0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Είμαι γερμανικής ΑΜΩ.Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα και υπέγραψα τη σύμβασή μου και ω τι έκπληξη στο σημείο για τις μηνιαίες καταβολές υπήρξε κενό!Όταν τους ρώτησα πώς θα υπογράψω μια ¨λευκή¨σύμβαση ο αρμόδιος με διαβεβαίωσε ότι δικαιούμαστε ένα κλάσμα του μισθού των αναπληρωτών ανάλογα με τις ώρες μας.Θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια, προϋπηρεσία κτλ. για το μισθό και γι΄αυτό δεν αναγραφόταν κάποιο ποσό.Όταν τον ρώτησα για το πότε να περιμένουμε να μας πληρώσουν δαγκώθηκε πρασίνισε και μου είπε μάλλον πριν τα χριστούγεννα.Όταν τον ρώτησα αν έπρεπε να ανοίξουμε κάποιο λογαριασμό μου είπε όχι ακόμα και πως θα ειδοποιηθούμε.Επομένως μην περιμένετε με την υπογραφή της σύμβασης να ξέρετε κάτι ποιο συγκεκριμένο.Απροπό υπάγομαι στη Δ΄Αθήνας.
παιδια προσελήφθην με την τελευταια φαση αναπληρωτων μεσω ΕΣΠΑ για 18 ωρεςτι σημαινει αυτο ? οτι δεν θα πληρωνωμαι ως αναπληρωτρια πληρες ωραριου? οτι δεν θα μετρανε τα μορια ολοκληρα?
παιδια σημερα με καλεσαν για 11-12 ωρες δεν καταλαβα ακριβως, αγγλικα
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 08, 2010, 08:21:30 pmπαιδια προσελήφθην με την τελευταια φαση αναπληρωτων μεσω ΕΣΠΑ για 18 ωρεςτι σημαινει αυτο ? οτι δεν θα πληρωνωμαι ως αναπληρωτρια πληρες ωραριου? οτι δεν θα μετρανε τα μορια ολοκληρα?Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 08, 2010, 07:23:15 pmπαιδια σημερα με καλεσαν για 11-12 ωρες δεν καταλαβα ακριβως, αγγλικα
Χθες πήγα στο ΙΚΑ και ρώτησα τι χρειάζεται για να γίνουν καταγγελίες. Πήρα την αίτηση, θα την σκανάρω, θα την στείλω παντού και από Δευτέρα μαζί με τους συλλόγους και τις ΕΛΜΕ μας, έστω και κατά μόνας, να πάμε όλοι να κάνουμε καταγγελίες στο ΙΚΑ. Αν δεν πιέσουμε με κάθε τρόπο δε θα γίνει τίποτα όσο κι αν το συζητάμε.
σχετικά με όσα λέει πάλι ένας καλοπροαίρετος συνάδελφος δε λέμε τίποτα που δε λέει το Υπουργείο.