0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δεν είστε κατά της πληρωμής, ακόμα και των μονίμων. Πού πάνε αυτά τα χρήματα, οέο; Πέρσυ στο ΕΠΑΛ που ήμουν οι συνάδελφοι μου είπαν ότι πάνε σε τραπεζώματα και υποχρεώσεις των αιρετών. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά πράγματι έχω αυτήν την απορία.
Ίσως να με θεωρήσετε μοιρολατρική αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Κάπου ανέφερες, Happiness, για κατάχρηση συνδικαλιστικής άδειας: δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω να ψηφίσω και να μην πάω στο σχολείο!
Εδώ είμαι εντελώς κατά αυτής της "άδειας" λόγω εκλογών (πού ακούστηκε για εκλογές να κλέινουν τα σχολεία ολόκληρη μέρα, λες και δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε πριν ή μετά το σχολείο, μετά περιμένουμε ο κόσμος να είναι με το μέρος μας),
παιδια εμας οι υποψηφιοι που ηρθαν στο σχολειο μας ειπαν κατα λεξη "ψηφιστε τον υποψηφιο της περιοχης μας γιατι μονο αυτος θα σας στηριξει. ο καθενας κοιτα να κανει οτι μπορει για τα σχολεια του. κακα τα ψεμματα οσοι εκλεγουν θα πρεπει να προσπαθουν για ολους ομως ο καθενας κοιταζει τα δικα του σχολεια. εσεις στηριξτε τον υποψηφιο της περιοχης μας."
Και γω να ζητήσω κάτι.Όσοι δεν απεργούν ποτέ,δεν πληρώνουν συνδρομές,στηρίζουν-ανέχονται την κυβερνητική πολιτική,δεν κατεβαίνουν ποτέ σε πορείες,σε αυτούς μόνο να μειώνονται οι μισθοί.Σε μας τους υπολοίπους,που αγωνιζόμαστε,να γίνονται οι αυξήσεις.Έτσι είναι το σωστό και δίκιο.Αν το δούμε και από την αντίθετη πλευρά.
Παράθεση από: deepblue_1981 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 11:40:20 pmΚαι γω να ζητήσω κάτι.Όσοι δεν απεργούν ποτέ,δεν πληρώνουν συνδρομές,στηρίζουν-ανέχονται την κυβερνητική πολιτική,δεν κατεβαίνουν ποτέ σε πορείες,σε αυτούς μόνο να μειώνονται οι μισθοί.Σε μας τους υπολοίπους,που αγωνιζόμαστε,να γίνονται οι αυξήσεις.Έτσι είναι το σωστό και δίκιο.Αν το δούμε και από την αντίθετη πλευρά.σας έφαγε ο αγώνας... και τι πετύχατε ? Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι τα 25 ευρώ που πηγαίνουν?