0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κανονιστεί τίποτα για Θεσσαλονίκη; Δεν αντιλήφθηκα κάτι. Πάντως νομίζω ότι στη βράση κολλάει το σίδερο και αφού έχουμε και την πλήρη υποστήριξη της ΔΟΕ...Απεργία it is then...
Παράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:58 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...Kαλά αυτό το όλοι μην το λες. Σήμερα που το έλεγα στην συνάδελφο μου ΠΕ05 μού έλεγε ότι αυτήν δεν απεργεί ποτέ και η άλλη ΠΕ05 δεν θα απεργήσει για να μην φορτωθεί η πρώτη τα παιδιά της δικής της τάξης.... ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τον κλάδο ΠΕ05. Απλά έτυχαν οι συγκεκριμμένες.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
Στείλανε πάντως από το υπουργείο σε όλες τις β θμιες τον πρότυπο οδηγό εφαρμογής...αλλά το πιο φλέγον όλων είναι Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ μας...όχι μόνο τα ένσημα αλλά αυτή η προυπηρεσία να προσμετράτε ως εκπαιδευτική...φοβάμια μην επαληθευτεί η καθηγήτρια του ΑΠΘ οτι θα είναι μόνο συντάξιμη....αααααα...
Για την απεργια πρεπει να ειδοποιησουμε κανεναν? εννοω να το πουμε στον δευθυντη μας οτι δεν θα παμε ή απλα δεν παμε?