ΑΣΕΠ ακόμη και σε άτομα με μηδενικά μόρια λόγω αναγκών της Α'θμιας...αυτό δεν σημαίνει γι αυτόν τον κλάδο έλλειψη ισονομίας...
Π.χ στους φιλολόγους και τους φυσικούς που δύσκολα έπαινε κάποιος έστω και το 11ωρο ωρομισθίας χωρίς ΑΣΕΠ...δεν συνέφερε να υπάρχει το 40% γιατί το 40% σήμαινε σε τέτοιους κλάδους προυπηρεσίες αποκτημένες από εκκλησιαστικά,ΠΔΣ,ΣΔΕ και πάει λέγοντας...δηλαδή πλάγιοι τρόποι που καταπατούσαν κάθε έννοια ισονομίας όπως προείπα...Αντιθέτως στους ξενόγλωσσους το 12ωρο (της Α'θμιας) δίνεται εδώ και χρόνια αρκετά απλόχερα έστω και χωρίς ΑΣΕΠ ακόμη και σε άτομα με μηδενικά μόρια λόγω αναγκών της Α'θμιας...αυτό δεν σημαίνει γι αυτόν τον κλάδο έλλειψη ισονομίας...