*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #266 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:38:49 pm »
Παιδιά...για μένα ο ΑΣΕΠ δεν διασφαλίζει σώνει και καλά αξιοκρατία,αλλά εξασφαλίζει τουλάχιστον ΙΣΟΝΟΜΙΑ...ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους! Αυτό αποκλείει το να δημιουργούνται υποομάδες και να τρωγόμαστε μεταξύ μας...αλλά αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια...τώρα που μειώθηκαν τραγικά οι διορισμοί...φέξε μου και γλύστρισα!  ??? ???

Εμ... οπότε τώρα ας τα κλείσουν όλα να τελειώνουμε! Να πάμε για άλλες πολιτείες..
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:20 »

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:42:59 pm »
ΙΣΟΝΟΜΙΑ έχουν μόνο οι δάσκαλοι." Ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους!" όπως λες ΛΩΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:44:46 pm »
ΙΣΟΝΟΜΙΑ έχουν μόνο οι δάσκαλοι." Ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους!" όπως λες ΛΩΡΑ
Ακριβώς γιατί διορίζονται πολλοί ;)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:47:22 pm »
Γι αυτό και δεν τρώγονται.Δούλεψα δυο χρόνια σε δημοτικά μαζί τους και ακόμα έχω σχεδόν εβδομαδιαία επαφή με όλους.Δούλεψα και με καθηγητές.Διαπίστωσα ότι έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε.Ας μην κρυβόμαστε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:50:20 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:51:21 pm »
Παιδιά...πρόσβασιμος είπα,όχι κατ'ανάγκην εφικτός για όλους,τουλάχιστον απ'την πρώτη προσπάθεια! Εννοώ τρόπος που να μην είναι π.χ εκκλησιαστικά,ΟΑΕΔ,ΠΔΣ κ.τ.λ  αλλά τρόπος στον οποίο να έχουν ΟΛΟΙ πρόσβαση και όχι μόνο οι εκλεκτοί...
Ας μην συγκρίνουμε με τους δασκάλους.... ??? Όχι τίποτε άλλο...θα αποτρελαθούμε αν κάνουμε αυτήν την σύγκριση.... ??? ??? :P :P
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:54:59 pm »
Αυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... :'( :'( :'( :'(    .............
Γιώτα06 μαζί σου! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Άκουσα ότι ο Προβόπουλος παίρνει πιο πολλά λεφτά από τον αντίστοιχο διοικητή της Τράπεζας των ΗΠΑ...

ε ναι σε αυτην την χωρα ολοι πληρωνονται σαν κροισοι και τα σπασμενα τα βγαζουν στον απλο εργαζομενο του ιδιωτικου η δημοσιου τομεα...λες και εμεις φταιμε για τα δεινα του τοπου....που παντα δουλευουμε ενσυνειδητα και τιμαμε τα ΄λεφτα που μας δινονται...αυτοι οι κοπριτες ειναι για πολλες βομβες ...και οχι για να τους ψηφιζουμε...για αυτο λεω μετα απο τοση προσωπικη αγωνια και θυσιες να μας λενε βυσματα και τεμπεληδες ? οι ανθρωποι ειναι καθικια πρωτου μεγεθους....ας γινουμε ΟΛΟΙ μερος της λυσης και οχι του προβληματος.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ανθρωπου με αξιοπρεπεια ειμαστε και οχι ΘΥΜΑΤΑ τους...... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:01:52 pm »
ΛΩΡΑ έχω ακούσει πολλά για ΑΣΕΠ και έχω γνωρίσει και επιτυχόντες και διοριστέους καθηγητές, δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο πέρα από οκ πάμε παρακάτω, έχουν μαζέψει αρνητικό φορτίο θα έλεγα.Τουλάχιστον όσοι γνώρισα....άλλους τόσους γνώρισα και δασκάλους.Ε, Τη συναδελφική αλληλεγγύη που είδα στους δασκάλους δεν την ξεχνώ.Ακόμα και προς εμένα που δεν ήμουν δασκάλα...

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #273 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:05:01 pm »
το φοβερο ειναι οτι το θεμα ανοιξε στους καθηγητες οταν εκλεισε η προσβαση των πολλων στη δημοσια εκπαιδευση και αρχισαν να τιθενται κριτηρια εν αντιθεσει με το παρελθον-οχι το μακρινο-οπου κριτηριο ηταν το μεσον,η εντοπιοτητα,η συγγενεια.
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον προχωράει σε αγωγή κατά του κράτους.
Οι συνάδελφοι τι σχέση έχουν; Αν τα ανώτερα δικαστικά όργανα κρίνουν ότι φταίει το κράτος και αναγκαστούν να αποσύρουν το νόμο προφανώς δεν φταίω εγώ που κάνω την αγωγή αλλά πάλι το κράτος.
Η λογική του επιχειρήματος "επιθυμουν οι ιδιοι να στραφουν δικαστικα εναντιον συναδελφων τους" δεν έχει καμμία λογική.

Δηλαδή και εγώ που είμαι γραμμένος στην επετηρίδα πριν γίνει ο πρώτος ΑΣΕΠ τι πρέπει να κάνω;
παρατηρηση 1:τι σημαινει εννομο συμφερον;Οταν καταργησαν την επετηριδα,οι αγωγες δε δικαιωσαν τους εναγοντες.Αμφισβητει κανεις οτι το δικιο ηταν με το μερος οσων περιμεναν στην ανεργια για δεκαετια και βαλε;Ο νομος ομως ειχε ψηφιστει και επρεπε να ισχυσει.Μακαρι αυτο που θα ισχυσει απο του χρονου,να ισχυε απο το 1998.
παρατηρηση 2:η λογικη λεει οτι οταν ζητας να ακυρωθει ενας διαγωνισμος προφανως στρεφεσαι κατα των αποτελεσματων του.Μηπως κατι δεν καταλαβες;Ειναι γραμμενο σε απλα ελληνικα.Επομενως,οποιος στραφει κατα των διοριστεων του 2012 θα ζητα να μη διοριστουν επιτυχοντες( με υψηλοτατη μαλιστα επιτυχια) του μοναδικου νομιμου κριτηριου διορισμου που ισχυει στη χωρα.
παρατηρηση 3:εσυ που εισαι παλιος,οχι οσο εγω μαλλον,θα επρεπε να θεωρεις τον εαυτο σου πολλαπλα ριγμενο-αν ειχες χρονια στην αναμονη-αλλιως δεν πρεπει να κανεις τιποτα αλλο απο το να αποφασισεις αν θα ξαναδωσεις ασεπ ή θα τα παρατησεις,αυτο θα κανω κι εγω.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:27:16 pm από charlie brown »

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #274 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:11:51 pm »
Αφου αναφέρεσαι σε συναδέρφους ως τσατσάκια χωρίς να διαχωρίζεις τα βύσματα απο όσους τραβιόντουσαν χρόνια σε όλη την Ελλάδα...ουδεν σχόλιο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!Περίμενε τον ΑΣΕΠ με τις μηδενικές του θέσεις να σε σώσει...
καληνυχτα και σε σενα.
Αυριο το πρωι που θα σηκωθεις κανε μια προχειρη ερευνα και μετρα ποσοι απο αυτους που ειναι ή ηταν στο 40% θα διοριζονταν αν τα μορια τους προ Ασεπ-εαν υπαρχει επιτυχια που πολυ αμφιβαλλω-μηδενιζονταν.
Και αυτοι ακομη που εχουν τα περισσοτερα μορια μετα ασεπ,πριμοδοτηθηκαν εστω και με δεκατα του μοριου που ειναι ικανα να κανουν τη διαφορα.
Για μενα οποιος επιασε δουλεια χωρις να μπει στον ιδιο δρομο με τους πολλους ειναι τσατσακι.και ενα μυστικο γιατι βλεπω οτι εξεπλαγης:κανεις δεν εκανε πδς χωρις μεσον-ΠΟΤΕ!Ειτε τον ηξεραν ειτε τον εμαθαν απο τη συσταση άλλου.Για να μην αναφερω τους τριτεκνους,πολυτεκνους,οαεδιτες ,ιδιωτικουςκαι παει λεγοντας.
ΜΙΑ επετηριδα για ολους.Αρκετα!!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:17:31 pm »
Όσα από αυτά αποδειχτούν και σε ένα δικαστήριο καλό δεν είναι λοιπόν;Δεν τίθεται θέμα εναντίωσης σε συναδέλφους, αλλά στις αδικίες που καταλαβαίνουμε όλοι.Δεν είναι παράλογο νομίζω.Δεν πρέπει να παραιτούμαστε από το να διεκδικούμε   

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:20:52 pm »
ΛΩΡΑ έχω ακούσει πολλά για ΑΣΕΠ και έχω γνωρίσει και επιτυχόντες και διοριστέους καθηγητές, δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο πέρα από οκ πάμε παρακάτω, έχουν μαζέψει αρνητικό φορτίο θα έλεγα.Τουλάχιστον όσοι γνώρισα....άλλους τόσους γνώρισα και δασκάλους.Ε, Τη συναδελφική αλληλεγγύη που είδα στους δασκάλους δεν την ξεχνώ.Ακόμα και προς εμένα που δεν ήμουν δασκάλα...
Αυτό το ξέρω για τους δασκάλους,αλλά επίσης επειδή έχω συγγενικό πρόσωπο δάσκαλο και μάλιστα στα συνδικαλιστικά μέσα...απ'την μία τους παραδέχομαι κι εγώ,αλλά απ'την άλλη ξέρεις τι έχει γίνει...; Η αλληλεγγύη τους αυτή άρχισε μετά το 2000,μετά δηλαδή που έγινε το μπαμ και άρχισαν να διορίζονται σωριδόν...! Ξέρεις ποιο είναι το συμπέρασμα..; Πως ένα μέρος της αλληλεγγύης τους είναι για να συνεχίσουν να έχουν αυτά που τους δόθηκαν...που δεν είναι ακριβώς κεκτημένα...ήρθαν οι καταστάσεις έτσι εκεί γύρω στο 2000...
Πιο πριν δεν ακούγονταν οι δάσκαλοι...κουβαλούσαν κι αυτοί την ίδια πίκρα και φορτίο που λες κι εσύ που κουβαλάν κι οι καθηγητές...οπότε βρίσκω και κάπου τις αιτίες αυτών των καταστάσεων...
Συν το γεγονός πως αυτοί ήταν ένας κλάδος και είναι πολύ πιο εύκολο να συσπειρωθει ο ένας κλάδος απ'ό,τι οι 40,50...πόσοι είναι στην

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #277 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:21:12 pm »
Όσα από αυτά αποδειχτούν και σε ένα δικαστήριο καλό δεν είναι λοιπόν;Δεν τίθεται θέμα εναντίωσης σε συναδέλφους, αλλά στις αδικίες που καταλαβαίνουμε όλοι.Δεν είναι παράλογο νομίζω.Δεν πρέπει να παραιτούμαστε από το να διεκδικούμε  
τι ακριβως ρε παιδια θα διεκδικησουμε;Να διοριστουμε εμεις και οχι οσοι περασουν στον επομενο ασεπ ή οσοι εχουν μαζεψει ενα καρο μορια λογω ασεπ 2009 και 2007 και ειναι στον αφρο της θαλασσας;
το 24μηνο αργα ή γρηγορα θα διοριστει,αν δε γινει αυτο θα προκειτα για καταφωρη αδικια και δε χρειαζεται να ακυρωσεις το διαγωνισμο,απλα ζητας ειδικη ρυθμιση για την κατηγορια σου.Απο κει και περα,ο καθεις ας υπολογισει τα δεδομενα κι ας χαραξει την πορεια του.
Π.χ στους φιλολόγους και τους φυσικούς που δύσκολα έπαινε κάποιος έστω και το 11ωρο ωρομισθίας χωρίς ΑΣΕΠ...δεν συνέφερε να υπάρχει το 40% γιατί το 40% σήμαινε σε τέτοιους κλάδους προυπηρεσίες αποκτημένες από εκκλησιαστικά,ΠΔΣ,ΣΔΕ και πάει λέγοντας...δηλαδή πλάγιοι τρόποι που καταπατούσαν κάθε έννοια ισονομίας όπως προείπα...
Αντιθέτως στους ξενόγλωσσους το 12ωρο (της Α'θμιας) δίνεται εδώ και χρόνια αρκετά απλόχερα έστω και χωρίς ΑΣΕΠ ακόμη και σε άτομα με μηδενικά μόρια λόγω αναγκών της Α'θμιας...αυτό δεν σημαίνει γι αυτόν τον κλάδο έλλειψη ισονομίας...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:24:22 pm από charlie brown »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:26:53 pm »
Παρ'όλες τις διαφοροποιήσεις όμως μεταξύ κλάδων...οι νόμοι και οι ρυθμίσεις αφορούν όλους τους κλάδους και άλλους τους κάνουν προνομιούχους και άλλους τους χαντακώνουν... ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #279 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:30:09 pm »
 ??? Τι μπέρδεμα, πόσα θέματα ανοίχτηκαν, πόσες πληγές. Με κάποιον συμφωνώ στα μισά, διαφωνώ σε άλλα... Μόνο μια διευκρίνιση για κάτι που ανέφερε ο charlie brown. Δεν ξέρω τι ίσχυε παλιά αλλά, επειδή μου έτυχε, όχι, η πδσ δε δινόταν με μέσο. Πέρυσι μου πρότειναν και μάλιστα ενώ ήμουν ξένη σε νησί ως ωρομίσθια (άλλο που δε δέχτηκα γιατί οι καλοί συνάδελφοι δάσκαλοι θέλουν να βάζουν τις ειδικότητες μόνο 6η και 7η ώρα και δε με διευκόλυναν). Θέλω να πω μ'αυτό ότι, αν κάποιοι πήραν προϋπηρεσία με μέσο, δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα όλους. Αν μη τι άλλο, μια έρευνα στα μόρια (προΥπ., ασεπ) βάσει πινάκων λύνει τέτοιες απορίες.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144